Jump to content

Golf Mk3

bv08vzx

Postare recomandată

Mi-au ajuns in sfarsit si cablurile de la calculatorul de ventilatoare si cablajul de la geamurile spate, si daca tot este vorba de cablaje, m-am gandit sa iau si macaralele de geamuri fata (originale si cu close confort) impreuna cu cablajul original...

Cred ca o sa cam am ce face in weekend.

Voi reveni cu poze...

Link către comentariu
  • Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bv08vzx

154

• dreamer

19

• bogmotorsport

16

• mabial

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

asta e pasiune pura , felicitari ! sincer ma bate si pe mine stresu sa aranjez o masina in felul asta ...........dar ,,,,,,,,,,,, felicitari !

Link către comentariu

Va multumesc foarte mult pentru aprecieri...inseamna foarte mult pentru mine...

Sper ca maine sa reusesc sa montez etrierii pe spate si o sa revin cu ceva poze...

Link către comentariu

Am gasit cred eu solutia cea mai buna pentru locatia filtrelor audio pentru usile spate :P

What do you think?

post-36663-0-56988700-1350934485_thumb.j

post-36663-0-93485300-1350934520_thumb.j

Link către comentariu

Arata bine de tot franele alea. BV tie ! :emthup:

Legat de filtre: atat timp cat nu se vad dar isi fac treaba, mi se pare cea mai decenta locatie.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Exact la asta m-am gandit si eu...urasc sa se vada si sa ...iasa cumva din tiparul pe care incerc sa il recreez...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Multumesc frumos...desi sincer mi-as fi dorit sa progresez mult mai mult decat o fac...

Timpul insa este foarte putin si ceea ce reusesc sa aloc acestui proiect este si mai putin...aprox 1 - 1,5 zile pe saptamana...

Ieri de exemplu am lucrat cu un prieten la un cablaj de la climatronic si in 7 ore am reusit sa facem 3/4 din cablajul cu pricina...

Este si foarte greu moral vorbind cand nu se vede mai nimic dupa o zi intreaga de lucru dupa care nu faci decat sa cauti perna...

Dar...incet incet va fi gata...si anul ce urmeaza tot voi reusi sa ajung la Worthersee...

Link către comentariu

Felicitari pt pasiune si perseverenta,esti un model demn de urmat pt alti pasionati.

Iti doresc mult spor si sa ajungi unde iti doresti... :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Astazi este o zi importanta...am luat in sfarsit primul concediu pe anul acesta si pot sa ma apuc sa lucrez mai serios la Golfuletz...

Azi mi-am propus sa fac o proba la sistemul de climatronic...

By the way...promisesem o poza cu sistemul de comanda montat...

post-36663-0-71571200-1356164975_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!