Jump to content

VW Golf 3 1.9 TDI automat

hamziu

Postare recomandată

Salutare la toata lumea! Incep si eu primul post prin a va prezenta masina mea, una deosebita din punctul meu de vedere. Este vorba de un VW Golf 3 din 1995, motor 1,9 TDI 90 CP 1Z, cutie automata, hatback in 2 usi, varianta de echipare GL. Ca dotari as enumera: AC, cruise control, scaune recaro incalzite, faruri reglabile, ABS, 2 Airbag, inchidere centralizata cu cheie briceag (montata de mine), volan piele (tot de mine facut). Masinuta o am de 2 ani, exact inainte de dublarea taxei de inmatriculare. Am cumparat-o cu mana mea din Germania special pentru sotia mea care a vrut o masina ieftina, rezistenta, care sa consume putin si sa aiba si dotari si neaparat cutie automata! Am cautat pe net cred ca 6 luni pana sa o gasesc...ba gaseam fara AC, ba era combi dar cu dotari, etc. Cat mai curand o sa pun si poze...acum are buza de la bara fata sparta si mai e si murdara. Am trecut prin multe cu ea, kilometri a facut destui, cam 100 zilnic, am si lovit-o, s-a mai stricat una alta pe la ea, dar niciodata nu ne-a lasat din vina ei...ea tot mergea. Pe viitor as vrea sa-i mai pun la dotari: geamuri electrice (am 2 usi complete dar nu stiu cum sa le montez), MFA cu ceasuri albe, faruri Hella Celis si cam atat. M-am atasat foarte mult de masina, in special consoarta mea care nu ar vinde-o nici in ruptul capului. Sa auzim de bine!

Modificat de hamziu
Link către comentariu

Salutare si bine ai venit pe forum! Din descriere pare foarte misto masinuta, imi place foarte mult faptul ca are cutie automata (eu sunt fan cutie automata), dar sta destul de bine si ca dotari. Sa o stapaniti sanatosi si fara alte incindente. :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

A venit vremea sa pun cateva poze. Intre timp i-am cumparat faruri Hella Celis, 2 boxe nokia in spate (in fetele de usi). Urmeaza sa-i montez ceasurile albe cu MFA +maneta, xenon 4300k si senzori de parcare (de abia i-am gasit ca am vrut neaparat ca displayul sa aiba lumina verde si scrisul negru). Cand se va incalzi putin afara o voi vopsi pe toata. O sa mai primeasca 2 aripi noi cu semnal oval, praguri, o bara in fata si o toba Remus. Sa auzim de bine!

post-10783-0-70351800-1296403908_thumb.j

post-10783-0-52422900-1296403916_thumb.j

post-10783-0-61929100-1296403923_thumb.j

post-10783-0-56098600-1296403931_thumb.j

post-10783-0-14515400-1296403938_thumb.j

post-10783-0-03620100-1296403946_thumb.j

Modificat de hamziu
Link către comentariu

Ai o masina extraordinara ! Optiuni super!

Invidiez cutia automata si scaunele.. :)

Sunt curios ce consum are 1Z pus pe cutia automata ?

Chiar este deosebita! Grija mare de ea!

Modificat de mihuz
Link către comentariu

Foarte frumoasă maşina. Felicitări pentru achiziţie!

Cum bine zice colegul Mihuz, oare ce consum va indica MFA-ul. :rolleyes:

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri. O sa va anunt consumul dupa ce voi monta ceasurile. Rasfoind forumul mi-au venit alte idei pe care sper sa le pun in practica!

Link către comentariu

Mi-au venit ceasurile cu MFA cu tot cu maneta, cabluri si senzorul de temperatura aerului!!!! biggrin.gif Maine o sa le montez si voi pune alte poze. Ceasurile au becurile schimbate cu leduri albastre si rosii ca la golf 4. Acum nu stiu ce sa fac, in sensul daca le voi lasa asa si voi schimba lumina la restul butoanelor in rosu sau le voi pune becurile verzi, ca din fabrica. blink.gif

post-10783-0-44450200-1296508841_thumb.j

Link către comentariu

Hamziu ai o masina de care sa fii mandru,imi place ca mergi pe accesorii originale si ai grija de ea.Farurile Hella Celis banuiesc ca ilumineaza excelent dar si ca pret banuiesc ca au fost destul de piperate.Legat de ceasuri banuiesc ca stii ca nu sunt plug&play si ca trebuie sa tragi un fir de la ECU.Apropo sa stii ca acest model de ceasuri nu au fost decat vreo 400 de bucati :icon_thumright: si asta o face mai speciala.Bafta in continuare!

Link către comentariu

Ceasurile le-am luat dupa ebay cu 85 euro. Pe maneta, cabluri si senzorul de temperatura aerului am dat inca 15 euro. Toate le-am cumparat de la un neamt fara sa licitez. Am avut norocul, zic eu, sa le cumpar direct!rolleyes.gif. Despre faruri ce sa zic...au fost vreo 215 euro+15 euro transportul, dar am facut senzatie pe la bloc, mai ales dupa ce le-am pus si xenon de 4300k! La final vreau sa iasa ceva frumos! Inca mai am mult de lucru la ea....geamuri electrice, poate un motor AFN (o sa ma documentez sa vad daca e compatibil cu cutia de viteze), buton pentru de inchiderea centralizata din interior, al treilea stop pe frana, frane de 280 in 4 prezoane ca la G60, punte spate cu discuri etc.

Modificat de hamziu
Link către comentariu

Cam asa arata ceasurile noaptea! Au fost plug&play. Imi plac mult de tot, dar nu se mai incadreaza cu lumina de la celalalte butoane si cu casetofonul! Urmeaza sa montez MFA-ul cand se mai incalzi vremea. Driver.gif

post-10783-0-90497100-1296754691_thumb.j

post-10783-0-76416500-1296754695_thumb.j

Modificat de hamziu
Link către comentariu

Eu cand am spus ca nu sunt plug&play ma refeream la functionarea MFA-ului,mai trebuie trase niste fire pentru a putea vedea consumul.Oricum imi plac ceasurile :icon_thumright: .Bafta!

Link către comentariu

Ma gandeam ca mufa din spate este altfel si ca nu se potrivesc. Trebuie sa mai caut sonda pentru temperatura uleiului si atunci o sa am MFA-ul complet

Link către comentariu

Super masinuta si destul de neobisnuita combinatia diesel-automata....de fapt e prima G3 cu motor diesel si cutie automata pe care-o vad pe la noi......sa fii sanatos si masina sa te tina fara belele o viata!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

salutare , al meu are consum in oras 8% inafara cam 5.5-6% si mixt 6.5% astea la noi in tara , pe autostrada maxim 100Km/h cel mai putin am scos aprox 4.8% , cu un plin de 55-56l fac pe autostrada aprox 1100km asta este consumul facut de mine , dupa ce voi monta MFA-ul voi reveni cu detalii

masima o am din 2000 cumparata din Austria la 33000km si momentan am 198000km, cu cutia automata nu am avut nici o problema pana acuma, revizia am facut la kilometri cum a cerut producatorul.

Link către comentariu
  • 2 months later...

si eu am tot motor AHU 90 cp cutie manuala ultimul consum pe autostrada 3,4 pana la 100 km pe ora,eu zic ca altau este normal la cutie automata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!