Jump to content

Purple 2007, 3,0 TDI V6 Q7

micnea

Postare recomandată

Dupa A6 C6, Allroad C6 (sau ce cod o fi avand si ala ca sincer nu stiu), A8, Q7, a venit momentul sa prezint cel de-al cincilea Audi al lui taicamiu. Al trei-lea prezentat pe acest forum, care este tot... Q7. :)))) Am renuntat la cel alb din cauza consumului foarte mare de benzina, de care am fost constienti de cand l-am luat, dar si din cauza ca era destul de chinuit saracul,si alte mici maruntisuri. Asadar este vorba despre un Q7 din 2007 cu 94.000 de km la bord, 3,0 TDI. Masina am luat-o abea vineri, asa ca nu am avut timp sa ma ocup si sa o examinez calumea, dar mie personal mi se pare mult mai intretinuta si inchegata decat cel alb. Ca dotari este mult mai cheala decat cea alba, dar deja nu mai conteaza asa mult dotarile, iar dotarile ar fi: - Scaune din piele neagra (la fel ca cea alba)

- Brushed aluminum trims (in loc de lemn bej cum are aia alba)

- Navigatie (un plus fata de cea alba)

- Oglinzi exterioare si cea interioara heliomate + rabatible electric (la fel ca cea alba)

- Pachet lumini

- Bi-xenon adaptiv

- Computer bord colo

- Acelasi model de jante ca cea alba

- Scaune electrice fara memmorie (cea alba are, dar oricum scaunul din stanga la cea alba s-a stricat acum 2 zile)

- Culoarea este violetul din gama de culori Individual de la Audi, si este senzational de frumoasa

- Pachet offroad pentru exterior (destul de rar am vazut Q7 cu acest pachet)

Ce am de facut la ea, din ce am observat pana acum: - Farul din dreapta se abureste

- Iluminarea butoanelor de la MMI se intrerupe din cand in cand si uneori se aprinde repede la loc, alteori mai greu

- MMI-ul am vazut ca face figuri, si as vrea sa fac o scanare a intregii masini cat de cat, banuiesc ca apar pe VAG-com si erorile de la MMI

- Trage dreapta in mers (o sa ma ocup luni sau marti de treburile acestea)

- Revizia de 95.000 (In manual ultima revizie apare ca fiind efectuata pe la vreo 81.000, daca mai tin bine minte)

- Grila de la proiectorul din stanga trebuie comandata, ca nu o are

- Sticker cu vwforum of course (bine ca n-am pus si pe cea alba, ca stricam un sticker degeaba :)))) )

Cam asta ar fi scurta prezentare a masinutei. O postez tot ce se face la masinuta si tot ce se remediaza in functie de cat de repede se rezolva totutl. Poate cu asta o sa avem mai mult noroc decat cu aia alba, si sa o tinem mai mult de o luna jumate. :))))

Cheers everybody! :D

Modificat de micnea
Link către comentariu

Felicitari domnule! O alegere intr-adevar mai buna decat uzina de 4.2, care pentru orasele noastre este destul de inutil :D Si oricum, 3.0 TDI e un motor performant si cu un consum rezonabil.

Ce este totusi interesant este cuvantul "purple" in prezentare :D abia astept sa vad poze.

Felicitari pentru noua achizitie inca o data!

Link către comentariu

Merci frumos pentru aprecieri. Incerc acum sa uploadez singurele poze pe care am apucat sa i le fac, dar nu stiu cum. De cand s-a schimbat layoutul forumului nu mai gasesc un imageshack sau ceva similar sa micsorez pozele. Si da ai dreptate, motorul de 4,2 este senzational, nu am ce sa-i reprosez, dar la noi in Bucuresti chiar nu are sesns un motor ca asta, cum am mai zis stiam si de consumul enrom, dar m-am convins ca nu prea ai ce face cu un motor ca asta pe la noi pe o masina cu care mergi zilnic.... macar de ar fi fost un pic mai liber traficul sa simti cei 350 de cai pe care ii are motorul ala. Si culoarea este absolut dementiala, mie cel putin imi place foarte mult, este culoarea ma face sa ma gandesc serios daca sa-mi revopsesc Golfuletul la anul.... dar mai e pana atunci. :D

Intre timp, am reusit sa ma descurc si cu pozele.

img0151fe.th.jpg

img0152pp.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

img0153c.th.jpg

img0146r.th.jpg

img0147xe.th.jpg

img0148p.th.jpg

Am uitat sa zic ca am inlocuit griele de ventilatie de pe mijloc (dupa cum se vede in poze cea din stanga e rupta), si mecanismul de la usita scrumierei din fata. Il comandasem pentru cea alba, dar n-am mai apucat sa il schimbam. Sper sa va placa masinuta, si astept parerile voastre pro si contra.

