Jump to content

Golfuleul meu MK3

AAGabriel

Postare recomandată

Volkswagen Golf 3

an fabricatie 1997

motor de 1.6 benzina ~75 CP(55kW)

geamuri fumuri in spate(solar zone)

negru

urmeaza sa schimb farurile, jante, si multe alte

am cumparato de pe piata uti Tg-Mures in luna octombrie

are putina rugina la prag ... (lam ridicat si mam uitat...) :rolleyes: dupa auzite asta este "boala" la golf 3

restule e impecabil

http://picasaweb.goo...feat=directlink

deocamdata asta e singura poza pe care am facut cu masina :((mie rusine ca am doar un foto cu masina)

si scuze ca am mancat cateva litere de la numele de topic ....

cam mi o fost foame :blink:

Modificat de AAGabriel
Link către comentariu

mersi de commenturi :icon_thumright:

da in tradevar este un joker :rolleyes:

pai mai multe detali despre masina o sa pun cat mai curent ca a trebuit sa fac cina :(

Link către comentariu

Update despre datele de masina

model Joker cu 4/5 usi

Hatchback

Motor tip AEE

Abs

2x airbag

Servo-Directie

jante normale(de fieer) .....< "trebuie sa le schimb primavara...">

dimensiuna anvelopeor 185/60R14 82T si 195/50R15 82H

interioru este tapiterie de nrmala de culoare neagra

inchidere centralizata

fara geamur electrice sau aer conditionat

trapa electrica

sistem audio standard(ma refer la boxe)

cd-player(laupunkt mp27)

si pozeze .. dein pacate nu am facut... sa nimeresc o zi frumoasa si atuncea fac cateva poze :lol:

Link către comentariu

cat mai multi km impreuna va urez.

pe lista de modificari as pune geamurile electrice inca din start. mai poti merge cu farurile astea...

jantele....e bine ca le ai si pe astea,le pastrezi pt roti de iarna

Link către comentariu

da asa am vrut sa fac ca am un set de janta pentru iarna si una de vara :)

cam am o lista mare de modificari in fata

trebuie sa vad unde am notat toate chestile pe care vreau sa fac la masinuta

ma simt cam atasat de golfulet.. e prima masina .. dar.. in felul lui e special pt mine :rolleyes:

Link către comentariu

date uitate... (sunt cam uituc de sarbatori prea multe pe capul meu la serviciblink.gif)

cutie manuala 5 viteze

178.350 km la bord ...

asta am uitat sa spun

de craciun am primit o statie midland calibrat cu antenat ... trebuie so montezlaugh.gifdar cam o fost post-18-1154460106.giffrig

o lista de modificari ce vreau sa fac la micutul golf....

1. jante de aliaj

2.ulei si filtru ulei

3.distributie

4.repatatie la prag ... este putiana rugina...

5.faruri "Dayline" + kit bixenon sau xenon'

6.polish vopsea

7.filtru aer sport

Link către comentariu

Arata bine masinuta, sa o folosesti sanatos si spor la modificari....:icon_thumright:

Link către comentariu

In afara de culoare si sticker, are ceva diferit Joker-ul?

Multi km fara probleme :icon_thumright:

Link către comentariu

sticker(semnul de incepator )?

are o sectiune de prag care e cam ruginit dar restul e ok

o fost ridicat verificat peste tot... e ok

motorul functionaza impecabil

cutia de viteze e ok ... de la cine o fost cumparat in germania nu prea o circulat cu el deci e in regula

eu sunt multumit de performantele pe care micutul de 13 anisori icon_thumright.gif

si im place si so conduc Driver.gif

Link către comentariu

Stiu sentimentul pentru ca si eu tot la prima mea masina sunt :)

Te intrebam de editia ta de Golf Joker (stickerul aripa spate) ce are diferit fata de un Mk3 normal.

Parca tapiteria si culoarea.

Sa mai pui poze cand ai timp si cu interiorul.

Link către comentariu

w00ki3

nu am inteles bine eu prima data cand mai intrebat ...

pai ..

da are stikerul de joker pe aripa din spate sus..

tapiterie este cu negru plush si are ceva dungi albastru sosu... ca un fulgeras.. e interesant

la bord are ceasurile albe.. si cam atata pot so observ... inca nu am avut timp so compar cu un bon jovi sau atlt model

Daaa..... vin si pozele...

va promit ca pana la sfasitul anului pun mai multe poze cu el ....icon_thumright.gif icon_salut.gif

Link către comentariu

"o lista de modificari ce vreau sa fac la micutul golf....

