Jump to content

boxe octavia 1

Luca_cel_nebun
 Share

Postare recomandată

Salutare

S-a confruntat cineva cu vreo problema de genul asta? Adica s-a trezit ca nu are boxele originale din fabrica, dealerul motivand ca au fost schimbate in vama? eu am tot auzit niste zvonuri si sunt curios daca mai sunt si alti oameni care au patit-o...si daca a patit-o careva sa povesteasca eventual cum a descoperit...a cerut la livrare dealerului sa vada boxele din usi? si cum identifici daca sunt sau nu boxele originale?

Mersi si astept raspunsurile voastre!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai conteaza daca are sau nu ? Oricum mai mult de 1 milion nu fac toate boxele stock din Octavia 1 la cat sunt de varza !

Link către comentariu

si totusi...daca vrei sa-ti pui optional boxe pe spate...te costa in jur de 50 E...so...ce vroiam sa subliniez nu e neaparat valoarea boxelor si nesimtirea dealerilor...care iti schimba boxele cu unele de 300 K...vb de cele de pe fata. Mi se pare cel putin dezgustator sa-ti umble cineva la masina inainte de a-ti fi livrata...si asta in conditiile in care dealerii au pretentia ca sunt super profesionisti...

Link către comentariu

cand am ridicat mashina in 2002, pe fata aveam blaupunkt, pe spate unele Made in China !!!! imi vine greu sa cred ca asa a venit din fabrica, deci e clar ca s-a umblat la ea pe parcurs ...

Link către comentariu

nu m-am uitat  :)) . Ideea e ca oricum le schimbi  :))

<{POST_SNAPBACK}>

stii cumva si unde ar trebui sa ma uit...adica ce tre sa desfac ca sa pot vedea boxele?

Link către comentariu

fetele de usi. Si daca ai pe spate , alea se vad usor. Poti avea si tweetere pe usile din spate acolo unde se deschide geamul. In toate cazurile, cu ce te ajuta daca vezi ce boxe ai pe usi? Crezi ca ti le da inapoi dealerul pe alea originale daca le-a schimbat? Va pune totul pe seama ta. Tu le-ai schimbat domne si vii acum la noi!!!...

Scoate fetele de usi daca vrei sa pui ceva mai performat. In rest eu zic sa nu te bagi, nu are rost.

Link către comentariu

Boxe pe spate nu am...ca n-am fost chiar atat de nebun sa dau 47 E pe niste boxe de 2 lei...in schimb...ma gandeam ca la ridicarea masinii de la dealer...sa-i pun sa-mi arate ce boxe are masina...dar s-ar putea sa fiu doar paranoic...e prima masina serioasa :)

Link către comentariu

salut,

chiar asa de proaste sunt boxele originale de pe octavia tour?Cu 70E cat am platit in plus pt cele 4boxe din spate puteam sa cumpar ceva decent.Pe bora se aude bine sistemul stock,pe leon am fost uimit si mi s-a parut ca nici n-avea nevoie de subwoofer,la fel ,sistemul stock de 8boxe, pe octavia n-am probat sistemul audio dar din cate am citit nu cred ca va fi mult peste un logan de exemplu... :(

mentionez ca inca nu a venit masina,o astept cu nerabdare :)

Modificat de Ducu_P
Link către comentariu

salut,

chiar asa de proaste sunt boxele originale de pe octavia tour?Cu 70E cat am platit in plus pt cele 4boxe din spate puteam sa cumpar ceva decent.

N-ai dat banii de pomana. Ai cablajul gata facut.

Link către comentariu

N-ai dat banii de pomana. Ai cablajul gata facut.

<{POST_SNAPBACK}>

Corect!

Pentru asta merita din plin! Ganditi-va cat ar costa instalarea celor 8 difuzoare, cu separatoare de freventa asa cum vin ele instalate pe Octavia (inalte fata la oglinzi, inalte pe usile din spate).

Iar sunetul este unul decent! (minusuri doar la bass puternic)

Link către comentariu

am mers cu o skoda superb in care se auzea foarte bine muzica,incluzand bass, pana la un anumit nivel,cum treceai pragul acela boxele distorsionau urat, dar nivelul la care duceau boxele zic eu ca era suficient pt cei din masina,doar n-o sa fac discoteca in aer liber sa merg cu geamurile deschise sa auda toti ce ascult :) .Apropo,masina s-ar parea ca vine cu cdplayer din fabrica(asta-i cadou),simphony parca, stie cineva daca este bun sau trebuie schimbat?(nu vreau neaparat mp3,doar sa citeasca bine cdurile,mai exact cdrw)

Link către comentariu

@Ducu

Ti-au zis ei(dealerul) ca e CD din fabrica si ti-l fac discount, sau ti-au zis ca iti fac cadou CD Player?

Pentru ca daca e cadou de la dealer, mai mult ca sigur este vorba despre un CD Player Clarion, care e in promotie cu TOUR-ul. Nu e cine stie ce de capul lui , dar daca nu te intereseaza mp3, e rezonabil.

Daca ai discutat sa-ti faca discount cdplayerul, atunci o sa ai acel simphony, care este un cd player decent, dar problema e cu fata detasabila...

Link către comentariu

tot ce mi-au putut zice e ca poate sa citeasca si mp3-uri daca umblii la el sau ceva de genul acesta, mi se pare dubios tare.Au zis ca-l ofera ei gratuit,n-am inteles daca dealerul sau fabrica,sincer putin imi pasa atat timp cat citeste bine cdrw :) .Cred ca am sa le fac o vizita special pentru cdplayer!

Link către comentariu

se aude decent, nu-i rau. Dar daca esti mai dus cu pluta, schimba tot, si puneti de alea sa-ti tremure numarul cand dai la maxim ;) ;) ;)

Link către comentariu

tot ce mi-au putut zice e ca poate sa citeasca si mp3-uri daca umblii la el sau ceva de genul acesta, mi se pare dubios tare.Au zis ca-l ofera ei gratuit,n-am inteles daca dealerul sau fabrica,sincer putin imi pasa atat timp cat citeste bine cdrw :P .Cred ca am sa le fac o vizita special pentru cdplayer!

<{POST_SNAPBACK}>

Va spun eu ce cd-player se da pe octavia tour cadou de la dealer. VIETA model 245R (fara telecomanda :P ), o marca spaniola de care sincer nu prea am auzit. Insa e bunicel. Ce-i important e ca citeste foarte bine MP3-uri. Mie mi-a citit fara mofturi toate cd-urile.

Eu vreau sa stiu daca acest aparat suporta magazie de cd-uri (probabil pe AUX-IN). As vrea sa-l pun in spatiul ala dintre cd-player si climatronic.

Link către comentariu

cred ca sunteti putin cam offtopic...cred ca e destul de clar topicul...schimba sau nu dealerii boxele originale? multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!