Jump to content

Golf III GT `93

earthquakero

Postare recomandată

Salz all m am decis sa mi deschid si eu topic sa mi prezint nitzel masina cu toate ca nu e cine stie ce :rolleyes:

Am un Golf III .. din an `93.. putere CP 90 motor 1.8.. benzina.. consum cam 10-12 mediu acum iarna prin Bucuresti deci e bine zic eu..

am luat o in februarie anul acesta.. de atunci pana acum probleme mari nu am avut .. am schimbat consumabilele toate.. filtrele.. si inca vreo 2 chestii care imi cedase..

De modificat am instalat un sistem audio cat de cat ok zic eu.. ( amplificator Ground Zero.. bass de la MAC Audio )..

Folie fumurie la geamurile laterale spate si luneta.. o toba sport.. vopsit putin cu sprayul interiorul masinii sa arate mai bine..

si acum cel mai recent farurile si o grila sport.. acum problema e ca am mai postat pe alte forumuri si destule persoane mi au zis ca ii sta urat de tot cu farurile astea.. si ca am dat banii degeaba ca mai bine erau cele vechi stoc.. m ar interesa sa aflu si parerea voastra.. mie imi plac f mult farurile si cum vin da sunt curios ce pareri aveti si voi..

in rest masina destul de simplutza mari modificari nu am mai adus.. nu are suspensie.. jantele sunt cele stock editia BBS .. o sa mai pun poze si cu intreaga masina deocamdata nu am decat altele mai vechi.. si acum la primvara urmeaza sa o vopsesc in negru metalizat.. e plin de zgarieturi asta care il am acu si e un negru asa fad..

ms sarbatori fericite sa va aduca numai bune anu nou si sa mi dati o parere despre faruri :)

post-64363-0-74061300-1293750025_thumb.j

post-64363-0-30502700-1293751521_thumb.j

post-64363-0-62596900-1293751592_thumb.j

post-64363-0-43767300-1293751684_thumb.j

Modificat de earthquakero
Link către comentariu

Eu stiu ca gusturile nu se discuta. Daca tie iti place masinuta asa cum e bravo tie. Sa o ai sanatos si cat mai multi kilometrii fara incidente.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi kilometri fara incidente... Dupa parerea mea, farurile sunt criminale, dar asa cum spunea si colegul nostru "blade4014" gusturile nu se discuta...

Sarbatori fericite si un an nou mai bun!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!