Jump to content

ma` bitch... Leon 1.4 TSI

lau03

Postare recomandată

Sunt de ceva vreme pe acest forum si spre rusinea mea nu mi-am prezentat "bestia"... Este vorba de un Seat Leon Reference facelift, 1.4 TSI, 92 kw (125 cp)...

post-37946-0-88562100-1291713770_thumb.j

post-37946-0-22506400-1291713773_thumb.j

Doua poze ajung pentru ca nu ma lasa sa mai atasez... invat eu cum si mai pun!!! :D

Bine v-am gasit si drumuri intinse tuturor!!! :Driver:

post-37946-0-72820100-1291714099_thumb.j post-37946-0-98233200-1291714096_thumb.j

am mai fentat doua poze :D

Link către comentariu

Lookin` Good :D. Bafta la modificari.

Ca sugestii ai putea sa ii faci si oglinzile negre, ca dau bine pe alb. Un soft ar merge :> .

Link către comentariu

multam!!!! bafta si tie!!!

m-am gandit si la oglinzi sa le fac negre, numai ca incerc sa nu o fac sa semene cu o Cupra :D

iar ieri fiind Mos Nicolae...si masina fiind cumine pe tot parcursul anului...a primit un Stage 1 REVO software!!! inca nu pot sa imi dau o parere 100% corecta, deoarece aseara la 11 faceam logari, deci e proaspat, insa masina trage spectacol!! Astept sa mai treaca 200-300 km sa se mai obisnuiasca toti senzorii cu noii parametrii si abia atunci pot sa dau o nota finala :D

Modificat de lau03
Link către comentariu

Sa folosesti sanatos masina.

Ce versiune de echipare e? pune mai multe detalii despre dotari si eventual ceva poze din interior..

BR

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu

e Reference si am suspensia + scaunele sport, oglinzi pliabile electric, comenzi pe volan, hill holder, pachetu' cu ESP si toate chestiile, 8 sau 10 airbag-uri...etc :D

Link către comentariu

Sa o alergi sanatos si fara evenimente nedorite! Ce surplus de cai si cuplu aduce stage1 pt aceasta motorizare?

Link către comentariu

am si eu o mica problema...putin off topic!!! :blah:

vreau sa dau un PM si surpriza... "You do not have enough posts to send a new PM: it's required at least 2 posts!" , am citit si regulamentu` si parerea mea e ca indeplinesc conditiile sau poate imi scapa ceva! Care ma ajuta putin, va rog!!! Merci!

Link către comentariu

de la 125 CP, la 150 si de la 200 Nm la 240!

Ar trebui putin mai mult. Cel putin la mine, pe dyno mi-a dat mai mult.

Sanatate si spor la modificat!

Link către comentariu

Salut...

Stiu ce zici...chiar Aicu zicea ca masina poate mai mult si ca o sa vorbeasca la revo sa vada ce mai poate sa-mi faca...teoretic am 156 CP si 247 Nm (cum scrie la ei pe site), dar pana nu merg pe dyno, nu am de unde sa stiu (apropo, ii da drumu la dyno la Oradea)!!

Chiar vroiam sa iti dau PM sa mai schimbam pareri despre soft, da` nu ma lasa!

Asa-i ca nici la tine nu te-a lasat sa mai optimizezi softu` din boost si timing, ci doar afr???!!! Adica performanta e direct proportionala cu calitatea combustibilului!! Si poti alege doar 3 nivele (Performance 1, 2 si 3)!!! Asta mi s-a parut ciudat la motoru` asta! Eu l-am setat la "performance 3" pana vine caldura si atunci o sa fac ceva logari sa vedem daca nu cumva e temperatura prea mare in galeria de admisie!! Oare o sa fie prea mare, o sa trebuiasca alt intercooler? Ma gandesc ca ai mai facut logari, ce zicea Aicu?

Modificat de lau03
Link către comentariu

Salut,

Pentru modelul 1.4 TSI de 122/125, softul Revo are 3 moduri de performanta:

Performance 1 - dezvoltat pentru benzina de calitate inferioara (95)

Performance 2 - dezvoltat pentru benzina de calitate medie (98)

Performance 3 - dezvoltat pentru benzina de calitate superioara (100)

Evident fiecare mod in parte (1,2,3) are setari individuale de boost/timing/fueling/etc astfel incat masina va da randament optim cu setarea respectiva, cu alte cuvinte pe Performance 1 sunt niste nivele de boost/avans/amestec iar pe Performance 3 sunt cu totul alte nivele. Iar cu ajutorul unu Revo Select (SPS) poti selecta singur in cateva secunde unul din aceste trei nivele de performanta + stock mode.

Mi-au trimis baietii de la Speed Freak logurile cu masina ta si se misca Ok, dar ti-as sugera un filtru de aer sport cum are si Rex (Vlad) pe Golf-ul sau.

Link către comentariu

Salut...

Ahaaa...deci asa e cu setarile!! OK, am inteles acum ideea! Le-am zis ca bag doar carerra 100 si sa ramanem pe 3, numai ca nu intelegeam eu 100%. Chiar am vorbit cu Dan azi si mi-a explicat ca masina trebuie sa respire putin mai bine. Merci mult domnu`! O sa vin dupa sarbatori pe dyno la voi...pana atunci, drumuri bune!!! :Driver:

Link către comentariu
  • 1 year later...

frumoasa "besti"!am vazut`o azi daca nu ma insel la semafor eram in spatele tau inspre mall.spor la modificari!

Link către comentariu

Chiar bump, cum e masina cu Revo stg1 Performance 3 ? Ai schimbat filtrul si evacuarea?

Un dyno ai facut?

Link către comentariu

volvol, volvol... de unde ai postat la ora 3:58??? :))

Masinuta merge chiar bine cu stage 1, are deja 1 an si 5 luni cu soft si n-am ce sa-i reprosez. Filtrul e K&N in cutia originala si fara capac...in rest, nimic altceva. Evacuarea "e pe vine" :))

Am urcat-o pe dyno si daca intri la "Anunturi online" - "Oferte + servicii exclusiv pt membri" - "REVO technik"... ultimul post e fisa mea dyno!

Link către comentariu
  • 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!