Jump to content

Scut Motor!

gribelu
 Share

Postare recomandată

Scuturi metalice din tabla de 2mm pt orice fel de masina

Cluj ,calea dorobantilor nr 17 - 19 tel 0264450007 ,0745607993 ,intre orele 8-18 :beerchug:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

acolo ziceam eu ca e la 5 mil sutul metalic

m-am interesat

alta oferta la 12o -ron?

Link către comentariu

acum am venit de la intalnirea de la cluj si cineva zicea tot de dorobanti ca se fac acolo scuturi la 120 RON dar din plastic...

Link către comentariu

Referitor la construirea uni scut home-made voi cum l-ati vedea - acoperind toata partea din fata masinii (de exemplu sa plece de la bara de plastic pana la catalizator) sau doar ca si protectie pentru baie? Eu m-am gandit sa fac unul care sa acopere cam tot pentru a nu mai avea probleme cu murdarirea compartimentului motor, dar este ok? nu se pre incalzeste motorul? As face din tabla din aceea cum aveau autobuzele vechi din aluminiu din acela cu striatii sau tabla zincata ceva mai grosuta.

Link către comentariu

pai eu zic ca pe tot compartimentul asa l-as face si eu numai ca i-as lasa si ceva orifici pentru drenaj si asa se mai si ventileaza...ceva asemanator cu scuturile alea de pe dacii

Modificat de SAurelian
Link către comentariu

Eu am primit un scut de plastic de la cineva din germania este de pe un diesel,de cind lam pus ii mai curat motoru dar problema este ca face galagie mai mare motoru in mers dar am rezolvato am luat de la dezmembrari o izolatie ce vine la capota in interior tot de diesel iar acuma pina la 2000rot aproape ca nu mai aud motoru

Link către comentariu

O schita, o copie pe calc nu faceai si tu inainte sa-l montezi. Ar merge facut unu din fibra, clei si fibra... Unde gasim o schema?

Link către comentariu

Au la Autokarma scut de plastic pt. diesel (142 lei) si metalic (326 lei) pt. benzinare de 1.4 si 1.6.

@Fydo - ce au cele de la autokarma?

Link către comentariu

Eu am primit un scut de plastic de la cineva din germania este de pe un diesel,de cind lam pus ii mai curat motoru dar problema este ca face galagie mai mare motoru in mers dar am rezolvato am luat de la dezmembrari o izolatie ce vine la capota in interior tot de diesel iar acuma pina la 2000rot aproape ca nu mai aud motoru

putin :) dar cat te-a costat izolatia ptr capota?

Link către comentariu

Nu ma costat nimic finca orcum arunca capota ca era ruginita

Modificat de taz21
Quote inutil
Link către comentariu

Au la Autokarma scut de plastic pt. diesel (142 lei) si metalic (326 lei) pt. benzinare de 1.4 si 1.6.

@Fydo - ce au cele de la autokarma?

e foarte prost defapt plasticu din care e facut ca se sparte imediat la fel cum e prelungirea de bara fata. Totusi vorbim de scut trebuie sa fie cat de cat rezistent acel plastic, decat sa dai la 2 saptamani 1mil jumate prefer sa stau fara scut :D

Link către comentariu

pai daca te gandesti ca il spargi asa de repede..cum imi rezista baia de ulei?

eu mi-as lua unu numai pt a proteja motorul de apa si mizerie

Link către comentariu

Eu l-as lua numai pe perioada iernii cat e zapada si gheata plus ca ROMANII ce sa faca si ei arunca toti bolovanii de gheata in mijlocu strazii asa s-au gandit ei ca fac un bine(lor) si rau altora adica astora cu masini joase(eu), nici nu vreau sa ma uit sub masina pana la primavara ca tare mi-e frica de baia de ulei nici nu mai vorbesc. In schimba vara nu am probleme eu personal, si din aceasta cauza d-aia nici nu dau masina altcuiva.

Link către comentariu

mi-am luat scut pt motor la 120 de on +taxe de transport

o sa revin cu poze dupa montaj

Link către comentariu

si eu am scut de plastic de tdi la golful meu gl 1.8 1995 am dat 150 lei cu tot cu transport de la un baiat de pe okazii. si acum depinde daca vreti de plastic sau metal. vreti sa protejati de apa, zapada pietre care sar de pe safalt, noroi... recomand cel de plastic. daca vreti sa face ti off road cu masina cel de metal (costa in jur de 500 lei) si nu merita dupa parerea mea...sau stai.. cu gropile care sau facut acum chiar merge cel de metal :icon_thumright:

Link către comentariu

de pe okazii a fost 150 cu transport cu tot

salutari, vad ca ai reusit sa cumperi, atunci a avut sens sa trimit lincu ;) asteptam poze :icon_thumright: cu 3 mil am vazut scut din metal 2-3 mm cu suruburi incluse, cine e interesat pe Pm dau detalii, seara placuta :(

Link către comentariu

da am cumparat de plastic

nu zic ca nu e ok de metal de pretul e cam mare

mie oricum imi trebuie sa protejeze motorul de apa praf etc

Link către comentariu

Sigur se potrivesc scuturile de tdi pe benzinare...pentru ca au aceiasi prindere.

Link către comentariu

Ca sa mai confirm odata in ajutorul lui Danim,pe fostul Golf aveam motor 1.8 si ii cumparasem un scut de la dezmembrari si provenea de pe un TDI si s-a potrivit la fix.Bafta!

Link către comentariu

Spunea un baiat ca nu vrea sa dea 1,5 mil la 2 saptamani.Parerea mea este ca acel scut de plastic cu care vine masina este pentru a pastra motorul curat si pentru a proteja cureaua de la alternator si nu e pentru off roud.Aici fac si o paranteza. Eu nu am scut de plastic.Toamna aceasta am trecut prin apa.Am parcat masina si dimineata am observat un sunet ciudat la motor.Am mers la service si au dat cureaua de la alternator jos.Nu se mai auzea acel zgomit ciudat.Am schimbat cureaua ca apoi sa constat ca aceea curea veche avea pietricele pe partea din interios si a fost putin decalibrata adica sters marginile curelei de marginea fuliilor.Pe alta parte cele originale sunt mai rezistente ca cele facute de alte firme.

Concluzie cine vrea scut pentru off roud va trebui sa isi confectioneze unul de fier nici decum cel original de plastic

Modificat de Andumoscaliuc
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!