Modificat de micnea
Link către comentariu

Nu prea cred ca o sa vezi pareri contra la masinuta asta... eventual daca vrei sa-i vopsesti un dragon auriu pe capota, atunci da! :))

Foarte tare culoarea si jantele se potrivesc foarte bine. :rolleyes: Sa ai parte de ea mult mai mult timp decat ai avut de cealalta! :Driver: :lol:

Link către comentariu

Sa o stapaniti sanatosi! Imi pare un pic rau totusi ca nu ati luat Touareg dar si asta e foarte frumoasa..mi se pare destul de grav ca trage dreapta si nu ati verificat de ce inainte sa o cumparati..sper sa nu fie nimic grav..Cat a costat?

Link către comentariu

smechera tara masina...dar nu inteleg o chestie, tu cu golf 1,6 si tata cu Q7 3.0...nu prea se cade :)) la mine cred ca ar fi fost invers, dar momentan nu e cazul :P

Modificat de allexutzu
Link către comentariu
Silvian91imAuto

Super! ...nu imi aduc aminte cand am vazut o masina cu o culoare asa de... de... diferita inafara de (negru/alb/argintiu), exceptie facand cele de expozitie :ceuameni: . Culoare Non-Sobra pe masina produsa dupa 2005 din fabrica vopsita, prea putine.

Sa aveti parte de ea, culoarea e frumoasa, interiorul perfect ca si culori. Spor la reparatii.

BrainStorm: Q7 Harlequin :)) ROFL (ma gandeam la ceva care nu e sobru)

Edit: Cu o masina asa mare, parerea mea este ca trebuie neaparat sa stie sa mearga off-road, sunt ciudati aia care nu isi iau pe Q7 pachet full Off-Road. (Stiu ca o sa ziceti: "Dar poate omul nu are nevoie de asa ceva.". Mie imi place ca functionalitatea sa alcatuiasca un procent mare din ceea ce face "obiectul" "dispozitivul" "scula" respectiva.)

Modificat de SilvianDement91
Link către comentariu

Tocmai l-am vazut pe tatal tau :D Era in Bucurestii Noi in fata mea la semafor. Este superba masinuta, chiar si asa un pic murdara, movul este fantastic pe Q7, e primul pe care il vad :)

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri. Sper si eu sa nu fie foarte grav ca trage dreapta, dar asta e acum.... o sa remediem problema asta cat de curand, totusi este o masina de aproape 100.000 de km, si masina de firma, cu care a mers toata lumea probabil, ma asteptam sa nu fie tipla. Nu am verificat-o prea mult ce-i drept, dar era cea mai decenta masina pe care am gasit-o la Cardinal ca sa o putem da pe cea alba inapoi. Sper sa nu fie nimic grav, saptmana viitoare sper sa apuc sa-i fac geometria si sa vad ce are. Cat despre faptul ca tata are Q7-le si eu Golful nu pot sa zic ca are de ce sa ma deranjeze. Amandoua sunt masini bune, Golful e si mai nou cu mai putini km (23.000).... deci nu prea am de ce sa ma plang, plus ca pot merge cu Q7-le oricand daca vreau. Cu Touaregul nu a fost sa fie, dar ala oricum era mai chinuit si mai prost intretinut ca asta. Astea sunt riscurile la masinile SH. :D

Link către comentariu

Superba masina, mai ales culoarea. Eu n-am vazut culoarea asta pe Audi Q7 pana acum. Pur si simplu, arata demential. :icon_thumright: Sa o conduceti cat mai multi km fara probleme. ;)

Link către comentariu

Merci frumos! Din cate stiu eu, culoarea aceasta face parte din gama de culori Individual al lui Audi.

