Jump to content

De unde pot cumpara jante de tabla noi?

adyp2003
 Share

Postare recomandată

Caut de ceva vreme niste jante de tabla (le vreau de noi) pentru setul de roti de iarna si nu gasesc pe nicaieri cu ET-ul de care am nevoie.

As avea nevoie de jante de 16", late de 6,5J, double hump (H2), prindere 5x112, gaura centrala (hub) de 57 si neaparat ET-ul cat mai apropiat de cel al jantelor stock (in cazul meu 51).

Singurele table gasite de mine cu ET apropiat au 50, ceea ce e destul de bine, spre deosebire de ceea ce gaseam la inceput (ET42, ceea ce ar insemna o dezaxare mult prea mare).

Vazusem pe anvelopejantepromotii.ro niste jante care indeplineau conditiile de mai sus, dar stocul era inexistent si nici pe comanda nu le puteau aduce...

Daca imi puteti recomanda un alt magazin, poate chiar din Bucuresti, ar fi super.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu caut exact acelasi lucru.La anvelopejantepromotii am vorbit si nu mai aduc sezonul acesta. Asadar daca stie cineva vreo sursa sa zica aici.

Link către comentariu

Autosoft vulcanizare Dudesti sau Fundeni in Bucuresti. adyp2003 la un Audi A3 din familie cu jante pe 17 de vara cu ET 56 merg iarna cu jante de tabla pe 16 cu ET 40 fara nici un fel de probleme

de 3 ani.

O seara buna

Modificat de macristian1
Link către comentariu

Ducetiva la reprezentanta skoda. Au niste oferte la jante de tabla cu anvelope de iarna cu tot, incepand de la 1100 lei parca.

Link către comentariu

Multumesc, voi incerca si la skoda. Totusi, care dintre ele: avia sau brady?

Nu de alta, dar in urma cu doua luni, la porsche vindeau tablele cu ~ 400/800/1200 ron pentru 15/16/17".

Cat despre ET, chiar vreau sa fie apropiat de cel stock. din moment ce doua obiecte au aproximativ acelasi pret, il prefer pe cel care se "potriveste" mai bine cu specificatiile. :)

Link către comentariu

Pai dute si intreaba si la dealer VW. Despre ET cred ca numai cei de la reprezenata vor stii ce se potrivese mai bine pe un g5 GTI. Oricum o janta de tabla noua nu se compara cu una SH facuta praf pe aici pe la noi prin Romania.

Link către comentariu

Mda... Tocmai ce am vorbit cu cei de la brady si am aflat ce stiam deja: ca nu voi cumpara de la ei.

Mi-au cerut 370 ron pe o tabla de 16", la fel ca si cei de la porsche.

Am aflat ca s-ar putea sa am sanse la Norauto cu ceea ce caut eu si ar costa vreo 250 ron bucata.

Ar insemna 200 ron mai mult pentru un set de jante decat cei de la ajpromotii, pentru exact acelasi obiect. Ce sa zic... E minunat! :)

Link către comentariu

Am dat comanda la Norauto si se laudau ca mi le aduc intr-o zi.

Pretul a fost de 243 ron bucata iar marca este KFZ din cate am observat eu pe niste jante expuse, singura diferenta fata de ce vroiam eu fiind ET-ul de 42. Ar fi fost prea frumos sa mearga totul struna. :)

Vanzatorul spunea ca sunt marca Stahlgrad sau ceva de genul asta, dar ceea ce imi aratase erau KFZ (am citit pe eticheta). Ramane de vazut...

Link către comentariu

Gata, am rezolvat. :) Chiar mi-au adus jantele a doua zi cei de la Norauto.

Sunt produse de Stahlrad - KFZ si arata cam asa (modelul 9915).

Avand in vedere ca nu gaseam pe nicaieri ET50, pot spune ca sunt multumit...

Link către comentariu

Am vazut prea tarziu ... :( trebuia sa fi incercat la Sigemo din Sibiu (a nu se considera reclama)

Link către comentariu

Arata foarte bine, niste capace sa mai folosesti si e totul ok :).

Link către comentariu

Thx guys! :)

Am sunat de curiozitate la Sigemo si le ofereau la 220 ron fara transport, daca le-ar fi putut comanda la furnizor.

Link către comentariu

adyp2003 : de unde pot sa obtin si eu informatia ref la ET pt noul Superb Combi ? am cautat si nu am gasit ( sau nu m-am priceput sa gasesc )

tot ce am gasit : Wheels 7.0J x 16"; 7.0J x 17"

Tyres 205/55 R16; 225/45 R17

pe masina am jante de AL , cu cauciucuri 224 45 17 ; vreua jante de otel , 16

Link către comentariu

sarbul uite de aici obtii informatia http://194.107.82.35/stahl/. Apesi Fahrzeug si pe urma apesi in dreapta fereastra si cauti dupa tipul tau de masina si o sa-ti apara cu ce jante de tabla a iesit

masina din fabrica. Ai ET 45 si codul jantei este Art. Nr. 9257 de la KFZ.

O zi buna

Modificat de macristian1
Link către comentariu

ET este 45. 57 este gaura de prindere pe butucul rotii 5 este nr. de prezoane si 112 este distanta (PDC) intre prezoane.

O zi buna

Modificat de macristian1
Link către comentariu

Colegul Cristian are dreptate, doar ca as vrea sa fiu mai precis in privinta PDC-ului: acesta este de fapt diametrul cercului pe care sunt pozitionate cele 5 prezoane.

Link către comentariu

• 1 month later...

am o problema : pe masina am jante otel + cauciucuri de iarna ; acum 2 zile am spalat jantele , la spalatorie , cu furtun presiune ; din acel moment ,masina a inceput sa tremure , la viteze mari ( cca 110 - 120 - 140 ) ; temp exter este cu - C ; este posibil ca tremuratul masinii sa fi aparut datorita gheata ? ( m-am uitat pe sub masina si , parca , nu am vazut gheata )

ce parere aveti ?

Link către comentariu

Nu se poate, nu are nici o legatura, daca tremura verifica daca jantele sunt echilibrate.

Link către comentariu

Sau discurile erau incinse cand ai spalat masina .

Link către comentariu

discurile - sigur nu erau incinse , oricum apa de la spalatorie era calda .

ma enerveaza la maxim acest tremurat

Link către comentariu

verifica/curata interiorul jantelor de nisip/pamant care se depune cu timpul acolo, cred ca spalarea masinii s-a curatat o parte din interiorul jantei astfel mizeria ramasa dezechilibreaza roata/rotile

ca sa poti face treaba asta trebuie demontate rotile si curatate/spalate bine complet

eu am fost nevoit sa fac acest lucru de vreo 2 ori dupa ce am umblat prin noroaie

Link către comentariu

• 9 months later...

intrebare :

pe masina am jante de otel + cauciucuri de iarna , cu urmatoarele dimensiuni :

7 Jx 16 Abmessung 5 x 112.00 x 57.00 Einpresstiefe ET 45.00

am mai citit , am mai studiat si , se pare , are fi trebuit sa am :

6 Jx 16 Abmessung 5 x 112.00 x 57.00 Einpresstiefe

ET 50.00

ce probleme pot sa apara , din cauza J si ET diferit ? 7J + 45 ar fi pt cauciucuri de vara ; 6 J + 50 ar fi pt cauciucuri de iarna

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!