Jump to content

Der Golf

gabonne tdi

Postare recomandată

post-82328-0-49773300-1293394640_thumb.jpost-82328-0-61458200-1293394639_thumb.jpost-82328-0-39761100-1293394632_thumb.jasta e Mk 3-ul meu.de o saptamana am reusit performanta de a-l inscrie dupa lupte seculare.

masina e un Mk 3 GT,motor 1Z de 1.9 TDI .dupa sarbatori tre sa ma apuc sa fac cate ceva la ea adica schimbul de ulei si filtre si altele

post-82328-0-33565600-1293394625_thumb.j

Link către comentariu

Interesanta masina ! Sa te folosesti sanatos de ea !

Ar fi interesant sa "ingropi" luminitele alea din barile fata/spate in bara sa arate mai bine.

Link către comentariu

da...subscriu la acele pozitii laterale. am vazut pe autobuz asa. la tine nu e nevoie!

imi plac farurile cu lupa,semnalizare dubla... dar nu imi place angel-eye.eleronul vopsit,poate? si daca tot faci un drum la vopsitor poate iti da si pe restul de plastice (bandouri,manere...)

poza cu stopurile nu ai? au led doar pe pozitie sau sunt full-led?

si ceva de la interior as vrea sa vad...

in rest,multi km/putine probleme iti doresc

Link către comentariu

ma,1300 euro in Germania+taxa 650 euro+inca vreo 200 euro pe la R.A.R si numere si ...cam 2200 euro

asa am zis si io ca tine,primul lucru pe care-l fac desfintez pozitiile din bare,dar sa sti ca nu-s din alea de la taraba,ba mai mult au inceput sa-mi placa;cat priveste plasticele,asa as vrea sa le fac,sa le vopsesc negre.

post-82328-0-73537700-1293472226_thumb.j

Link către comentariu

frumoasa masina ti-ai luat sa o porti sanatos , la prima vedere am zis ca e model US :)

Modificat de Changeme
Link către comentariu

multam fain.si LA MULTI ANI fara reparatii :D

mi-a fost mai greu sa ma obisnuiesc cu pozitiile din bare,initial nu mi-au placut deloc,am vrut sa le desfintez

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 8 months later...

Am si eu o intrebare poate imi da cineva un sfat . Am un vento 1.9 tdi dar nu fuge mai mult de 120km/h ! motorul ar mai vrea dar pare limitat ceva de genu . Precizez ca pana la 120' face ceva ..... nu are vlaga in el deloc . Sa fie din calculator ? Se potriveste unu de pe alt 1.9 tdi ? sunt pe cod ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!