Jump to content

Noul membru al familiei

stelist_2007

Postare recomandată

Totul a inceput acum 3 saptamani cand ne-am hotarat (eu si tatal meu) sa mai achizitionam o masina. Bugetul a fost de maxim 9 000-10 000 euro, dar am vrut ca masina sa aibe piele bej si sa aibe mai multe dotari, saa ca ne-am orientat spre Passat B5.5 sau Audi A4 B6. Timp de o spatamana am cautat pe internet ceva care sa ne placa si am gasit un A4 in germania la 7100 euro. Am mers la RAR sa ma interesez de taxa si mi s-a spus ca ar fi cam 2500 euro; dupa niste calcule am observat ca nu prea merita sa-mi caut masina deafara asa ca am inceput cautarile in Romania.Dupa vreo 2 zile de cautari am gasit 2 Passat-uri, dar cand am sunat mi s-a spus ca s-au vandut.

Pana la urma am gasit in Ploiesti un Volkswagen Passat 1.9 TDI, 131 cp, 2005 cu 211.000 km la bord, avand urmatoarele dotari:

Interior:-piele bej

-navigatie

-4 geamuri electrice+ oglinzi electrice heliomate

-torpedou frigorific

-folii omologate

-BC+

-climatronic

-incalzire in scaune

-ABS, ESP, ASR

-tempomat

-4 airbaguri

-radio/cd + magazie 6 cd

-cotiera fata+spate

-volan piele

-5 tetiere

-carkit nokia etc.

Exterior:-xenon

-proiectoare

-bare plafon cromate

-jante de aliaj

-alarma originala etc.

Astazi am fost la RAR sa ii fac autentificarea si maine sper sa o si inmatriculez.Dupa ce termin cu inmatricularea trebuie sa-i schimb distributia, burduf planetara stg+dr, sa-i reglez farurile pt ca bat sus si daca mai apare ceva o sa scriu aici.

Acum postez cateva poze dupa o bine meritata spalare+ ceva poze cu surioara ei:

29012011922.th.jpg29012011921.th.jpg29012011934.th.jpg29012011915.th.jpg29012011913.th.jpg29012011917.th.jpg29012011916.th.jpg29012011908.th.jpg29012011927.th.jpg29012011930.th.jpg29012011931.th.jpg

Modificat de stelist_2007
Link către comentariu

Driver.gifso conduci sanatos, si multi kilometri fara incidente neplacute ! e o bijuterieicon_thumright.gif

ceva asemenea are si tatal meu .. dar nu este combi .. e doar limuzina....ca ala grirolleyes.gif

La multi ani!..

Modificat de AAGabriel
Link către comentariu

La multi ani ! si voua.....masina m-a costat 7200 euro + 200 euro(drum + inmatriculat)

Link către comentariu

La cat mai multi km fara evenimente nefaste !

Masina arata impecabil pt 211.000 km la bord, atat interior cat si exterior. Passat-urile b5.5 au fost construite ca niste tancuri si in plus arata bine.

Link către comentariu

Multumesc tuturor de comentarii, la fel va doresc si voua.......La multi Ani! tuturor, un an nou mai bun, mai fericit si tot ce va doriti sa se implineasca.

Link către comentariu

Am o intrebare: din moment ce am BC+ nu ar trebui sa am si un meniu in care sa pot intra sa vad erorile date de senzorii masinii? Parca am vazut la alte Passaturi cu BC+ ca au acel meniu, doar ca eu nu stiu cum sa intru in el (sau pote nu am).....ma puteti ajuta?

Aici este o poza cu meniul despre care vorbesc: dscn0577y.th.jpg

Link către comentariu

In primul rand trebuie sa te felicit pentru masina...e foarte frumoasa...mai ales la interior. :wub:

In legatura cu meniul, intri in el tinand apasat cateva secunde pe unul din butoanele din lateralul manetei din stanga, butoanele cu care navighezi prin meniu, si-l apesi cel din sus parca, daca nu cel din jos (sper ca am fost destul de explicit) ;)

Link către comentariu

@Cristi_KWJ: Mersi mult.....:icon_thumright:

Luni am reusit sa inmatriculez in sfarsit masina, dupa foarte multe drumuri pe la RAR, politie, CEC, birou de copiat acte etc. Niste poze cu aceiasi masina dar cu un "nume" nou:

04022011939.th.jpg 08022011950.th.jpg 08022011949.th.jpg 08022011948.th.jpg

Link către comentariu

Andrei, ti-am zis si live, iti zic si aici...masina e dementiala, pielea aia :X. Sa te duca sanatos si fara evenimente cat vrei tu :)

Link către comentariu

Multumesc tuturor....Passatul asta este comfortline, dar mai am un Passat(acuma ii a lu taicameu) care este highline si 4motion(cel din poza de la avatar).

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Sa aibe loc pt boxe in spate :))

Ontopic : Sa o stapanesti sanatos,e frumoasa..scaunele sunt superbe!

Link către comentariu

Daca eu eram in cautare de o berlina si dadeam peste masina asta, o luam pe loc. E prea tare interiorul ala :Driver:

Link către comentariu

@corad0: Pai am gasit 2 passat-uri limusina si cand am dat telefon mi s-a spus ca s-au vandut, apoi l-am gasit pe asta mi-a placut cum arata si l-am luat

@B_U_T: Multumesc la fel.....Normal ca si de aia mi-am luat break, chiar acum ma uit de boxe si poate si un subwoofer.Ce ziceti de Magnat Dark Power 216 ?

@Roby: Mersi, toata lumea zice de interior ca ii super fain da nimeni nu zice de exterior :lol:. Las' ca dupa ce vii din State iti iei si tu una ca a mea, poate mai faina.

Am uitat sa mentionez ca am schimbat distributia, amortizoarele si am reparat un punctulet facut de o pietricica pe parbriz, si i-am montat un set de maieuri pe fata ca sa nu se uzeze scaunele asa tare.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Mersi Florin..si a ta e foarte frumoasa :icon_thumright:

Astazi mi-au ajuns si mie noile boxe.....

180320111025.jpg

180320111027.jpg

180320111029.jpg

Maine trebuie sa imi ajunga si capacele gaurite din fata boxei si pe joi sper sa fie montate....

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

De cand nu am mai postat aici am reusit sa repar usa dreapta spate care nu se deschidea din cauza motorasului stricat, i-am facut o curatenie generala in interior si am facut un tratament scaunelor cu solutie speciala. Astazi m-am hotarat sa-mi colantez manerele si plasticele de la bord in autocolant mahon, numai ca am terminat doar manerele deoarece am mai avut si alte treburi de rezolvat. Ma poate ajuta cineva sa-mi zica, cum se scoate capacul de la scrumiera din fata?.......

020420111065.th.jpg 020420111066.th.jpg 020420111068.th.jpg

020420111067.th.jpg 020420111070.th.jpg

Cea de la usa soferului am pus-o abia acuma seara si nu am mai facut poze dar maine sper sa termin si cu bordul si o sa fac mai multe poze..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!