Jump to content

MK4 Edition 1.4 16V

cutzmi

Postare recomandată

Salutare !

Ma numesc Mihai,alias @cutzmi si sunt din Timisoara.

Dupa ce l-am maritat pe Joker Mk3 1.6 101 CP,am achizitionat de curand din DE un Golf IV 1.4 16V 75CP fabricat in 2000.

Are 119 000km cu carte service,motorul a fost schimbat la VW in Germania cand masina avea 58 000KM (nu stiu din ce motive).

Ca si dotari...de bun simt,adica:A/C,geamuri electrice,oglinzi electrice,servo,inchidere centralizata,BC,ESP,jante AL 15''

Nu m-am gandit inca ce modificari sa-i aduc,momentan sa-l vad inmatriculat

post-81140-0-95462300-1291552403_thumb.j

Link către comentariu

daca e din 2000 e euro 4?parca doar alea dupa 2001 sunt euro 4,cat a costat in germania masina?

Link către comentariu

daca e din 2000 e euro 4?parca doar alea dupa 2001 sunt euro 4,cat a costat in germania masina?

Este E4 pe brief,a costat 4000 de epuroi.In vara se gaseau pe la 3500-3700 dar cu nebunia din RO...asta e!

M-a interesat mai mult ca aspectul si partea tehnica sa fie ok

Modificat de cutzmi
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si vreau sa vad un geam negru dupa ce o inmatriculezi, bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!