Jump to content

VW Golf 4 GTI

ridefree

Postare recomandată

Eu zic ca e prea mica distanta... din proprie experienta, o sa iti dea eroare de a 2-a sonda... ar trebui pusa la distanta mai mare... si facut un cot acolo :) ... daca vrei iti explic ce si cum, sau da un search pe vwvortex sa vezi exact de ce :)

Link către comentariu

pai nush ce sa zic, acuma e ok cu stage 2 dar cand aveam stage 1 cu evacuare a fost dezastru aveam consum de 18 din cauza sondelor dar acuma cu stage 2 totul e ca la carte, fara erori si chiar surprinzator de mic consumul ( 10 % in oras) si sunt foarte multumit, in caz ca o sa fie ceva probleme o sa modific pe parcurs, oricum mersi mult de sfat si am sa trag un ochi si pe vwvortex la topicul care zici tu ca oricum toata ziua citesc pe acolo :))

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

sa o finalizez :)) kitu de intercooler e pe vine,la fel si prelungirea spate ed25, iar bara fata de r32 e la vopsit :P

Link către comentariu

Super masina :D si are un sunet superb :).Astept bara fata r32 si prelungirea pe spate :D. Bafta!

Link către comentariu

hehe,chiar am vrut sa te intreb de bara fata r32..eu am lipsit ceva,am fost plecat vreo 2 luni si nu am avut nici acces la net,iar acum cand am revenit,am intrat sa vad cum a mai evoluat masinuta ta,am vazut filmuletele cu evacuarea si am vazut ca nu ai pus bara de r32,ma gandeam ca ai renuntat la ea..va arata criminal,spor! :icon_thumright:

Link către comentariu

Zi-mi si mie, prelungirea de ed25 ai luat-o de la dealer? Ca am cautat si eu, si era 2500 ron. Asa am luat-o pe cea de v6, care era 340 lei.

Link către comentariu

ai o masina sa iti traiasca la maxim!!! iar ce ai facut la ea, o face o masina mica cu foarte multi cai putere :icon_thumright: ...dar daca tot ii pui prelungire bara fata/spate, nu te-ai gandit si la niste praguri? si :offtopic: cam la cat ai ajuns cu softurile? ma refer la bani...

Link către comentariu

Multumesc de aprecieri. Prelungirea spate de ed 25 am luato de la cineva de pe forum care aduce pe comanda 95 euro costa, pe soft am dat 300 euro stage 1 si stage 2 a fost 50, ba da m-am gandit si la praguri si eleron dar nu mai am bani de ele momentan, vor urma si ele

Link către comentariu

tare masina, dar parca am vzto de vanzare ,am si eu un AUQ , ca probleme la el am sonda lambda 1 asa imi da pe tester zice ceva circuit de incalzire si intrerupt insa nu stiu daca sa schimb sonda sau nu.....in rest masina e ok

Frumoasa sa te bucuri de ea si multi km fara probleme.

Link către comentariu

nu mai am catalizator si nu am nici o eroare in bord, cat despre masina este prima oara inmatriculata in romania, eu fiind al 2-lea proprietar

Link către comentariu

acum am observat in poze ca ti-a pus si sondele inapoi, dar ti le-a pus una langa alta, cand ele se pun una inainte si una dupa catalizator :D

deci oricum vor crapa si apar erorile

Link către comentariu

pana acuma nu am avut probleme si asa cum sunt puse sondele a mai pus si la alte masini si nu au aparut erori, si chiar daca apar ma duc la revo si le sterg :P

Link către comentariu

Nu o sa apara nici o eroare, iar lambdele mor cu evacuarea stock. Spor la treaba :)

Link către comentariu

1100 lei si ca dimensiuni e de 520mmx180mmx60mm

Modificat de ridefree
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

cateva poze de la montarea fmic-ului care mia dat ceva batai de cap si anume nu mai incapea bara inapoi asa ca am apelat la ugod, care a modificat putin traseul si mi-a sudat si cei 2 senzori care stateau in aer tubulatura neavand nici un sistem de prindere.

30092011243-Copy.jpg

30092011250-Copy.jpg

01102011262.jpg

01102011266.jpg

01102011269.jpg

Link către comentariu

F bine lucrat. La mine din pacate nu a iesit asa de bine si am sacrificat din bara. Ai o poza si cu el pe masina dar fara bara montata? Ce modificare ai facut de nu incapea bara si acum sta? De curiozitate, spatiul din spatele barii R32 este mai permisiv fata de cea OEM? Ai incercat sa o pui pe cea OEM?

Edit: ce diametru are traseul?

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

poze nu am ca era deja montata bara si nu am mai vrut sa dau jos bara ca sa fac poze, cu bara oem nu am incercat ca oricum o aveam pe aia de r32 cumparata si o vroiam pe aia, ca si modificari a fost scurtarea coturilor ca sa nu atinga in grile si mutat claxon in alta parte ca atingea in el, la spatiu parca e mai inghesiut in asta de r32 dar are avantajul ca este mai deschisa si intra aer direct in fmic

ca si impresii: trage mai bine si un sunet mult mai profund al admisiei, parca as avea blow off atmosferic.

maine fac si logarile la soft, montez stopurile nou achizitionate si voi face un photoshooting :P

traseul e de 50mm

Modificat de ridefree
Link către comentariu

Frumoasa masina.

Foarte misto si pozele.

Km cat mai multi fara probleme.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!