Jump to content

Passat 35i 1,6TD Intercooler

Balta

Postare recomandată

superba masina :)

Am si eu una la fel :) doar ca e galbena :) am ceva planuri de viitor dar e un viitor mai indepartat :))

oricum km fara probleme :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

as vrea sa stiu, pentru cultura mea:

inmatricularea la vecinii din sud, care sunt avantajele si dezavantajele, in sensul in care de ITP si asigurare se ocupa un prieten de-al meu?!

Toata treaba ma costa 600E+ceva bani de drum, mancare etc si motorina la intoarcere! In directia aia masina mi`o duce pe platforma!

Link către comentariu
  • 4 months later...

din cate am mi-a zis mie acuma cateva zile nu a reusit sa inmatriculeze masina... ;(

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...

salut tuturor vin cu o intrebare a facut cineva schimbari interioare la un passat b4 (adica fete usi de golf sau alt model de vw oglinzi sau orice altceva ) stie cineva compatibilitati de piese intre b4 si alte modele de vw ? multumesc

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

buna intrebare ,chiar ar trebui sa deschidem un topic cu piesele compatibile pt b4,pt ca se gasesc din ce in ce mai greu.

Link către comentariu
  • 4 months later...

masinuta am dat-o de multa vreme, sunt aproape 2 ani! Sa vedem, poate iau anul asta ceva! M-as duce putin mai sus, un B4 probabil! Daca reusesc sa o intind pe dincolo, fac pe "ala"-n 4 si imi trag un Corrado! :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!