Jump to content

golf IV 1.9 SDI

navy

Postare recomandată

Am un golf 4 1.9 SDI din 2000.Am fost f. multumit de ea...pana acum cand a inceput sa-mi faca numai probleme. I-am schimbat distributia acum 5000 km dupa care a inceput sa cada una cate una.Am uitat sa precizez ca are 210.000km.la inceput a fost releul de bujii pe care l-am schimbat.Acum am o problema la alternator, ptr. ca nu mai icarca bateria...si probl.asta am mai avut-o acum 2 ani tot pe vremea asta.atunci mi-a desfacut alternatorul si l-a curatat mai precis rotorul si schimbat periile si presupun ca aceeasi buba o are si acum.ideea e ca m-am cam saturat sa dau bani la mecanici facuti peste noapte sau care au lucrat numai la dacii pana acum si as vrea sa-l demontez eu.numai ca este destul de ascuns si nu prea ai acces.am cautat pe forum si am gasit ceva dar nu este asemanator procesul de demontare deoarece era vb de un tdi si cred ca e pozitionat altfel decat la sdi...nu stiu sigur dar nu se prea potriveau sfaturile date de colegi.v-as ruga daca se poate sa ma ajutati in sensul asta.Am destul de multe probleme la golf dar ptr inceput cred ca e suficient.va multumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!