Jump to content

Alegere BORA 1.9TDI

Cocoon

Postare recomandată

Salut,

Intentionez sa cumpar o masina din grupul VAG cu urmatoarele caracteristici:

- 3 volume

Link către comentariu

Eu am motorizarea de 116. In 1100km venit de la Constanta in Bucuresti si in rest doar in Bucuresti am consum de 9.1. Masina in momentul de fata are resoftare. In exterior consumul este de 6 la un mers normal si daca mergi sportiv 6.5-7. Daca nu esti interesat de resfoatre etc. as alege motorizarea de 130cp si daca mai este si 4motion cu atat mai bine. Cu siguranta te va ajuta la plecari mai in forta si asa mia departe. Masina mea are 150.000km din 2001 cumparata de noua si pana acum nu am schimbat nimic la ea mecanic. Daca mai ai intrebari si te pot ajuta iti voi raspudne cu placere.

Concluzie: 1.9TDI 130cp

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Foarte tare invazie de topic-uri aiurea...Merge rau topicul asta in aria asta, eu propun sa nu mai lasati sa deschida topic la masina mea pe nici un nou venit pt ca deja toate problemele incep usor usor sa le spuna pe topicurile lor d emasini pt ca nu pot sa faca topic in ariile tehnice si de cautat nimeni nu cauta...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!