Jump to content

VW GOLF MKV


Sor!n

Postare recomandată

Salutare tuturor!

Masinuta am achizitionat-o in octombrie 2009 de la Welt Auto, cu 65.000km la bord, carte service cu toate reviziile la zi, cu pretul de 9700 euro, dupa o mica negociere. De atunci am facut 13.000km cu ea si nu am avut nici o problema, sunt foarte multumit.

Echiparea este Confortline si pe langa dotarile cu care vine standard am mai adaugat urmatoarele:

-pedale + footrest OEM

-folie Llumar pe toate geamurile cu absortie a luminii de 65% cu omologare

-proiectoare cu lupa si xenon 6000k (pe care le aprind numai ziua!)

-xenon faza scurta 6000k 35w

-ornament volan model R

-leduri pozitie CCFL cu anulatoare de bec ars

-leduri numar SMD cu 6 leduri fiecare

Planuri de viitor ar fi :

-antena OEM shark fin

-jante 17 model R32

Si cu timpul mai vedem....Astept parerile voastre :D

Incerc sa pun cat mai multe poze dar majoritatea sunt peste 1mb si nu imi da voie sa le postez. O sa vad cum sa le fac mai mici si dupa o sa le pun pe toate.

post-50594-0-80277000-1291929599_thumb.j

post-50594-0-19674200-1291930100_thumb.j

Modificat de b 50 ppx
Link către comentariu
  • Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Sor!n

    96

  • cogdao

    26

  • The_Ego

    14

  • moesis

    6

Frumoasa masina, desi nu sunt de acord cu xenonul :P

Pune restul de poze pe ImagesHack.us

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

Poti redimensiona pozele (chiar si toate odata) cu Batch Image Resizer.

Link către comentariu

Mi-am cumparat de cateva zile un ornament de volan cu sigla R si nu am reusit in nici un fel sa-l montez. Are doua gheare in partea din spate si nu stiu unde ar trebui sa intre ca eu am volanul dintr-o bucata si nu ies acele capace de plastic. A trebuit sa inlatur cu cutterul plasticul ala moale dar tot degeaba ca nu sta fix ornamentul, la o simpla atingere cade. Ce idei imi puteti da?

Modificat de b 50 ppx
Link către comentariu

Felicitari pentru masina. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Imi place foarte mult folia pe care ai pus-o.

Spor la modificari in continuare!

Link către comentariu

b 50 ppx din pacate nu ai ce sa ii faci la volan.Pentru a sta fix acoperitoarea R trebuie sa schimbi volanul.Volanul original vine cu 2 gauri turnate direct in forma de spumare.

Link către comentariu

Multumesc pentru raspunsul tau DomaniG, cred ca pana la urma o sa incerc sa il lipesc cumva, nu as vrea sa schimb volanul doar pentru atat Am crezut ca se monteaza direct peste acel plastic, nicidecum in doua guri turnate din fabrica.

Link către comentariu

Astazi masinuta a primit un schimb de ulei + fitru Mann sa fie pregatita pentru week-end cand voi da o fuga cu ea pana la munte. I-am pus ulei Castrol 5w40 Magnatec, 4,5l. Ea pana akum a avut numai SLX 5W40 , dar nu se mai gaseste si am ales Magnatec, care este la fel de bun si mult mai rezonabil. In rest nici o problema in 80.000 km :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

LA MULTI ANI tuturor colegilor de forum si un an nou plin de realizari !

