Jump to content

Skoda Octavia RS TFSI 2008

saibot

Postare recomandată

Ma bucuram eu ca a mai scazut consumul odata cu cresterea temperaturii exterioare :))

Acum la temperaturi negative nu am scazut sub 15 in oras :P e adevarat ca nu merg la consum dar nici tare nu merg ca nu am unde, mai ales la cum se prezinta drumurile si la ce aderenta este.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• saibot

41

• xht20

8

• Bogdan_wrc

6

• Ambivalent

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Intre timp am schimbat cam-follower-ul ingrijorat de problemele care le-au avut altii cu piesa repectiva .

Pot spune ca l-am schimbat degeaba :). La 24k de km cat are masina mea acesta era ca nou. Partea buna este ca acum stau linistit in ceea ce priveste subiectul cam follower. Dc intereseaza pe cineva, codul ultimei revizii a piesei este 06D 109 309 C.

As vrea sa pun un filtru sport panel si nu m-am decis inca intre KN si Green. Dc a mai montat cineva poate imi spune dc s-a simtit ceva, sa nu dau banul degeaba pe el. Masina merge impecabil si sunt f multumit de ea :)

Link către comentariu

Ms mult de raspuns.

Este foarte posibil sa ai dreptate, dar ma gandesc ca cei care scot filtrele astea nu or fi romani si poate chiar fac ceva acolo nu doar marketing.

Avand in vedere ca o admisie e de 5 ori mai scumpa ma gandeam ca poate ajuta cu ceva un filtru dasta, un raspuns mai bun la accelerare sau lag mai mic...vroiam sa aflu niste pareri si de la voi. Ms:)

Link către comentariu

de acord cu bebe. am panel, dar as pune EVOMS..daca tot fac o treaba.

daca nu ai traseul de admisie fff bun, panel nu iti face decat...probleme ca tre sa il cureti la fiecare 5000km.

in rest..nimic.

eu langa panel, am pus un furtun siliconic, si pt ca trage aer din aripa..e chiar ok.

Link către comentariu

Pai 2.0 Tfsi nu are traseul stock prea ok si nu prea vad cum as putea sa-l imbunatatesc.

Evoms am vazut ca e cel mai bun si cel mai scump.

Celelatelte admisii pt motoarele astea or fi bune de ceva? Neuspeed sau produse similare sunt cam la jumate la pret fata de evoms

O sa studiez problema :) si probabil o sa renunt la ideea de panel. Ms baieti

Link către comentariu

Cat costa un ITG Maxogen? Banuiesc ca esti multumit de admisie (performante si sunet) dc il recomanzi :D

Link către comentariu

Am avut si EVOMS si ITG, am fost multumit de amandoua :icon_thumright: ITG e in jur de 500E si EVOMS nu mai stiu ce pret are

Link către comentariu

Se pare ca la evoms cele aduse din UK sunt mai scumpe, cam 1800ron si cele aduse din USA cam 1500.

Dc sunt diferente intre ele nu stiu...

Link către comentariu

Pentru USA mai platesti transport si tva, pentru ca vin la vama. Cam tot acolo ajungi

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

MS :). E ideala de familie la ce spatiu si ce dimensiuni are.

1500Ron este adusa acasa. Dc nu ma insel aduce Kostas

Link către comentariu

Ca e adusa admisia din Sua sau Uk, produsul este acelasi, doar costurile de Tva si vama difera si adaosul fiecaruia :-)

Link către comentariu

man, dai un ban sa iei ceva de calitate...sau nu mai lua :)

ti-am spus ca si la softuri.

oricum nu castigi cine stie ce..asa ca mai bine nu ingreuna admisia.

Link către comentariu

Eu cred ca e un castig considerabil din admisie. In concluzie - nu panel - ITG sau Evoms :) sa se pupe cu Revo :)

Link către comentariu

Cam amandoua se aud la fel, doar ca atunci cand schimbi vitezele evoms scoate un sunet mai amuzant, mai misto :P

Link către comentariu

O sa te doara capul de la sunetul ala :lol:.La inceput pare misto,dar zi de zi alergat prin trafic....parca nu prea e ok.

Mai degraba sa faca "treaba",decat zgomot :icon_thumright:.Evo-ms are cate putin din fiecare :Driver:

Modificat de Ciosmi
Link către comentariu

Sunt obisuit cu zgomotul de admisie open de la CZT. Probabil se va auzi mai tare la Skoda, turbina fiind serios mai mare decat la Colt, ambele masini mergand cam la 1-1.1bar

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!