1. jante de aliaj

2.ulei si filtru ulei

3.distributie

4.repatatie la prag ... este putiana rugina...

5.faruri "Dayline" + kit bixenon sau xenon'

6.polish vopsea

7.filtru aer sport "

si GEAMURI ELECTRICE :)) ?

hai...nu cred sa coste o avere,eventual iei din dezmembrari fetele de usi cu butoane. daca nu,pui butoane din comert,le gasesti un loc.

daca distributia are ceva km in carca iti sugerez sa o pui prima in lista. restul pot sa astepte putin. cu ulei vechi mai circului 1-2 mii km dar daca se rupe cureaua...acolo ramai

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

@Muale. .. mersi de sfaturii

geamuri electrice ?!... dar pana acuma nu mam gandit so punn...ideie buna. de la dezmembrari gasesti lucruri bune daca cunosti pe cineva de acolo :icon_thumright:

referitor la lista nu prea leam pus in ordine

dar distributia este pe primul loc care sper la sfarsitul luni sa fie schimbat cel tarziu

Link către comentariu

vrau sa cer opine ... sunt cam putin of topic

ce ulei ar fi mai recomandat pt golfuletul meu

5w-40 sau 10w-40?

am gasit castrol 5w-40 cu 118 lei 4 litri ore este ceva de proasta calitate? sau... nu stiu ce sa cred

Modificat de AAGabriel
Link către comentariu

Eu am bagat semisintetic,10x40,dar poti sa incerci si pe cel sintetic 5x40.Ziceau colegii ca-i bun,data viitoare o sa incerc si eu sa vad .Castrol Magnatec am auzit ca-i bun,vezi tu

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

ok .. am schimbat uleiul... la castrol magnatec 5w-40 merge bine:D inca nu am vazut semne sa consume ulei

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

update starea masini

acum cateva saptamani am reusit sa busesc masina :vaidecapulmeu:cu ocazia asta am mam hotarat sa fac si alte chestii la masina

fost facute urmatoarele la masinutza

- reparati de tinichiere la usa fata stanga si aripa fata dreapta(astaea sunt lucrurile avariate din busire... nu era ceva grav dar arata urat)

- reparat praguri si caroseriei de toate petele de rugina si antifonat (am mentionat ca pragurile aveam ruginit de cand am masina.... boala la MK3)

- vopsit elementele afectate si care necesitau putina atentie :rolleyes:

- am pus proiectoare de ceata(H3) comandate de la Dectan.de si indicator(semnalizator) tip: black crome

pun si cateva poze cum o aratat masinuta cand o fost avariat

si pun si poza cu proiectoarele si indicatoarele pe care o sa le montez weekendul aceasta

poze cu masinutza lovita

https://picasaweb.google.com/lh/photo/cELT5mWwutmBaBvZX7303VoYN_CeeE4HfboXLVtQ9Rs?feat=directlink

https://picasaweb.google.com/lh/photo/VAG17FQMJcV8ixpFVY2rVVoYN_CeeE4HfboXLVtQ9Rs?feat=directlink

https://picasaweb.google.com/lh/photo/LNg-mUDE6TfG6VATMd_swloYN_CeeE4HfboXLVtQ9Rs?feat=directlink

https://picasaweb.google.com/lh/photo/mAcPn7HKtgIaH6TqGSO9Q1oYN_CeeE4HfboXLVtQ9Rs?feat=directlink

poze cu indicatorul(semnalizator)

https://picasaweb.google.com/lh/photo/RZhRUmZH0oiVJR2gynUJGdXlWMdPR0l8qNXiBGM7c3U?feat=directlink

https://picasaweb.google.com/lh/photo/BxziJUa3v6lgqz3eH9__dtXlWMdPR0l8qNXiBGM7c3U?feat=directlink

https://picasaweb.google.com/lh/photo/ZuJQEwdT3BLdqgievntE_NXlWMdPR0l8qNXiBGM7c3U?feat=directlink

Link către comentariu
  • 4 years later...
  • 2 months later...

@Muale

:lol:  :icon_bounce:

Hi... A sosit momentul sa pun geamuri electrice:) 

Am reușit sa le scot sistemul dintr-un alt golf GTI care o fost desfăcut cu scopule de al folosi mașina de  raliu(scandal) de către un amic.

Asa am si scaune sport :)

Cred ca din Joker va deveni GTI

Modificat de AAGabriel
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!