Jump to content

Becuri xenon dereglate

Florin.
 Share

Postare recomandată

Salut! Am o Octavia 1 din 2003 cu Xenon din fabrica. Totul a functionat bine pana cand am montat pachetul de drumuri grele ( scut metal si inaltatoare amortizoare). Imediat dupa am observat ca in momentul  cand aprind luminile (faza scruta)   , farurile nu isi mai fac acel ciclu de autoreglaj. I-am facut cu vag-ul acea setare de baza di basic settings dar nici un rezultat. Nu am nici o reoare pe 29 Left lights.  Am mai observat ca luminile imi bat mai jos decat inainte. I-am facut output tests si farurile se ridica sii coboara dupa care raman intr-o pozitie intermediara.

Stie cineva cum  sa la fac sa se autoregleze din nou?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

verifica senzorul de reglaj, de pe bratul inferior stanga fata. Cel mai probabil a fost desfacut sau atins cand s-a dat jos amortizorul pentru montarea distantierilor.

Link către comentariu

sau a fost data acea pargi in partea cealalta. Vezi cu VCDS ce valori indica senzorii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!