Jump to content

VW Golf 4 GTI

ridefree

Postare recomandată

vroiam ceva turbo si in banii care ii aveam aici ma incadram cel mai bine, si pe langa toate cele imi place golfu 4 :P

Link către comentariu

masina a primit astazi un soft REVO si prin aceasta cale tin sa le multumesc baietilor de la Speedfreak :icon_thumright:

Modificat de ridefree
Link către comentariu

e doar instalat softu, logarile nu sunt facute inca ca drumurile sunt pline de zapezi pe aici si nu am unde sa fac

Link către comentariu

Foarteee taree, buna alegere ai facut. Masina arata superb, sa ai grija de ea. Cat mai multi km. iti doresc, bineinteles fara incidente.

De curiozitate: cum sta cu consumul ? as vrea sa stiu si eu dupa softare daca cum o sa fie.

Cheers

Link către comentariu

a scazut consumul, dar am mers foarte putin ca stateam aproape nu pot sa iti zic exact cu cat a scazut, la fel mi-au spus si baietii care au facut softu si alti posesori de soft ca lea scazut consumul la mers normal si a crescut consumul la turatii mari

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

m-am intors si din vacanta, sa mai topit si zapada asadar astazi a fost ziua in care am facut logarile la soft,de care sunt foarte multumit, masina trage muult mai bine acuma iar consumul a mai scazut si el. Pe scurt REVO e ceea ce doctorul recomanda :icon_thumright:

Am sa mai revin cu cateva poze noi imediat ce se topeste zapada de tot ca sa mai schimb peisajul :rolleyes:

Pana una alta urmeaza sa schimb distributia si ma gandeam la asa ceva: http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Jetta_IV--1.8T/Engine/Timing/ES5137/

Link către comentariu

Eu iti recomand ContiTech sau Bosch la distributie. Pompa pe apa ia una cu palete metalice ca sa nu ai probleme.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina...felicitarile mele...te rog sa ai mare grija de ea...are foarte mare potential...

Link către comentariu
Colescu Sebastian

Foarte frumoasa,ce putere se estimeaza dupa soft?

PS:Ca o parere persoanala,nu ma incanta foarte tare sticker-ele cu REVO,dar important e sa iti placa tie.

Link către comentariu

mersi, puterea estimata este de 210 CP iar cuplul de 320 NM

iar legat de stikere mie unu chiar imi plac foarte mult :P

Link către comentariu

Nu numai ca arata bine stickerele, dar sa se stie ca sunt ascunsi cativa caluti :P :))...Masina arata super bine, ingrijita...

La Oradea ai facut soft-ul nu?

P.S - cine ti-a zgariat bara spate?

Link către comentariu

da, masina a fost foarte ingrijita iar in mainile mele va ramane la fel de ingrijita

softul a fost facut la Timisoara

nu stiu cine mi-a zgariat bara, asa am gasit-o intr-o seara

Link către comentariu
  • 3 months later...

nu am mai scris de ceva vreme pe aici, intre timp am vopsit prelungirea barlilor in culoarea masinii,iar saptamana viitoare urmeaza sa schimb distributia

IMG_1258aa.jpg

IMG_1342aa.jpg

IMG_7394.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
sorin_crisan

Iti mai admir putin masinuta si aici :blah: daca nu te superi :lol: sa o pilotezi sanatos si fara incidente! cat despre soft,urmeaza si a mea,numai sa fie bani! planuri sunt cu gramada ;)

Link către comentariu

din pacate am prins ud pe jos si cel mai bun timp a fost 15.1

astazi am schimbat si distributia, urmeaza un filtru si un fmic

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!