Link către comentariu

Chiar arata bine "machetutza" sa o stapanesti sanatos,si sper sa no mai schimbi si pe asta dupa 3 sapt ..(joke):)) :P

Link către comentariu

In sfarsit un Q7 care iese din tipar, si culmea ca arata demential. Felicitari, chiar este o masina aleasa cu gust din toate punctele de vedere. Asteptam poze cu ea curata, sa putem admira mai bine culoarea. Multa bafta cu ea! :Driver:

Link către comentariu

masina arata foarte bine, culoarea o scoate in evidenta. s-o stapaniti sanatosi si eventual un timp mai lung decat pe cea de 4,2.

p.s. la 4,2 toata lumea stie ca consumul e "enorm" dupa cum foarte bine te-ai exprimat in topicul acesta, dar pe topicul facut la Q7-le de 4,2 il laudai cu consum de 14 in bucuresti , care fie vorba intre noi si alte cateva mii de forumusti....e consum de bucuresti la mers de melc la 4 dimineata ;) . ce rost au exagerarile de genul asta ??? sau poate incurcasei 1 cu 2 pe tastatura

14 eventual cu asta de 3,0 tdi, dar si aici ar trebui specificata o utilizare ponderata spre incet .

bafta cu masina si in remedierea maruntisurilor care descoperite la ea

Link către comentariu

Asa vazusem eu la un moment dat pe CB, dar nu m-am plimbat prea mult cu masina aia, dar eu atat vazusem eu la un moment dat. Sper ca nu am bagat pe nimeni in ceata cu consumul la aia de 4,2., oricum nu mai conteaza acu, ca asta are consum mai de masina de Bucuresti asa!:D

Link către comentariu

dintre totate,eu pastram fara discutie allroad-ul. la dotari,motor e similar cu q7. la aspect il cam bate. plus ca mai toti proprietarii de garsoniere in berceni au cate un q7 la ora actuala...allroad-ul e putin mai deosebit. ce nu i-a placut la el de l-a dat? era modelul asta nou?

Link către comentariu

Pai Allroad-ul, l-am vandut ca sa luam A8-ul. Sincer si mie imi pare rau dupa Allroad-ul ala, dar nu mai avem ce face acum.

Link către comentariu

Pana acum am rezolvat doar cu farurile, adica le-am luat pe cele de pe Q7-le alb, mai am de vazut de ce trage dreapta, si cateva alte maruntisuri (sper) de rezolvat. Wish me luck!

Link către comentariu

Nu v-ati uitat si voi la masina cand ati luat-o ?

Cei care au vandut-o nu au facut si ei o inspectie tehnica la masina ?

Nu mi se pare normal sa iei o masina scumpa cu probleme de orice natura.

Link către comentariu

Pai probleme grave nu cred ca sunt, si nu ne-am uitat foarte atent nici noi, sunt probleme marunte zic eu. Oricum am inteles ca Q7-le e un model mai problematic fata de alte modele de la Audi!:D

Link către comentariu

Am prieteni care au Q7 si nu au nici un fel de probleme. Unii au ajuns la 250 de mii de km cu ele si au bagat bani doar in filtre, ulei, placute, discuri si distributie.

Link către comentariu

Pai m-a pus un pic pe ganduri, dar se rezolva oricum toate. Farul din dreapta care se abureste nu e asa relevant. Un asociat de-a lui tata cu un A4 B8 nelovit niciodata, i s-a aburit tot farul din dreapta la masina noua 30.000 km, l-a schimbat pe garantie. Dar farul ala chiar nu ma preocupa, oricum l-am schimbat!:D

Link către comentariu

La doua saptamani dupe ce a iesit de pe portile fabricii, aveam condens la farul stanga la BMW, deci relax, ca nu-i mare scofala :).

Frumos Q7-le, drumuri bune sa aveti cu el.

Link către comentariu

Merci mult! Cum spuneam si mai devreme, am rezolvat cu farurile, geamul din stanga ca facea si ala figuri, mai avem MMI-ul de verificat, geometria facuta si revizia de efectuat, dar aia o las dupa anul nou.

Modificat de micnea
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!