Jump to content

vw passat

sarpee

Postare recomandată

Sper ca postez unde trebuie...as dori in perioada urmatoare sa-mi iau un passat 2002-2003 berlina 131cp manuala cred ca va fi undeva pe la 150k km abs, clima etc... bugetul ar fi cam de 6000eur, vreau sa aflu parerea voastra a celor care detineti o astfel de masina si a celor care au detinut pentru o perioada mai lunga de timp daca sunteti multumiti de ea, daca sunt probleme specifice modelului, intretinerea ei, consumul la o astfel de motorizare, daca poti detine o astfel de masina cu un salariu de 1000ron/luna sa zicem...la ce ar trebui sa ma uit cand o cumpar (ce "bube" se ascund), cat de fiabila este si cat de scumpe sunt piesele(masina va rula mai mult prin buc, dar si cateva iesiri din oras)...etc cam tot ce este de stiut la masina asta pt un incepator necunoscator cum sunt eu. Astept parerile voastre si sfaturi. Va multumesc.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!