Jump to content

Vento Wolfsburg Edition

bogmotorsport

Postare recomandată

Foarte tare! Pot sa intreb de unde ai luat-o? Eu nu am avut norocul sa gasesc la dezmembrari asa ceva...

Link către comentariu

Foarte tare! Pot sa intreb de unde ai luat-o? Eu nu am avut norocul sa gasesc la dezmembrari asa ceva...

este cumparata din america...

si pozele cu suportul de pahare montat si consola...

post-8847-0-02363700-1294406872_thumb.jp

post-8847-0-29357300-1294406904_thumb.jp

post-8847-0-96540100-1294406949_thumb.jp

Link către comentariu

Atasase Red Fighter cateva posturi mai sus un vento ..o suspensie sport,jante pe masura, o buza si altceva nu-i mai trebuie la exterior,e frumoasa si asa ii sta bine .Acum ce-i drept depinde si de gusturi .Arata foarte bine si la interior si la exterior ,ce sa mai vorbim.Buna achizitie consola si suportul pahar(ebay?),ce frumos i-ar sta cu un interior de GTI,GT :).Bafta in continuare cu masinuta si drumuri bune icon_thumright.gif

Modificat de mabial
Link către comentariu

Atasase Red Fighter cateva posturi mai sus un vento ..o suspensie sport,jante pe masura, o buza si altceva nu-i mai trebuie la exterior,e frumoasa si asa ii sta bine .Acum ce-i drept depinde si de gusturi .Arata foarte bine si la interior si la exterior ,ce sa mai vorbim.Buna achizitie consola si suportul pahar(ebay?),ce frumos i-ar sta cu un interior de GTI,GT :).Bafta in continuare cu masinuta si drumuri bune icon_thumright.gif

am in plan mai multe dar cu vremea asta nu-ti vine sa-i faci nimic...la interior as vrea ori recaro cu dunga verde(tin sa precizez ca urasc culoarea verde si intotdeauana m-am ferit de culoarea asta dar acum incerc sa o fac sa arate cat mai bine) ori ceva mai frumos decat recaro sa fie ceva cu piele...idei sunt si in functie de bani vor veni si modificarile...

jantele sunt in plan de mult si toba la fel...

ps:vezi ca la interior am niste "zdrente" de huse dar asa am luat-o si nu am apucat sa le dau jos si am zis ca le mai las pana cand se face vreme buna ca nu sunt adeptul huselor pe scaun

post-8847-0-52735300-1294418532_thumb.jp

Modificat de bogmotorsport
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Super misto Bogdanele...

Masina are suuuuppppeeeerrr potential...doar ca trebuie dupa cum stii dedicare si un gram de rabdare in plus fata de cea pe care o ai deja...

Te invidiez pentru buzunarele de usi cu lumina si mochetate...si eu trebuie sa fac rost neaparat si pentru cup-holder-ul din consola de sub scrumiera...

Ia-ti jantele alea care mi le-ai aratat...KT1 parca erau...si dai bataie inainte ca e musai....spor la treaba...

Link către comentariu

Da Paul si mie imi pare rau ca nu am putut vorbi.Si eu asteptam tot la spital dar poate ne intalnim odata pe undeva ca mi-ar placea sa stam mai mult de vorba.Succes si sper sa ne intalnim cat de curand...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Absolut superba masinuta, si ai inceput modificarile foarte bine si cu mult bun gust. Felicitari! Asteptam si alte update-uri. Keep up the good work. :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am vazut ca ai scos-o la vanzare. :(

Modificat de taz21
Link către comentariu
bogmotorsport

da,am scos-o la vanzare insa ma gandesc sa o retrag ca imi pare rau dupa ea ca e prea buna si nu gasesc ce vreau

Link către comentariu

Eu sincer cred ca astenia asta de primavara te-a afectat considerabil...cum sa te gandesti sa o scoti la vanzare mah?

Banuiesc ca iti sageteaza din cand in cand prin cap ca nu o vei putea vinde la pretul corect si stii cat de bun e masina si ca ai sanse slabe sa mai gasesti una in aceeasi stare...

Astea nu sunt masini de vandut...

Mai bine ce resemnezi si te gandesti ca ai pierdut banii pe care i-ai dat pe ea si te bucuri de ceea ce ai...

Nu imi vine sa cred ca te-a incercat asa un gand...

Link către comentariu
bogmotorsport

Asa e...cred ca m-a afectat astenia :vaidecapulmeu:

Nici mie nu imi vine sa cred ce idei imi vin cateodata...Cred ca o voi scoate de la vanzare :icon_thumright:

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

BA baiatule, baga ti mintile in cap, cum sa vinzi o asemenea masina !!! Frumos si ingrijit VENTOsul tau, asa ceva e raritate. Km cat incape.

Link către comentariu

Sunt in totalitate de acord cu JOHN EVO TUNING !!!!!!!!!

Mai bine o donezi unuia care merita decat sa o vinzi unuia care va cara cartofi cu varza si o remorca cu porci cu asemenea masina !!!!!

Nici macar nu vreau sa ma gandesc la asa ceva ca as putea avea cosmaruri...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!