Jump to content

Polo 6r

rio

Postare recomandată

De curand am reusit sa achizitionam inca o masina pentru oras :) Este vorba de un VW Polo 6r.

An: 2009/2010

Motor: 1.6 TDI 75 CP

Km: 13000

Culoarea: hot orange

Dotari (CL): rcd310 cu mufa de auxiliar

sertare sub scaune

aer climatic manual

volan + scaune reglabile

comp de bord simplu, dar iti spune cand sa schimbi viteza in functie de stilul de mers

toate geamurile electrice + oglinzi electrice si incalzite

cauciucurile sunt ca noi(sunt cele din fabrica) + roata de rezerva noua

..si cam atat..restu se vad din poze :)

Masina se misca foarte bine, motorul se aude frumos si se vede ca are doar 13000 km, este foarte silentioasa si sta foarte bine pe drum (cel putin pe valea muresului am fost extrem de multumit)

Planuri de viitor (dupa ce scap de garantie):

- soft

- folii (doar tenta de negru)

- xenon sau becuri HID (daca mai primeste colegul de pe forum)

- proiectoare (nu este un "must have", dar la tata ii place cum arata cu ele")

- cotiera (care o sa vina cat de curand)

post-15970-0-36019800-1291721212_thumb.j

post-15970-0-02408800-1291721257_thumb.j

post-15970-0-60527100-1291721273_thumb.j

post-15970-0-08497100-1291721340_thumb.j

post-15970-0-93137600-1291721347_thumb.j

post-15970-0-19953000-1291721359_thumb.j

post-15970-0-55734500-1291721376_thumb.j

Link către comentariu

:icon_thumright: Foarte frumoasa masina...felicitari pentru achizitie!!!

Multi km fara probleme!

Link către comentariu

Multumesc :) Pentru oras este dementiala..consumul e foarte ok si pentru oras dar si pentru afara :) Pana acum ma declar multumit, sper sa fie asa si peste cativa ani :D

Link către comentariu

comp de bord simplu, dar iti spune cand sa schimbi viteza in functie de stilul de mers

Adica cum ?

Link către comentariu

Pai nici eu nu inteleg care-i logica, dar pe la 1900-2500 rpm in functie de treapta imi arata sa schimb viteza, iar la depasiri imi arata s-o schimb pe la 3900 rpm, in rest imi arata in ce treapta sunt (daca merg constant)

Link către comentariu

zi'ne te rog niste detalii legate de consumul masinii in bucuresti/drum lung?

pana atunci...sa o stapaniti sanatosi

Link către comentariu

pai cel mai elocvent este acuma cand am luat-o si am venit la Arad cu ea. Am avut consum de 5.8 in 1000 km din care ~300 am facut prin Bucuresti si 100 in Arad, restu i-am facut pe drum la mers semi sport (adica nu am ratat niciodata ocazia de a depasi si viteze de 110-120 afara, 60-70 oras + am fost prin brasov si am luat-o pe serpentinele de la rasnov). Eu ma declar multumit de consum. Acum am facut iar plinul (cam 55-60 litri) si astept sa se consume sa-i fac consumul si pe Arad..

Link către comentariu

Cel mai frumos si reusit model Polo parerea mea!Imi place motorizarea si consumul pare decent.Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente! :icon_thumright:

Link către comentariu

Exact asta m-a determinat si pe mine sa mai cumpar o masina (inafara pretului, care a fost foarte bun). Imi place foarte mult modelul si in plus motorul este decent, iar daca o sa-l mai si resoftez (dupa ce iese din garantie) o sa fie suficient pentru o masinuta de clasa ei.

Link către comentariu

multumesc multumesc :P Am trecut si de prima revizie fara nici o problema..doar ca m-a usturat la buzunar. 550 ron pentru 5 litri de ulei si un filtru de ulei..:| Oricum..bine o fii..o sa urmeze aia de 30.000 si sunt curios cat o sa-mi ceara atunci. Pana una alta masina a fost si inscrisa si a primit numerele AR 51 RIO :)

Link către comentariu

Sa il stapanesti sanatos bro ,superba bijuteria :icon_thumright: de oras este perfecta :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!