Jump to content

Purple 2007, 3,0 TDI V6 Q7

micnea

Postare recomandată

Vazand ultima poza ti-as sugera sa faci ASAP schimbul de culoare..........fa q7-le alb si mk5-ul purple....:D:D arata foarte bine q7-le........

Link către comentariu

Pai de ce sa nu fie ambele purple? :)))) Q7 alb am avut. Fac clanul masinilor purple.:))))) Golful daca il vopsesc, o sa-l vopsesc in momentul in care voi avea plafonul si trapa sa le pun, dar sincer nici n-am stat foarte mult sa caut piesele necesare pentru el.

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 1 month later...

Vineri i-am schimbat placutele ca se aprinsese martorul de placute in bord. Singura chestie de remediat la masina mai e MMI-ul ala care se inchide din cand in cand si butonul ON/OFF si de volum de pe consola centrala cred ca trebuie schimbat ca nu merge deloc. In rest nu mai e de facut nimic la masinuta, totul functioneaza foarte bine, sper sa ramana lucrurile asa si in continuare. :D

Link către comentariu

MMI-ul se blocheaza din cauza unei erori de soft, cred ca ar trebui facut un update

Link către comentariu

La update de soft m-am gandit si eu. Trebuie sa vorbesc cu cineva sa ma duc candva sa-i fac. Sper sa fie nevoie doar de update si sa nu fie mai grav!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am avut si eu un prieten care a intampinat o problema de genu si a rezolvat-o cu un update. De A8 nu ti-e dor? :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

S-a cam pus praful pe aici. Toate bune si frumoase cu Q7-le nu am mai intampinat nici o problema iar masinuta merge impecabil. La sfarsitul lunii va trebui facuta revizia, MMI-ul nici pana acum nu am apucat sa vad ce-i cu el... ce-i drept nici nu a mai facut figuri lately. Per total suntem foarte multumiti de masina pana acum si sper sa fim si in continuare. Merci mult de aprecieri tuturor, cat despre A8.... va fi o masina la care ma voi gandi mereu si de care mereu imi va fi dor (si mie si lui taicamiu), poate la anul luam alt A8 SH cine stie. Vom vedea ce ne rezerva viitorul! :D

Link către comentariu

In sfarsit i-am facut casco. In toamna vreau sa o bag la vopsit integral fara plafon si ma gandesc la niste stopuri de facelift. :D

Link către comentariu
  • 1 year later...

Pai in afara de revizii, nu prea s-a intamplat nimic nou cu balena. Saptamana trecuta a implinit 150.000 de km si merge bine, n-am ce sa-i reprosez aici. In schimb, varsta masinii incepe sa-si spuna cuvantul. In iarna ( de revelion mai exact ) mi-au picat A/C-ul si suspensia din cauza condensatorului si al blocului de suspensie daca mai tin bine minte.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Topicul se poate inchide. Masina pleaca, noi ramanem in grup si voi deschide un topic nou ( sper eu, saptamana viitoare ). :D

Modificat de micnea
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!