Jump to content

Revizii Toldeo ARL

Metal_asd
 Share

Postare recomandată

Tocmai mi-am cumparat un Seat Toledo TDI cu motor ARL de 150 cp. Masina are aprox 52.000 (1300 facuti din Austria pana aici). Ultima revizie a fost facuta la 45.000 km si in carte scrie ca urmatoarea se face la 60.000. Ce anume se schimba la 60.000 de km si este bine respect intervalul lor intre revizii (15.000 km) sau sa o fac mai devreme la 55.000?

Si inca o rugaminte. Are cineva user manual de Toledo (Leon) in format digital si in alta limba decat germana (pe ala il am)?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ulei, filtru ulei, aer, motorina, polen si verifica placutele de frana (daca nu au fost schimbate ar fi timpul).

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente! Cat a costat masina?

Link către comentariu

Multumesc

Masina a costat 9400 fara taxe. Poate parea un pic cam mult dar are cam tot ce imi doresc de la o masina. Adica motorul de 150 cp TDI, piele bej, scaune incalzite, eletrice, ABS, TCS, ESP, EDS, 6 viteze, oglinzi reglabile si pliabile electric, climatronic, spalatoare faruri etc .. si sa nu uit, doar 52.000 km. Neplacut este ca nu am decat o cheie doarece masina a fost cumparata in leasing si apoi confiscata de banca si nu au mai recuperat cea de-a doua cheie de la "rauplatnic".

Placutele de frana nu au fost schimbate, le-am verificat sunt destul de groase dar cum masina a stat cam mult presupun ca sunt imbatranite asa ca o sa le schimb.

Link către comentariu

• 1 year later...

Acelasi tip de masina am si eu in plus scaune electrice... Dar din pacate lucrul cel mai nasol pe butonul dintre scaune nu scire decat TCS

Link către comentariu

Placutele de frana nu au fost schimbate, le-am verificat sunt destul de groase dar cum masina a stat cam mult presupun ca sunt imbatranite asa ca o sa le schimb.

Placutele de frana nu imbatranesc, deci nu are rost sa le schimbi daca inca sunt bune.

Eu la acelasi tip de motor fac schimbul de ulei la 10.000km.

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut.Din ce an e masina?Eu am gasit un toledo din 2001 cu TDI toate rosii,full option (mai putin piele) 6 viteze 150cp ,si cica ar avea 90.000 km.Masina arata impecabil(nu am apucat sa ma urc in ea caci nu avea dealerul cheile) , doar ce fusese adusa din germania.Joi vine proprietarul si e posibil sa o iau,dar ziceti-mi ce plus-uri si minusuri are va rog....Am inteles k modelul asta de 150 cp are avea turbina defectuasa...

Link către comentariu

Modelul de 150 Cp e unul foarte bun. Manevrabilitate buna, suspensie buna (numai ca la limita cea spate tinde sa fuga, nu e multilink) directie parca un pic prea usoara pt 150 cp. O poti face relativ usor de 180 cp. Ceea ce e surprinzator e numarul kilometrilor, parca 90.000? Sincer daca era din 2005 il credeam. Cel mai bine o pui pe un tester si verifici starea turbinei si ceilalti parametrii. Dar inca o data ai grija la km.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ce este TCS?Am si eu asa ceva.... ?

Link către comentariu

traction control system si butonul este intre scaune. Gasesti multe informatii pe forum despre el. E posibil ca tu sa ai ESP depinde, a fost optional pe ARL.

Link către comentariu

• 1 year later...

Oare reinviem discutia despre motoarele ARL ?

Sunt si eu interesat sa aflu detalii despre fiabilitate , cum se comporta dupa chip-uire , si eventual cat costa un schimb de distributie , un schimb de ulei + filtre .

Ce consum ar avea in oras dupa chip-uire .

Vreau sa imi aduc un golf 4 1.9TDI ARL si am gasit masini sa-mi placa intre 9500 si 11 000 euro , sunt dotate ( climatronic, scaune cu reglaj electric si incalzite , xenon , piele , volan sport .... restul dotarilor sunt banale ... )

Am gasit chiar un BOLF ff frumos ( golf cu bot de bora ) 10 500 euro .

Sunt f curios despre motorizare , avantaje , dezavantaje fiindca vreau sa o compar cu un benzinar 1.8T , tot 150 cai dar cuplu mai mic si mult mai insetat motorul din cate am auzit .

Orice parere e bine venita .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!