Jump to content

Modificari necesare pentru o crestere substantiala de putere

yustygolf4
 Share

Postare recomandată

Salut.

Detin un golf4 AXR, si ii trebuie schimbat volantul. Din dorinta de a avea mai multa putere si a nu apela la schimbarea masinii, vreau sa recurg la anumite schimbari majore. Am citit mam documentat am ascultat pareri,dar cateva in plus nu strica. Ce inseamna majore: as dori sa pun un volant cu o singura masa, o turbina de 2.5(daca credeti ca alceva ar fi mai indicat nu va sfiiti sa spuneti) un intercooler mai marisor si niste injectoare. Daca sar putea as vrea sa se ajunga pe la un 180cp, si nu stiu daca se poate spune dar sa fie cat de cat safe :)). Eventual daca cineva a recurs la aceste modificari sa-mi spuna sa-mi dea sfaturi de unde sa cumpar piesele, ce firme sa folosesc si ce modele eventual; m-ar ajuta foarte mult.

Scuzati daca mai exista un topic cu acest subiect dar doresc sa ma apuc de treaba imediat dupa revelion si nu vreau sa pierd timpul.

Va multumesc antcipat pentru sfaturile voastre.

Modificat de yustygolf4
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

yustygolf4, scuze ca ma bag peste. Am aceeasi masina, aceeasi dorinta, dar nu cu modificari asa de mari, eventual am putea sa facem cateva trepte de tuning.

Pasul 1: chiptuning, care e deja facut de la 101 la 125-130.

Pasul 2: cam asta as face eu: schimbare turbo cu vnt17 + schimbare ambreiaj (nu stiu daca trebuie kit+volant sau numai volant/kit)+soft (sunt de aceeasi parere cu yustygolf4, adica tuning cat mai safe, fara fum sau alte neajunsuri)

Pasul 3: schimbare turbo + ambreiaj + intercooler + injectoare + soft, cam asta vrei tu.

Poate ne explica cineva fiecare componenta cam cat ar aduce in plus fata de ceea ce avem acum (performante, consum, firme/preturi).

Sarbatori fericite!

LE: se poate muta la tuning si alte modificari?

Modificat de Arpi
Link către comentariu

O crestere semnificativa de putere duce automat si la alte modificari, cum ar fi sistemul de franare...

Link către comentariu

O crestere semnificativa de putere duce automat si la alte modificari, cum ar fi sistemul de franare...

Ai foarte mare dreptate cu sistemul de franare dar in jur de 40 de milioane se rezolva. Sincer nu dispun de aceste sume enorme de bani dar incetul cu incetul stand la "coteala" preturi bune se gasesc, numai ca trebuie sa stii ce sa cauti.

yustygolf4, scuze ca ma bag peste. Am aceeasi masina, aceeasi dorinta, dar nu cu modificari asa de mari, eventual am putea sa facem cateva trepte de tuning.

Pasul 1: chiptuning, care e deja facut de la 101 la 125-130.

Pasul 2: cam asta as face eu: schimbare turbo cu vnt17 + schimbare ambreiaj (nu stiu daca trebuie kit+volant sau numai volant/kit)+soft (sunt de aceeasi parere cu yustygolf4, adica tuning cat mai safe, fara fum sau alte neajunsuri)

Pasul 3: schimbare turbo + ambreiaj + intercooler + injectoare + soft, cam asta vrei tu.

Poate ne explica cineva fiecare componenta cam cat ar aduce in plus fata de ceea ce avem acum (performante, consum, firme/preturi).

Sarbatori fericite!

LE: se poate muta la tuning si alte modificari?

Chiar in seara asta am discutat de o turbina vnt17.56 parca asa era, trebuie sa ma documentez. Aceasta ar fi cam ce trebuie si noua este in jur de 600 euro, + modificarea aferenta pentru prinderea pe golf 4.

Tocmai de asta am deschis acest topic, pentru ca sunt baieti mult mai grei care cunosc, care sunt mult mai documentati si cred ca nu ar fi problema daca ne-ar impartasi din cunostiintele lor.

Link către comentariu

Poate te ajuta acest topic nu fac recalama doar ca idee de costuri poate chiar vb cu omul si te mai lamuresti eu am vb cu el si e super ok momentan nu am facaut nici o modificare http://vwforum.ro/topic/51129-kituri-turbo-complete-pentru-tdi-uri/page__p__832822#entry832822

Link către comentariu

no offense, dar puteai gasi daca ai fi cautat destule detalii despre ceea ce vrei in alte topic-uri deja deschise ca de exemplu aici.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
MasinaPoporului

No offense @john33exe dar in site-ul specificat sunt doar niste date tehnice pentru modificari. Scopul lui @yustygolf4 este de a afla ceva concret de la cineva care are acelasi motor ca al lui si la ce performante s-a ajuns. Ca asa e usor de vazut niste date si niste preturi. Stii si tu prea bine ca ai intalnit cateva dificultati in modificarea masinii tale chiar daca "datele tehnice ale softurile si modificarilor facute de tine" trebuiau sa iti aduca un anumit PLUS de putere. nu ti-a iesit cum ai vrut. :icon_thumright:

Asa ca daca este cineva care si-a facut modificari importante la un AXR il asteptam cu pareri.

P.S: @john33exe eu avand ALH urmaresc topicul tau pentru modificari si invat din greselile tale. :icon_thumright:

Link către comentariu

• 1 month later...

orice masina poate suferi modificari radicale.

in romania sunt alh-uri peste 200 cp. ba chiar unul se apropie de 300 cp.

internet-ul e plin de filmulete cu 3.2 v6 duse la peste 700 cp, 1,8 T la peste 600 cp...

...cu bani, bineinteles.

se simte un pic de malitiozitate...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!