Jump to content

VW Golf 4 GTI

ridefree

Postare recomandată

In primul rand bine v-am gasit. Insfarsit am achizitionat masina mult dorita, asa ca am sa ii fac o mica prezentare :)

VW Golf 4 GTI - 179 CP

1.8 Turbo

6 viteze

An: 2003

Km: 113.650

Cod motor: AUQ

Dotari:

Climatronic

Navigatie,

Scaune Sport

Geamuri electrice fata + spate

Oglinzi electrice

Airbag x4

Cruise control

Jante Santa Monica 17' cu cauciucuri de iarna Nokian + 4 cauciucuri de vara Michelin Pilot Sport

img8854aa.th.jpg img8846aa.th.jpg img8869aa.th.jpg

img8860aa.th.jpg img8883aa.th.jpg img8878aadgsdg.th.jpg

Link către comentariu

De vis! :icon_thumright: De o stapanesti sanatos! Eu ti-as recomanda totusi pt iarna jante de tabla de 16 (205/55 R16) petntru ca e pacat de jantele de 17 daca le lovesti. Am zis 16 fiindca nu incap mai mici datoria discurilor de 312 mm pe fata. Ne poti spune si noua la cat a ajuns achizitia?

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

multumesc frumos de aprecieri :icon_thumright: nu pare, este foarte ingrijita :D ,cat despre jante le las acuma pe astea ca are si cauciucurile de iarna pe ele

Link către comentariu

frumoasa foc masina. nu vrei sa facem schimb? :))

daca nu e secret ne spui si noua pretul? si poate si ce planuri ai cu ea pe viitor?

Link către comentariu

cat despre schimb, tocmai ce am vandut si eu tot golf 4 1.4 :))

iar masina a ajuns la 7.000 - 8.000

planuri de viitor, acuma in decembrie va primi un soft revo, iar restu vor veni pe parcurs :P

Link către comentariu

informativ ce pret ai luat pe cel de 1.4? ma tot bate gandul spre ceva mai puternic...ideal ar fi un 1.9 tdi ARL pt mine..

presupun ca o sa il duci undeva la 200 de cai dupa soft? planuri mari de genul schimbat injectoare, turbina pe viitor? sau la hardware ramai asa? :D

Link către comentariu

pe ala de 1.4 am luat 4700 an 2003 full electric 130.000 km

cat despre asta da planuri sunt, totul e scris pe foaie, vreau sa schimb si turbina si tot ce trebuie, bani sa fie si da dupa resoftare va avea 200+

Link către comentariu

Foarte frumos GTI-ul ! Arata bine de tot si la interior - scaunele specifice + navi-ul care ii schimba aspectul si volanul sport :).

Cat despre poze.... se vede ca sunt profesioniste, mai ales cea cu spatele (a doua) parca ar fi din pozele de prezentare facute de VW ;) .

PS: Sigur nu are 180 CP, eu asa stiam despre GTI ? :blah_:

Modificat de shimano
Link către comentariu

179 are, cel putin asa scrie peste tot :P

multumesc de aprecieri, adevarul este ca am si cautat 4 luni pana dau de asta care sa-mi satisfaca cerintele, iar rezultatul a fost peste asteptari :D

Link către comentariu

A fsot ceva , dar eu zic ca a meritat toti banii. Ce masina iei acuma cu 7000 sa aibe 132 KW, o intretinere OK si o asa prezenta? :icon_thumright:

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

multumesc :icon_thumright:

pai tocmai de aia am si luat-o pt ca daca era sa iau din tara, din ce am vazut nu se compara cu asta si diferenta de pretz era mica

Link către comentariu

Frumos cadou ti-ai facut sarbatorile astea. Sa o stapanesti sanatos ! E superba masina !

P.S. Sarbatori fericite !

Link către comentariu

ma bucur ca se inmultesc si G4 GTi; sa o stapanesti sanatos. Si pentru ca vad ca e curat si motorul poate iti dau si o idee. Eu le-am vopsit cu mult timp in urma, mai bine de 1 an si rezista foarte bine.

Link către comentariu

multumesc,interesant am mai vazut si eu la altii ca l-au vopsit, dar prefer sa il las asa

P.S. mersi VWladone , Sarbatori Fericite si tie si tuturor userilor :)

Link către comentariu

E al cincilea GTI mkIV pe care-l admir de cateva ore. Cuvintele sunt de prisos deja. Ma opresc aici pentru ca altfel o sa fiu tentat fac o oferta pentru un GTI si mi-e ca al tau va fi nefericitul. :)

Sa-l conduci cu placere si mult succes!

Link către comentariu

ma faci sa plang :vaidecapulmeu: superba de tot. O fusta spate "smechera" in culoarea caroseriei ar intregii aspectul cool:D felicitari

Link către comentariu

multumesc de aprecieri :) , cat despre exterior va veni si vremea lui, sa treaca iarna si voi acizitiona kitul de r32

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!