Jump to content

Purple 2007, 3,0 TDI V6 Q7

micnea

Postare recomandată

Primul post pe anul acesta vine cu cateva poze de sezon facute acum 10 minute. Si abea azi am constatat ca s-a pierdut chestia aia metalica de la bara din fata. :(

img0118z.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

img0116vo.th.jpg

img0115s.th.jpg

img0113xa.th.jpg

img0114ow.th.jpg

img0111e.th.jpg

Si una cu ea la spalat ieri

img0107hm.th.jpg

Nu sunt foarte reusite pozele, nu m-am chinuit foarte mult, dar macar le-am facut pe lumina sa se vada mai bine culoarea. Sper sa va placa! :D

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.....iar in ceea ce priveste culoare asteptam cu nerabdare sa faci copy paste pe fratele mai mic..........:P

Link către comentariu

Grila de proiector o comand zilele astea. Scutul ala de metal de la bara sau ce o fi, nu il mai pun, si revizia o facem la 100.000, ca era facuta, dar nu au trecut-o prostii de la Cardinal in carte. Intre timp am schimbat si bateria, ca saptamana trecuta a murit masina complet pe la Gara de Nord. Si am scanat-o cu VAG-ul ieri care mi-a dat 2 erori cu urmatoarele coduri: - 1826 = Traductor pentru unghi directie, alimentare cu electricitate borna 30. Rezistenta prea scazuta.

- 668 = Voltaj baterie

Ultimul cod s-a sters, si nu a mai aparut. La primul cod in schimb, dupa ce l-am sters nu mai apare la scanare, in schimb apare in bord ABS/ESP Fault (asa aparea si inainte sa-l stergem), si am inteles ca este o setare din bord, o sa vina cineva luni sa vedem ce-i facem. ABS/ESP Fault apare pe CB doar cand e scanata si dispare repede. In rest nu apare. Vedem ce rezolvam si cu asta. :D

Merci frumos Yas, si eu astept sa vina primavara/vara sa ma ocup si de fratior. Trebuie sa sun la Audi si dupa codul de culoare, ca nu se gaseste in nici o baza de date pe care o avem noi. Si vreau sa-i vopsesc bara spate si la asta ca are cateva zgarieturi nu foarte adanci.

Link către comentariu

In sfarsit mi-a venit grila de la proiector... si a reusit tata sa-i sparga un cauciuc ieri, l-am comandat si astept sa vina si ala! :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Update: I-am schimbat bratul pe dreapta ca avea o bataie + bucse + stergator luneta (ala vechi nu mai stergea deloc) + grila la proiector (aia mi-a venit de ceva vreme, dar abea ieri am montat-o) + acoperitoarea aia de plastic de la scaun (era rupta si am zis sa o schimb si pe aia). Se aproprie de 100.000 km, acum are 98.720. La 100.000 ii fac si revizia (filtre, ulei, placute si ma uit si la discuri sa vad cum sunt). Poate in viitor o sa-l imbarlig pe taicamiu sa-i facem si o resoftare, sa o duc in 250-260 de cai. Cat e cel mai bine sa nu fortez motorul si cutia, dar inca nu sunt sigur de resoftare. :D

Modificat de micnea
Link către comentariu

Poti sa te duci si mai mult..E ok turbina de pe 3.0tdi :)..adica la un 270cp cred eu lejer.. :) Oricum cuplu conteaza la masina asta, care e fenomenal..

Link către comentariu
  • 1 month later...

S-a cam pus praful pe aici. Acum 2 minute, mi-au venit piesele pentru revizie. Ulei Castrol Edge 5W-30 si toate filtrele MANN. Masinuta e la spalat exterior si interior (un mini detailing ca a venit primavara). :D

Link către comentariu

Cateva poze facute in graba sambata. Sper sa va placa!:D

img0530y.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0534zu.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0536.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0537nc.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0542rd.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0531d.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0533ri.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0543t.th.jpgUploaded with ImageShack.us

Si o poza facuta vineri, cand era la revizie! :D

img0529r.th.jpgUploaded with ImageShack.us

Modificat de micnea
Link către comentariu

Merci mult! Culoarea, pachetul off road si faptul ca nu are crom la geamuri, o fac sa arate mai special.... parerea mea. :D

Link către comentariu

nu sutn eu fan q7, de fapt nu sunt fan suv, dar asta e FRUMOS .

ai dreptate, culoarea pachetul ala off-road o scot in evidenta

bafta cu resoftarea,stiu un touareg 3,o tdi softat si trage impresionant

Link către comentariu

Neaparat va trebui o resoftare. Nu stiu exact cand voi face treaba asta, dar o voi face candva. :)))) Momentan as vrea sa-i fac vopsitoria. Integral fara plafon, dar mai stau un picut si cu aia. Important e ca am facut mecanica si ca merge tipla acum. :D

Link către comentariu

Cum au spus aproape toti in acest topic, e foarte tare culoarea. Imi aduce aminte de noanta de pe golfuri 3 si vento care imi place foarte mult.

Link către comentariu

Dat fiindca a venit intr-un final primavara, trebuie sa ma pun pe cautat anvelope de vara. Masina am luat-o, avea doar anvelopele actuale care sunt de iarna. Vreo sugestie ceva de anvelope?

Link către comentariu

http://sigemo.ro/detalii.php?prod=anvelope&cod=3955 parca asta e dimensiunea ta

la vreo 1000-1100 ron good year eu cred ca e rezonabil

respectiv http://anvelopesibiu.ro/detalii--anvelope-eagle-f1-gsd-3-goodyear--912.html ca sa pastrez acelasi furnizor recomandat de colegul mike

Modificat de mihai20
Link către comentariu

Goodyear F1, imi plac si mie mult si nici nu mi se par senzational de scumpe la dimensiunea asta. Am vorbit si eu azi cu un prieten sa vad ce oferta imi face la niste Michelin-uri sau BFGoodrich. Si sa vad si taicamiu ce oferte gaseste, ca are si el pe cineva. Ce-i drept la dimensiunile astea sunt scumpe, dar nu avem ce face. Multumesc tuturor pentru idei, linkuri si sfaturi.

Link către comentariu

In sfarsit i-am pus masinutei stickerul cu vwforum pe care il merita. Revin si cu poze imediat.

Link către comentariu

img0645l.th.jpg

img0646h.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0642l.th.jpgUploaded with ImageShack.us

+ Alte cateva poze inside and out facute acum o saptamana. Enjoy!

img0567x.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0568qs.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0569wr.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0578n.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0577to.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0574oc.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0575rb.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0570tr.th.jpgUploaded with

ImageShack.us

img0572f.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0561i.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0564dr.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0580j.th.jpgUploaded with

ImageShack.us

img0586be.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0583bp.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0587uu.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0591gv.th.jpgUploaded with ImageShack.us

img0590us.th.jpgUploaded with ImageShack.us

Poza de grup. Golfuletul si fratele lui mai mare! :D

img0649xh.th.jpgUploaded with ImageShack.us

Link către comentariu
Silvian91imAuto

Superb :wub: . Pozele sunt foarte bune ! si ultimele si cele "facute in graba" :). Ai o masina grozava + abtibild "vwforum.ro" baby blue :10[1]: .

Link către comentariu

Merci frumos! Sticker-ul initial voiam sa-l pun alb, dar l-am stricat pe ala, si nu mai aveam decat albastre. Dar arata ok si asa! :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!