Jump to content

golf 3`ul meu

sdfggs

Postare recomandată

ieri i`am facut ceva poze.. dupa o baitza partiala si m`am gandit sa`mi prezint si eu prima mea masina:X golf 3... 1.4i... nu prea are optiuni... doar servodirectie, servofrana... inchidere centralizata. deocamdata masina merge foarte bine... i`am schimbat recent distributia, uleiul si toate filtrele.. intretinerea este foarte ok.

sa pun si cateva poze:Dpost-80440-0-75746700-1293377592_thumb.jpost-80440-0-94164000-1293377610_thumb.jpost-80440-0-92266100-1293377630_thumb.jpost-80440-0-97232900-1293377657_thumb.j

o sa incep sa fac cate ceva pe ea... dar doar dupa sarbatori:D as vrea sa va intreb insa... in certificat sunt scrise incaltzari si pe r14... as vrea sa stiu daca e ok pentru motor, planetare.. ca astea mi se par prea mici:D masina merge perfect, toate sunt functionale. pe viitor vreau sa lucrez la confort.. punandu`i geamuri electrice si inchidere din cheie... si neaparat ceva jante. ce mi`ati putea recomanda sa dea bine cu culoare alb? am vazut un model de jante originale vopsite intr`o culoare iar marginile gaurilor in alta culoare. spuneti`mi recomandari sa arate mai bine...(exclus sa o las mai jos:D )

Link către comentariu

Foarte draguta masina si intretinuta ! Cat mai multi km alaturi de ea fara probleme si un an nou fericit iti doresc !

Jantele pe care le ai tu arata fain (sunt originale si arata bine). Nu sunt pe 14 ?

Poti sa pui pe motorul tau un cauciuc de maxim 195/50 si 15 inchi janta. Mai mult nu recomanda producatorul.

Ce modificari ar da bine dupa parerea mea : Sa vopsesti oglinda din faruri cu negru, sa Schimbi semnalele din bara cu unele albe la fel si cele din aripi (ori iei unele albe si inegrite putin) si sa vopsesti eleronul din spate in alb (sau il schimbi cu unul OEM) .

Modificat de Tracto
Link către comentariu

mersi de idei. oglinda farurilor si eu aveam de gand sa o fac asa.. dar eleronul spate mie mi se pare frumos asa... ma gandeam sa imi cumpar niste stopuri o idee fumurii(din fabrica nu aftermarket) sa mearga cu eleronul si cu bara spate.

Link către comentariu

recomand sa schimbi semalizarile cu unele albe, sa vopsesti barile albe (dar nu in totalitate, stii cum zic, ca la vento) si oglinzile tot asa. eventual daca ai niste banuti o pereche de jante in 5 spite ar fi de efect. in rest las-o asa ca asa ii cea mai frumoasa. da-i tot ce trebuie si la timp si o sa te duca mult si bine. bafta

Modificat de omu_negru84
Link către comentariu

Stopuri poti sa iti iei innegrite din fabrica , de GTi de la dezmembrari eventual...in rest numai de bine,sa te duca multi km :)

Link către comentariu

mersi dreamer de informatie. chiar ma gandeam daca nu gasesc innegrite din fabrica... sa nu arate najpa. iarna asta nu pun nimic pe ea... dar din primavara o sa incep sa o personalizez pe cat posibil

Link către comentariu
  • 1 year later...

Plimbandu-ma azi prin curte...am zis sa I fac ceva pozici golfulet-ului:D

La primavara intentiomez sa achizitionez niste jante frumoasee. In rest imi place linia clasica la el

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

post-80440-1355489127907_thumb.jpg

post-80440-13554891674766_thumb.jpg

post-80440-13554892026098_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumos golfuletul,si ingrijit,sa-l stapinesti sanatos si fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

E in 5 trepte?astea de 1,4 au fost si in patru....am avut si eu una din 95,1,4 ABD in cinci trepte-ce consum avea-CJ -Bucuresti cu 20 litri!!!.....apoi am avut 1,6 ABU,de asemenea monopunct,nepretentioasa,piese ieftine....daca ai caroseria ok,fara rugina sa tii masina asta mult si bine,celelalte serii nu au mai fost construite la acelasi nivel calitativ....nu am sa uit niciodata faptul ca aveam si G3 si G4 al sotiei (pe care o avem si acum)si de fiecare data alegeam 3-ul meu cand plecam impreuna,pur si simplu ma simteam bine in el!Uite si o poza cu 1,6-le (cu cel de 1,4 nu mai am poze):

Picture 018

Sa o porti sanatos!

Link către comentariu

Multumesc. Are 5 viteze...o am de 2 ani si ceva si doar ulei si distributie schimbata (cand am cumparat-o) .si eu ador sa o conduc, caroseria este super. Chiar am de gand sa o tin ptc imi place din toate pct de vedere. Ms pentru parerile pozitive

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!