Jump to content

Retrofit Climatic de Golf 6 pe Golf 5

Radu Marcel
 Share

Postare recomandată

Salut

asa cum spune si titlul, as vrea sa pun/adaptez comanda de Climatic model golf 6 pe masina mea (Golf 5). Masina mea este dotata cu climatic si singurul lucru care ma deranjaza este aspectul, iar sa adaptez climatronicul este prea mare bataie de cap si costisitor, si nici nu sunt adeptul demontarii masinii. Un coleg de pe forum mi-a dat ideea asta...si cred ca s-ar putea adapta, avand in vedere comenzile care sunt aceleasi, iar rama este cea de pe Jetta 2010.post-14295-0-79054900-1294086496_thumb.j...

stie cineva despre acest lucru daca se poate si cat costa? :)

maine poate am timp si ma duc la Porsche sa ma interesez cat costa si daca isi pastreaza aceasi platforma

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Radu te-ai uitat la filmuletul postat de mine.Daca nu au instructiuni cum se face iti dai seama ca zic ca nu se poate.Se poate si filmuletul este dovada vie dar numai sa gasesti pe cineva cu rabdare si care se pricepe de pe forum.Este un baiat iulian pe forum care se pricepe si cred ca te-ar rezolva daca nu gasesti pe nimeni

Link către comentariu

S!mpL3 M3 merci.

M-am uitat pe filmulet si eu chiar cred ca se poate in ciuda unor informatii mai putin pozitive...stii este o vb si zice "cu cat stii mai multe cu atat iti dai seama ca nu stii nimic":) pe topic-ul unde imi prezint masina (GTI USA) un coleg de pe forum mi-a dat un link din germania in care (tot un forum) baietii de acolo prezinta cele doua comenzi si zic ei ca nu prea merge...dar din cate am vazut eu, comanda de pe golf 6 pastreaza aceleasi coduri pt comenzi cum sunt la golf 5 si in plus mai face si alte lucruri... mi-ar fi bun colegul de care imi ziceai, sa ma lamureasca...daca ai un nick/contact de al lui m-ai ajuta tare

forumul de care ziceam mai sus : www.motor-talk.de/forum/climatic-bedienteil-von-golf-6-in-5-moeglich-t2359928.html

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 years later...

In sfarsit am gasit topic-ul :D

Vreau sa schimb climatronicul de golf 5 cu unul de golf 6. Am un golf 5 din 2009. Din fabrica nu am incalzire in scaune, dar mai tarziu cu siguranta voi dori sa imi montez. Ideea e:OEM sau AM, va merge cuplat la climatronicul nou incalzirea scaune daca imi iau de acum modelul care are asa ceva?

Exista vreo diferenta intre cele date jos de pe masini cu senzor temperatura habitaclu si cele fara? Daca eu nu am temp hab, trebuie sa schimb ceva la una care vine de pe o masina cu senzor? Multumesc!

Link către comentariu

daca il pui fara alte modificari, nu o sa functioneze directionarea voletilor - unde sa directioneze aerul... sus, jos, centru.... pt asta, trebuie sa reglezi din cablul care o sa iti ramana separat - nu se poate conecta la unitatea noua, intrucat comanda acesteia se realizeaza full electric

Link către comentariu

Participă la conversaţie

You are posting as a guest. Dacă aveţi deja un cont de utilizator, vă rugăm să vă autentificaţi pentru a posta cu contul de membru.
Notă: Postarea dvs. va necesita aprobarea unui moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Aţi postat conţinut ce păstrează o altă formatare decât cea permisă de Regulament..   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Link-ul a fost încorporat automat în postare.   Elimină inserarea şi afişează ca simplu link

×   Conţinutul anterior a fost restaurat.   Curăţă editorul

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Încărcare...
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!