Jump to content

vw mk3 BAS - 1,9 TD

t1grul

Postare recomandată

Am urmarit de mult forumul, dar abia acum reusesc sa-mi prezint si eu masina.

La capitolul motorizare - motor 1,9 diesel TD (consum foarte mic) si este nascut in `93

Iar ca "accesorii"

-jante Artec Typ Cup pe 15"

-suspensie sport fixa KW

-linie audio Pyle + Amplificator Sony Xplod XM-SD14X + Subwoofer Magnat Bull Power - Reflex 130

-volan sport Victor

-prelungire vr6 (care a facut cunostinta cu asfaltul)

In rest las pozele sa vorbeasca

post-39394-0-65067900-1292225940_thumb.j

post-39394-0-13659100-1292225961_thumb.j

post-39394-0-37315900-1292225980_thumb.j

post-39394-0-65067900-1292225940_thumb.j

post-39394-0-13659100-1292225961_thumb.j

post-39394-0-37315900-1292225980_thumb.j

Link către comentariu

frumoasa masinuta si ingrijita ...dar asteptam si poze cu interiorul..Multe drumuri frumoase lipsite de cratere

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea,sa faceti multi km impreuna :icon_thumright: si sa ai grija de ea :Driver: Bafta!

Link către comentariu

Salut, frumusica masina, sa te bucuri de ea!

Zi-mi, te rog, ce este chestia aia in bord in stanga volanului? Sub blocul de lumini, pe banda aceea in partea de jos a bordului? Eu nu am asa ceva, si nu am vazut la altele. Si din poza zici ca e ceva din fabrica...

Link către comentariu

super frumoasa masina si jantele se potrivesc de minune colegu sa o porti sanatos ,

2 intrebari am pt tine :

1 - vad ca ai suspensie sport fixa ca a mea ,cum reusesti sa iti ti prelungirea bara fata intacta ?eu am spart 2 ,si in final am renuntat la ea asta in cazul de o mai ai ,

2- super frumos facut portbagaju , tu lai facut ? daca da te rog explica-mi si mie ce materiale ai folosit si cum ai reusit sa le fixezi ,cum scoti roata de rezerva ?. cumva este si insonorizat ?? daca da cu ce si cat a costat, la mine se aduse super frumos inauntru dar pe afara zdrangane toata :) mersi anticipat

Alex incerc sa iti raspund eu ,sper sa nu ma insel dar banueisc ca este vorba de Soclu

Modificat de Changeme
Link către comentariu

Salut, frumusica masina, sa te bucuri de ea!

Zi-mi, te rog, ce este chestia aia in bord in stanga volanului? Sub blocul de lumini, pe banda aceea in partea de jos a bordului? Eu nu am asa ceva, si nu am vazut la altele. Si din poza zici ca e ceva din fabrica...

Cred ca te referi la soc ("shoc")

super frumoasa masina si jantele se potrivesc de minune colegu sa o porti sanatos ,

2 intrebari am pt tine :

1 - vad ca ai suspensie sport fixa ca a mea ,cum reusesti sa iti ti prelungirea bara fata intacta ?eu am spart 2 ,si in final am renuntat la ea asta in cazul de o mai ai ,

2- super frumos facut portbagaju , tu lai facut ? daca da te rog explica-mi si mie ce materiale ai folosit si cum ai reusit sa le fixezi ,cum scoti roata de rezerva ?. cumva este si insonorizat ?? daca da cu ce si cat a costat, la mine se aduse super frumos inauntru dar pe afara zdrangane toata :) mersi anticipat

Alex incerc sa iti raspund eu ,sper sa nu ma insel dar banueisc ca este vorba de Soclu

1 - Nu este chiar asa cum pare, dupa nici o luna a facut cunostinta cu asfaltul (la drumurile noastre nu este de mirare) si a crapat imediat (asta pentru ca este de la JOM) am facut o mica reparatie/improvizatie, pozele sunt mai vechi,uite doua poze mai noi.

2 - ms pt portbagaj, nu l-am facut eu, asa am cumparat-o, neamtul a facut-o, iar ca materiale este facut din OSB (cred ca mai gros nu gasea), si o mocheta destul de calitativa. Accesul la roata de rezerva este foarte simplu, se ridica partea de jos :) Si la mine se aude la fel de frumos inauntru, si la fel de urat afara, deci nu este insonorizat portbagajul.

Ms si eu

post-39394-0-01358700-1292363475_thumb.j

post-39394-0-23694900-1292363564_thumb.j

Link către comentariu

mersi .. am sa incerc si eu cat de curand , si eu asa ii zic Soclu ca la dacie :)) indiferent cum se numeste tot aia face iti reglezeaza turatia motorului a relantiului

Modificat de Changeme
Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 5 weeks later...

ff frumos ...si eu am achizitionat unul tot cu stop. Intrebarea mea este: Cum ai gaurit sa treci firul? Si cu ce ai lipit eleronul?

ms mult si bafta la modificari si cati mai multi km placuti.

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

ff frumos ...si eu am achizitionat unul tot cu stop. Intrebarea mea este: Cum ai gaurit sa treci firul? Si cu ce ai lipit eleronul?

ms mult si bafta la modificari si cati mai multi km placuti.

Trebuie sa dai gaura in luneta, deasupra geamului pacat ca nu am facut poze detaliate, iar eleronul l-am lipit cu un silicon Moment Fix (se intareste in 10 sec)

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Multumesc la fel

Link către comentariu
  • 7 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!