Jump to content

BN 87 BIN by Binu

Binu

Postare recomandată

Sal'tare. Sa va prezint si eu masinuta mea. VW Golf 3 din '95, motor de 1.6, 75 de calutzi, inchidere centralizata, servo, 2 airbaguri, trapa electrica si....cam atat cu dotarile....Oricum, urmeaza pe parcurs niste modificari.....asta dupa ce mai fac rost de niste bani. va las pe voi sa decideti una alta.....daca vreti.

post-81182-0-42759700-1291733522_thumb.j

post-81182-0-53542000-1291733535_thumb.j

post-81182-0-03837100-1291741618_thumb.j

post-81182-0-70852900-1291741737_thumb.j

Link către comentariu

FELICITARI PENTRU ACHIZITIE!Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme!ASteptam poze cu interiorul masinii

Driver.gif safe

Asteptam niste pareri legate de comportamentul masinii,ce idei de modificari ai?consum?

Link către comentariu

chiar asa...mai pune niste poze...nu te zgarci.

in rest frumusica masinuta...doar e golf:P

in rest...drumuri intinse !!!

Link către comentariu

bine ca ai luat-o anul asta...ca de la anu vai de capul celor ce-si aduc masini.

apropo, ce euro e si cat a fost inmatricularea?

Link către comentariu

Masina are euro 2. Inmatricularea m-o stors de bani :( , daca ar fi sa fac un calcul cam cat o fost cu totu cred ca in jur de 35 de mil.

M-am gandit sa mai pun si niste poze cu interiorul masinii...

post-81182-0-60721700-1292096968_thumb.j

post-81182-0-31213500-1292096992_thumb.j

Link către comentariu

Masina de 16 ani sa arate asha bine in interior nu prea am vazut.Arata super. Sa o stapanesti sanatos, km fara evenimente rutiere si bafta la modificari,dar sa nu ne uitzi si pe noi cand o fi sa le faci. :icon_thumright:

Link către comentariu

SA O PORTI SANATOS SI LA MAI MULTI KM COLEGU UN EXEMPLAR DE INVIDIAT ! TINE-O TOT ASA

Link către comentariu

foarte foarte bine arata interiorul...foarte ingrijit. bravo pentru alegere.

take care !!!

Link către comentariu

Iata ce face iarna din masini... :frigbaitata:

post-81182-0-47954300-1292506984_thumb.j

Dupa cum se observa.....am vopsit emblema si farurile de ceata (de fapt is doar niste capace....puse numa asa de forma) in negru. Poza ii facuta cu telefonu....si nu ii prea clara.

O sa fac pe viitor si niste poze mai de Doamne ajuta.....numa sa se mai incalzeasca putin.

Modificat de Binu
Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!