Jump to content

GOLF VI CL 1.4. TSI, 122 CP, M6


Nevermind

Postare recomandată

Salut,

Povestea a inceput initial cu 2 variante, Golf V sau Seat Leon, max. 2 ani vechime, putini km, la un pret de max. 11.000 EURO.

Din intamplare am ajuns insa prin showroom la Porsche si..efectiv m-am indragostit de Golf 6, moment in care m-am decis sa fac un compromis (destul de mare) si sa aleg aceasta varianta, tentat si de oferta buna de finantare a celor de la Porsche Bank, incheiata la finalul lunii nov. (8,99 % dobanda fixa la lei).

Dupa aproape 3 saptamani de asteptare (desi masina a fost pe stoc), am ridicat-o acum o saptamana si v-o prezint si voua.

VW Golf CL 1.4. TSI 122 CP, M6

Dotari optionale :

- RCD 510

post-80407-0-19096200-1292586846_thumb.j

Link către comentariu

Felicitari pentru asa alegere si multi km fericiti impreuna.

Da am citit si eu postarile altor proprietari de tsi-uri... aceste motoare se incalzesc mai greu.

Am inteles ca ai facut credit prin Porsche, spune-mi, te rog asigurarea casco ce valoare are pe an si daca se mentine la fel pe toti anii de creditare.

Link către comentariu

Multumesc ;)

Asigurarea CASCO a fost incheiata prin Porsche Asigurari.Indiferent de asigurator...polita se incheia pe toata perioada de creditare,fara posibilitatea de a schimba asiguratorul pe parcurs iar prima ramane neschimbata...din pacate..desi valoarea asigurata scade..conform grilei de uzura.Cei 3 asiguratori posibili erau : Astra, Omniasig si Porsche Asig (ceilalti acceptati : Generali, Allianz, nu asigura pe o perioada mai mare de 7 ani parca, iar creditul meu e pe 10).Astra avea prima cea mai mica insa...eu nu-i agreez, Omniasig aveau fransiza de 150 EURO..iar Porsche Asigurari fransiza 500 lei.Desi sunt cei mai scumpi...diferenta era de 10 euro..asa ca din mai multe motive am ales Porsche Asig.Prima de asigurare este aprox. 77 EURO/luna.

P.S. Astept in continuare sfaturi cu privire la ,,problemele'' mele legate de CB si clima :)

Modificat de Nevermind
Link către comentariu

1) Cum accesez meniul CB, avand in vedere ca nu am CB+? Din tastele manetei pt. stergatoare pot vizualiza informatiile despre Trip

Link către comentariu

Am incercat toate variantele de combinatii posibile..Mi se pare ciudat sa nu se poata accesa decat la CB+ in conditiile in care la majoritatea modelelor de masini se poate fara tester..

Link către comentariu

La cat mai multi km cu masinuta :icon_thumright: si sa o stapanesti sanatos. Ma bucur ca apar tot mai multi posesori de G6.

Motorul de 122CP e cu adevarat genial.

"2) De ce cand apas pe butonul de dezghetare/dezaburire (primul din stanga, de la climatronic), se activeaza AC-ul si Dual-mode?(la fel se intampla si cand aleg modul Auto)."

E cumva butonul de MAX dezaburire fata? E normal sa iti intre pe auto, intrucat el are deja setata o anumita valoare pt a dezaburi cat mai repede. Face la fel si daca apesi pe cel cu dezaburire dar si ventilare in interior? (eu unul nu am incercat sa vad).

Link către comentariu
  • 1 month later...

Cum ai reusit sa obtii dobanda de 8,99% la lei? In oferta lor sunt niste valori ale doanzilor si DAE net superioare.

Link către comentariu

Salut,

Oferta a fost valabila pana la sfarsitul lunii noiembrie 2010, dupa ce a fost prelungita pe parcursul anului 2010 de vreo 2 ori (intelesesem ca trebuia sa se incheie prin octombrie initial).A fost intradevar cea mai buna oferta de finantare din piata din acel moment (cel putin comparativ cu ofertele bancilor de credite auto, nu ale dealerilor) fiind si motivul principal pentru care m-am orientat catre masina noua.

Acum, singura oferta ok de la Porsche Bank este cea la Euro, 9.59 % (dobanda fixa) - > DAE 10.79 % (pentru ca mai include si comisionul de acordare de 2.75 % pe care l-am avut si eu de altfel).Pentru un credit in Euro, fara ipoteca, este o dobanda buna raportandu-te la piata actuala a creditelor daca faci abstractie de posibilele fluctuatii importante de curs valutar...

Apoi...pana la urma..daca se dovedeste ca va deveni un credit total neavantajos la un moment dat in viitor, poti sa-l refinantezi linistit, cu un comision de 1 % avand in vedere faptul ca dobanda este fixa.Nu este totusi un credit cu ipoteca care sa te ,,lege'' de un creditor anume prin prisma costurilor mari cu o posibila refinantare (taxe notariale, transferul banilor, comision acordare credit nou, etc)

Link către comentariu

Multumesc, asemenea !

Incerc de mult sa-i mai fac cateva poze si cu interiorul insa vremea de afara efectiv nu ma lasa sa spal masina...e un jeg pe strazi incredibil...

Link către comentariu

Posteaza mai multe foto...sa-mi treaca mai usor asteptarea pentru Golfuletul meu (vine la sfarsitul lui martie, e HL si neagra ca taciunele :icon_thumright: )

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!