Jump to content

My S3 2001 amk

Swat Cat

Postare recomandată

merge de 5 ani cu tdi meu mi-am dat seama ca m-am cam plicitisit.... si am avut ocazi sa fac rost de un s3 209 hp cu niste probleme....

probleme sunt aproape rezolvate ... iarna asta a mers perfect... dar mai sunt mici probleme specifice de 1.8t

post-4720-0-67043400-1292928897_thumb.jp

post-4720-0-68846400-1292928900_thumb.jp

post-4720-0-80462600-1292928904_thumb.jp

post-4720-0-56938400-1292928908_thumb.jp

post-4720-0-73877000-1292929170_thumb.jp

Modificat de Swat Cat
Link către comentariu

am 2001 1.8t amk ( e aproapte sau chiar identic cu bam la piese)

interiori recaro albastru cu negru....

masina dupa cum se vede e neagra mat (colant) are mici zgarieturi dar nu conteaza; pe bord scrie 194 mii km... dar cine stie :)

oricum pt inceput am bagat 4000ron pt a o aduce la nivel de plutire ( pur si simplu din mult kk-tisuri... ex... emblema fata s3 -60ron :)))

Leonul ramane masina de incredere si de zi cu zi...

Link către comentariu

Interesant, am fost cat pe aci in vara anului acesta sa o iau eu, si sunt curios cat ai platit pentru ea. Eu cand am facut test drive motorul mergea si tragea normal dar masina parea o cazatura alergata cu multe mici defecte, scaunul nu mai cobora, bordcoputer era semi defect, atingea ceva cand luai curba la dreapta.. si cam asta imi aduc aminte.

Link către comentariu

felicitari pentru masina .. daca din 110 cai reusit 200+ astept cu nerabare S3 ul sa vad la cat il urci ..

si mai multe poze te rugam..cu intriorul mai ales..

sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

ma confuzi... nu am ajuns la 200 cai cu leonu :))... am fortat cat m-au tinut componetele stock.

oricum thx. o sa pun poze mai incolo

Modificat de Swat Cat
Link către comentariu

wow :vaidecapulmeu: am ramas mut cand am vazut in ce fel se invartea S3-ul, foarte foarte tare masina.

Felicitari pentru achizitie, cat mai multi km fara evenimente si sa ne zici un pret de achizitie macar asa informativ.

Planuri pentru viitor si asteptam poze de la interior si exterior.

Link către comentariu

Da scirocco alb. Tu erai sigur, nu cred ca exista 2 s3-uri mate cu aceleasi jante :P

Link către comentariu

sa-l stapanesti sanatos. asta nu e cel din Botosani? care a mai fost pe forum? ca mai era unu negru mat cu jante asemanatoare..a fost la DURAU la intalnire...

ce piese ai nevoie? ca am prin garaj gramada...

Link către comentariu

cred ca el e... ai un link ?

imi face figuri boost-ul... ba face 0.6 ba 0.9 (in zile bune) si cred ca e electroventilul... sau actuatorul....

+ tot ma frea eroarea Pressure Drop between Turbo and Throttle Valve (check D.V.) am pus tot felul de DV... sa incerc sa pun un dop in loc de DV sa vad daca tot am presiune mica...

Link către comentariu

verifica actuatorul (se mai blocheaza) si DVul. pune un DV model nou..sau cumpara unu aftermarket.

Link către comentariu

am 2.. unu recilativ ,metalic... si unu montza (forge clona) si recirc. si atm.... la fel

actuatorul se misca usor... poate chiar prea usor ( sa nu se fi ruginit arcul) idee e ca face presiune dupa toane :))

p.s. pt k04 ca al nostru cat tine presiunea la 6000 ture? (soft hard)

Modificat de Swat Cat
Link către comentariu

eu nu am incredere in "combinatiile" astea de DVuri. ori ala nou, >2003 stock..ori unul de firma. vezi ca la frig, si alea vechi FORGE se blocau. d-apai astea clona.

depinde de soft. eu nu stiu exact...ca nu am urmarit atent..dar sigur ar trebui peste 1.1,1.2

Link către comentariu

aia e masina... am recunoscut-o dupa senzorul ala de parcare alb :)) ... dar acolo exteriorul arata altfel... mult mai bine.... eu o sa am de munca

dar sunt alte jante... ne plimbam masinile intre noi :))

Link către comentariu

Mie dupa 5000rpm imi cade presiunea cam la 1-1.1. Asta cu soft destul de agresiv zic eu, adica 1.7-1.8 cand ii foarte cald afara :D

Link către comentariu

Foarte frumoasa sa o stapanesti sanatos .... super tare filmuletu :) de curiozitate cat aveai pe bord ?

Si zi-ne si noua un pret de achizitie icon_thumright.gif

Link către comentariu

Hm ce interior sunt doar mega invidios .Bordul iti e destul de familiar :D intrebare ? cum sunt materialele bordului vs leon .

Referitor la fostul leon da am incurcat persoanele "my bad" sorry.

Oglinzile sunt cormate sau luceau de la ploaie ?

Link către comentariu

foarte tare interiorul

la exterior pare ca mai e atinsa un pic pe bari, dar se remediaza usor daca e colantata

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!