Modificat de b 50 ppx
Link către comentariu

Salutare,

Astazi am schimbat bujiile cu modelul specific celor OEM, NGK Bkur6et-10. Pretul lor a fost de 88 lei iar montajul inca 80 lei cu testul cu Vagcom inclus. Nu am remarcat nici o diferenta, nici la pornire si nici in mers, dar le-am schimbat mai mult preventiv sa nu imi faca vreo problema pe viitor. Problema de care m-am lovit este la test, au iesit toti parametrii ok, inafara de o eroare de la temporizator stergatoare care nu a putut fii stearsa si nu imi dau seama de la ce a aparut, pana acum nu mi-au facut nici o problema stergatoarele si nici in bord nu mi-a aparut nimic in privinta lor.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salut. ce se mai aude cu jantele alea de 17"? ca sunt niste chilipiruri pe la sectiunea "vanzari" :icon_thumright:

Link către comentariu

Le-am vazut akum, cele de Passat la 400 euro, dar eu inclin mai mult spre cele de R32 ca vin mai bine. Momentan am in plan o antena shark oem si imbracatul volanului in piele, pentru jante nu sunt finante momentan si mai asteptam :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Nu am mai postat de ceva timp aici, si am zis sa mai pun cateva poze facute azi dupa o spalare. Ca update-uri i-am pus parbriz nou Pilkington cu parasolar, i-am vopsit bara spate si aripa stanga spate datorita unor mici zgarieturi aparute dupa trecerea iernii.

Sarbatori fericite tuturor colegilor de forum!

post-50594-0-27283900-1303581214_thumb.j

post-50594-0-06281300-1303581226_thumb.j

post-50594-0-26441700-1303581241_thumb.j

post-50594-0-81905500-1303581255_thumb.j

post-50594-0-10643800-1303581273_thumb.j

post-50594-0-88745500-1303581730_thumb.j

Modificat de b 50 ppx
Link către comentariu

Frumos Golful. Ai parbriz ca al meu :blah_: . Ce ai de gand sa ii mai faci?

Sarbatori fericite! :icon_thumright:

Link către comentariu

Pai dupa ce l-am vazut la tine si mi-a placut cum arata, mi-am dat si eu comanda de unul identic. Cel original era putin ciobit si nu imi plcea ca nu avea parasolar. :) Planuri pentru viitorul apropiat ar fi o antena shark fin si volanul imbracat in piele. Multumesc pentru urari. PASTE FERICIT si tie!

Modificat de b 50 ppx
Link către comentariu
  • 5 months later...

Desi sunt activ zi de zi pe forum, se pare ca mi-am cam neglijat putin topicul meu :icon_cheesygrin:, dar sa stitit ca masinuta nu a stat degeaba, a primit 4 anvelope Vredestein Quatrac, un detailing interior, un nou set de leduri cu 9 smd can bus, si nu in ultimul rand un desfacator de bere. In rest masinuta se comporta exemplar la cei 90.000 km pe care ii are, nu am avut nici cea mai mica problema cu ea.

Link către comentariu
  • 2 months later...

In week-end masinuta a primit un schimb de ulei + filtre, o diagnoza plus cateva inca optiuni activate, un odorizant California cu miros specific Hugo Boss care miroase mai mult a Flit de gandaci :), deci nu va recomand sa va luati aceasta aroma si cel mai important update o antena skark fin montata de colegul Al Bundy, caruia ii multumesc inca o data pentru perfectiunea cu care a lucrat. In rest masina se comporta exemplar, fara nici cel mai mic repros.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

ai avut probleme cu antena shark? cu receptia semnalului ma refer.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Scuze pt raspunsul intarziat, nu am avut nici o problema cu semnalul ,mi se pare la fel ca inainte in Bucuiresti, iar in afara localitatii nu prea ascult radio si nu pot sa imi dau cu parerea si acolo. Legat de masina, astazi am scos-o din service, i-am vopsit toata partea stanga, bandourile si capacul oglinzii dreapta care avea si el o zgarietura. Problema a fost cu gheata acumulata in spatele usii stanga fata care mi-a indoit si aripa si usa si a trebuit sa vopsesc toata partea cu ocazia asta, pe casco bineinteles, fiindca cei de la Pbn m-au refuzat pe motiv ca nu am toate reviziile la ei. Maine o sa revin cu poze, vopsitul a iesit fara repros, cei de la Eurial lucreaza foarte bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!