Jump to content

VW Golf VI 1.4 TSI 122CP 6M

ionutvirlan

Postare recomandată

Buna dimineata.

Va prezint masina pe care tocmai am luat-o aseara.

Este un VW Golf Trendline de culoare alba.

Optionale:

- aer conditionat climatronic pe doua zone;

- pachet secure cu proiectoare cu lumina statica de virare si cotiera fata

- pachet "interieur" - scaune sport fata

- radio cd 510 cu functie mp3, 6 CD, card media, 8 boxe (se aude surprinzator de clar)

In rest, tot ce are standard un trendline.

Masina este foarte frumoasa, sunt foarte multumit de ea.

Pana acum am avut un a4 b7. Audi este clasa premium. Insa si VW se tine foarte bine.

Diferentele dintre ele nu sunt mari: confort, calitate a materialelor, siguranta sunt aproape la acelasi nivel. Unica diferenta majora este ca VW are o tendinta mult mai mare de subvirare decat audi. Dar ma voi obisnui si cu Golfi si voi reusi sa scot ce e mai bun din ea.

Voi reveni cu fotografii si impresii dupa ce fac mai multi km.

O zi excelenta tuturor.

Link către comentariu

multumesc tuturor.

pretul intreg a fost de 19300 cu tot cu TVA insa am beneficiat de o reducere de 2300 eur. ceea ce e mai mult decat ok.

am doua foto facute cu telefonul in showroom.

vi le atasez. acum e foarte murdara cu zapada de afara, plus drumurile pe care le-am facut.

imi place din ce in ce mai mult. e o mica bestiuta. nu am nevoie de mai multa putere pentru Bucuresti.

btw: am comandat jante de aliaj cu anvelope de iarna continental.

as vrea sa ii fac schimbul de ulei si filtru la 1000 de km, apoi la 5000 km si dupa aia din 15 in 15.000 km.

ma gandesc sa ii schimb uleiul la 1000 pentru ca e noua, si pana sa rodeaza sa aiba ulei bun in ea.

ce ziceti?

salutarepost-81861-0-17204000-1292583174_thumb.jpost-81861-0-65363400-1292583180_thumb.j

Modificat de ionutvirlan
Link către comentariu
aurelian.paratu

mult noroc. sa o stapanesti sanatos si sa te poarte peste tot

in al doilea rand nu e nevoie sa schimbi uleiul la 1000 km,nu mai e ca la dacie,mai mult trebuie sa l lasi sa se rodeze motorul,mai ales primi 1500 km. Oricum motorul se va lasa dupa 10000-15000 km.:Driver:

Link către comentariu

frumoasa masina :icon_thumright:. La cat mai multi km fara incidente

Uleiul se schimba la revizia de 15.000, nu ai de ce sa il schimbi mai devreme.

Modificat de George Mihail
Link către comentariu

merci mult. ma luam dupa unii altii si nu aveam ce face.

recomand tuturor celor care isi doresc o masina de asemenea dimensiuni sa aleaga GOLF VI 1.4. tsi

imi place prea mult masina.

merge impecabil. am facut un drum de 100 km in afara bucurestiului si singurul regret a fost ca am ajuns la destinatie prea repede. cu cat merg mai mult cu ea cu atat imi place mai mult. este foarte silentioasa. motorul suna foarte bine in turatii mari, nu oboseste deloc. din pacate nu pot schimba vitezele asa cum imi zice computerul de bord. dupa el, la 80 km/h ar trebui sa merg cu a 6-a. ori eu in oras o tin cam tot timpul in a 3-a (pentru depasiri etc).

mai pun poze dupa ce o spal in seara asta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!