Jump to content

Probleme scut motor + cutie

Boops
 Share

Postare recomandată

Poate intereseaza pe cineva... Eu mi-am luat scutul de la cutie (din plastic) cu tot cu buretele de antifonare din dezmembrari cu 150 de lei. N-are nici macar o zgarietura, chiar am fost acolo cand l-a dat jos de pe un passat de germania, avea panza de paianjeni si frunze p-acolo pe sub scut. :frigbaitata:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arhivistu

15

• valioglu

10

• MIGUEL

10

• Boops

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eventual sa afli daca nu cumva vine fara buretele pentru amortizare fonica. Daca e fara, nu merita.

Am vorbit cu domnii de acolo si au zis ca vine fara burete,ca ii licenta,si asa vin licentele fara burete.era prea bun pretu.....

Link către comentariu

Asa ca urmeaza exemplul lui tama si ia unul sh. Macar e OEM si are antifonaj.

Link către comentariu

Poate intereseaza pe cineva... Eu mi-am luat scutul de la cutie (din plastic) cu tot cu buretele de antifonare din dezmembrari cu 150 de lei. N-are nici macar o zgarietura, chiar am fost acolo cand l-a dat jos de pe un passat de germania, avea panza de paianjeni si frunze p-acolo pe sub scut. :lol:

Si nu avea si scutul de la motor passatul? l-ai luat recent sau mai demult? :)

Link către comentariu

Anul trecut in toamna l-am luat. Nu avea si scutul de la motor, e mai greu de gasit dar trebuie vointa. :icon_thumright:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

acum 2-3 zile am ramas cu masina oarecum suspendat pe zapada. Trecuse un camion (ceva de tonaj mare) si zapada dintre roti era oarecum inalta doar la un moment dat a fost peste masura si am ramas cu rotile in aer :zzzzz:. In fine m-a impins cineva si am iesit.

Dar... dedesupt la masina, respectiv in dreptul rotilor fata (stanga si dreapta) sunt ca niste 2 brate as putea spune cam de 15 cm. Constat ca unul dintre acele brate este indoit rau.

Atasez poza iphone quality:( + ca nu am pozitie dar intrebarea mea este: Ce sunt acelea? ce roll au si ce se poate intampla?

img0726v.th.jpg

Modificat de Firah
Link către comentariu

Suportul scutului. :zzzzz:

N-ai avut scut sub motor si ti-a agatat suportul.

Nu se intampla nimic. Oricum nu se rupe, dar ar fi bine sa le indrepti la loc.

Link către comentariu

aha, multumesc mult, m-am linistit, am crezut ca e vreun senzor ceva :zzzzz:

Link către comentariu

Firah, eu totusi zic sa iti achizitionezi un scut si sa il montezi sa fie totul OK dedesupt. Eu unul nu suport sa vad ca imi atarna tot felu de chestii. Mai grav daca imi lipseste un scut.

Link către comentariu

De acord cu tine, dar in momentul de fata trec printr-o perioada nu prea placuta, cand se va termina cu siguranta voi achizitiona unul, multumesc pentru sfat totusi :)

Link către comentariu

Firah ai avut noroc ca nu ai agata mufa de la senzorul de ulei ca era mai grav, mai bine strange putin din fund si fa rost de un scut ca poate doamne fereste spargi baia si intri la mai multe cheltuieli, ca la ce drumuri avem nu ie nicio supriza.

Link către comentariu

Problema e ca la dezmembrari scuturile sun o raritate iar unul nou la reprezentanta,am intrebat eu,este 593 de lei...cam scump.mai este o varianta cu un scut doar din plastic la 130 de lei,dar ala nu prea merita deoarece nu are antifonarea.mai este calea unui scut de metal,500 ron(eu unul nu mi-as pune metalic)

Link către comentariu

argumenteaza de ce nu ti-ai pune metalic.

Modificat de C o s m i n
Nu mai da quote la mesajul anterior. Foloseste butonul ADD REPLY.
Link către comentariu

Pai nu mi-as pune metalic pentru ca am auzit tot felu de discutii,ba ca ar cobori garda masinii deoarece este mai greu,ba ca vara nu se aeriseste bine motoru,plus ca am inteles ca ar mai trebui niste chestii in plus care sunt necesare pentru a fi montat.Oricum scutul original este destul de rezistent,am lovit mai de multe ori jos cu el si eram convins ca am spart baia,dar vezi de treaba ca nu a avut nimic.numai bine!

