Jump to content

VW Touareg

Calin GHEORGHE

Postare recomandată

Posed un Touareg din 2008 ,

in prezent am 65000 Km, dar foarte multe probleme.....electrice , egr , service-ul foarte scump si pensonalul destul de incompetent.

(ca sa nu zic si hoti , dar acestia sunt peste tot )

Ce sa zic , o masina destul de modesta pentru cei 32000 EUR + TVA pe care i-am platit.

Daca vrei 4x4 , tot la japoneze trebuie apelat. Nemtii inca nu le stapanesc prea bine , nu au traditia necesara.

Sa mai spun ca ambreiajul este la fel ca la Passat ( in conditiile in care cuplul e altul ) , sau ca articulatiile sunt prea mici pentru

marimea si greutatea masinii ?

Una este alta , nu stiu ce za zic....

Link către comentariu

Imi pare rau sa aud ca ai avut atatea probleme. Noi avem in familie un Touareg, cu aceeasi motorizare ca a ta, inmatriculat in ian 2007. Masina are acum 98.000 km si nu am avut nici o problema cu ea. Chiar nici una, cu exceptia unui furtun fisurat in perioada de garantie si schimbat de catre cei de la reprezentanta.

Link către comentariu

Cam aceleasi defectiuni le-a avut si cumnatul meu cu mult laudatul lui touareg,2,5. Pana intr-o zi ,cand l-a vandut si si-a luat x5,motor de 3L. Si acu e mult mai multumit

Link către comentariu

Bafta in continuare cu masina...am condus distante scurte cu un touareg , avea foarte multe optiuni si sincer...mi-a placut extraordinar de mult cum se conduce desi este o masina " de teren", ai impresia ca "," conduci o masina gen seria 5 sau e class...de stricat (parere personala ) e cum ai norocul la masina...poti sa ai si dacie si sa te tina foarte mult fara reparatii..

Iti urez urmatorii km pe care ii vei face fara probleme si stat in service...see ya :Driver:

Modificat de florentz
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!