Jump to content

T5 VAN Visul soferului de distributie.

aluness

Postare recomandată

Am zis sa postez si eu masina pe care lucrez pt eu cred ca este o bijuterie.T5 2008 2,5 TDI 174 CP 112900Km. Dotari: suprasarcina +400 KG ,aer conditionat,geamuri si oglinzi electrice, scaun sofer confort cu cotiere computer bord,senzori parcare [de fabrica] ESP .

post-36021-0-17232300-1293107473_thumb.j

post-36021-0-36074100-1293107480_thumb.j

post-36021-0-69715000-1293107489_thumb.j

post-36021-0-72040100-1293107501_thumb.j

post-36021-0-76513700-1293107508_thumb.j

post-36021-0-22436300-1293107514_thumb.j

post-36021-0-54260500-1293107536_thumb.j

Modificat de aluness
Link către comentariu

Cam de toate, suruburi,adezivi, bi componenti, silicoane ,spume poliuretanice cam tot ce fabrica firma Bison, sisteme de fixare si burghie de la Fischer, electrice de la Elbi, sina de perdea de la Tema, electrozi de sudura Ductil, produse si teava Valrom in general de toate bani sa iasa. Mersi frumos.Driver.gif

Link către comentariu

interesanta abordare,sa o stapanesti sanatos,daca poti sa o ti si asa de curata majoritatea timpului,esti mare.motorul e de vis,insa scoate treaba aia de pe volan,nu ca ar da in nu stiu ce fel,ci pentru ca am un cunoscut cu asa ceva si practic a ajuns sa se miste husa aia pe volan,mai ales acum la frig,cand materialele se mai contracta.

si cum i-am spus prietenului meu,o sa faca doamne fereste un accident ca vrea sa faca virajul si o sa mearga inainte,si asa bataie o sa manance de la mine,ca o sa ii para parfum bataia primita de la cel lovit.

asa ca iti urez drumuri bune si grija maxima.

brgds

Link către comentariu

Mersi pentu urari, masina o am de noua, husa este super fixa am schimbat trei marimi pana la asta care o am de un an jumate.Despre curatenie in masina am o vorba masina este oglinda soferului cum esti tu asa este si masina.

Link către comentariu

e foarte tare masina. am avut si eu ocazia sa conduc un t5 multivan cu aceeasi motorizare, doar ca era 4motion. cred ca si a ta merge de rupe. :)

pt mine e un vis frumos sa lucrez pe asemenea masina. :D

Link către comentariu

S-o conduci sanatos si fara probleme. Am cautat cateva luni un transporter pt tatal meu, secound, insa pana la urma am cumparat un H1 decisiv fiind in cazul meu pretul si faptul ca masina a fost noua.

Cum sta cu consumul?

Link către comentariu

Consumul este de 9,5-10 ,oras plus exterior incarcata cu 1200 Kg,cam 75% din Km pe exterior.

Link către comentariu

Foarte faina masina! Sa o folosesti sanatos si cat mai multi km fara incidente.

Spor la lucru si Sarbatori Fericite!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!