Link către comentariu

Ignora reticentele, eu am de metal si face toti banii. E mai scump, dar te fereste de spargerea baii. Nu se sparge, iar daca il lovesti si se indoaie il indrepti. Regret ca nu am luat si la cutie, dar nu e o problema ca il am pe cel de plastic. Cutia e oricum mai sus si nu ai cum sa o lovesti.

Link către comentariu

si eu tot de metal am, dupa ce l-am spart pe cel de plastic si vazut ce diferenta de pret este intre unu de fier si unul de plastic nici nu am sta pe ganduri. cel de metal are aceleasi gauri de aerisire ca cel de plastic deci cred ca nu este o problema cu aerisirea, iar ca sonorizare eu am dat jos dublura dupa cel de plastic si am lipit-o pe cel de metal.

PS: la drumurile made in romania nu merita scut de plastic.

Link către comentariu

Am vazut ca mai multi il recomanda pe cel metalic,cred ca o sa imi iau si eu unul.

@dfs,tu de unde l-ai luat?am vazut ca aia de la odorhei au ceva scuturi metalice,is bune alea?

si se monteaza exact ca ala de plastic? nu imi mau trebuie nimic suplimentar?

Link către comentariu

sincer nu mai stiu de unde l-am cumparat (a trecut ceva ani), dar oricum dupa net am dat comada.

de prins este foarte usor are un chit de adaptare.

Link către comentariu

Sunt si eu curios daca scutul de metal se desprinde in cazul impactului (doamne fereste) cu vreun caine sau pisica, ca am vazut ca astea "de fibra" nu sunt prea rezistente in unele cazuri.

Eu am scut de fibra si iti face treaba foarte bine, mare atentie in service cand mecanicul desface si strange suruburile, ca mie mi s-au retezat 2. Mare atentie si cand plecati din service(la furt), stiu multe cazuri in care s-au trezit dupa o vreme fara scut. Bafta!

Link către comentariu

Al meu a rupt o bordura suprainaltata. In Sectorul 3 au pus borduri peste borduri ca sa suprainalte scuarele (ii inteleg au si ei nevoie de bani, bordurile normale nu ajung), am evitat o femeie care nu mi-a acordat prioritate si am rupt o bordura de deasupra. Nu l-am incercat pe caini sau pisici, dar cred ca spulbera vreo doua cirezi. A necesitat indreptare.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

In sfarsit dupa multe cautari mi-am pus si eu un scut metalic(sa fiu sigur ca nu il mai sparg)

l-am luat de la odorhei cu 330 de lei(m-au cam amanat o saptamana dar pana la urma mi l-au trimis)

Am scutu de la cutie de plastic..ca nu l-am mai pus,daca ii cineva interesat de el din zona bistritei sau mures il vand.

Contactati-ma pe privat.

Stima!

Link către comentariu

Sal all, am promis ca scriu aici cat costa scuturile si nu am facut-o :salut:. Nu am facut-o ca am avut niste mici meciuri cu asigurarile rezolvate ...in favoarea mea :). Nu am avut timp sa ma duc sa le montez. :). Costul total :

Scut motor+cutie+kituri de instalare + manopera 1550 Ron. Vineri (daca ajung la Midocar ) daca le montez va dau defalcat preturile. Scuturile sunt cele originale si de plastic .

Va pupa tata si :D Safe

Link către comentariu

Pai man...ai dat aproape de 5x mai mult pe scut de fibra in loc sa iei unul de Fe ???

Link către comentariu

Dap :P dar nu am platit eu ...A platit CASCO. Cei de la Midocar au spus ca tre sa inlocuiasca EXACT piesea deteriorata.

DAca e de plastic ..inlocuiesc cu plastic :))

VA pupa tata si :icon_thumright: Safe

Link către comentariu

Si cand o sa te puna sa platesti suplimentar ca ai avut daune pe asigurare o sa constati ca mai bine puneai unul de fier la motoreata. La cutie nu conteaza, oricum e mult prea sus ca sa o poti lovi. :banghead:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!