Jump to content

Passat Variant 1,9TDI Highline `98

OrhanCT

Postare recomandată

Salut!

Nu sunt de mult pe acest forum dar am zis sa nu imi pierd vremea degeaba si sa imi prezint masina. :rolleyes: Este vorba de un VW Passat B5 din 1998, cu un motor AFN de 1.9TDI, 110CP. Ca dotari are 4 geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, climatronic, computer bord. Imi cautam de mult un diesel care sa il pot modifica relativ usor :) si sa fie si spatios. Dupa lungi cautari am gasit acest B5 care mi-a placut la prima vedere si chiar daca era neinmatriculat si la un pret destul de piperat nu am ezitat sa il cumpar! Mi-a placut mult interiorul cu plus crem si ornamente de lemn care era foarte ingrijit, vopseaua originala care la multe masini nu mai exista si felul in care mergea motorul fata de multe masini mai noi.

Asa cum am zis si mai sus am luat-o pentru a o modifica si am inceput cu schimbarea turbinei originale (VNT15) cu una putin mai mare (VNT20) si un chiptuning cu care am ajuns unde intre 140-150cp. Urmeaza sa ii schimb si duzele la injectoare si capul de pompa... si pe viitor poate mai culeg niste informatii si niste sfaturi si de aici.

Modificat de OrhanCT
Link către comentariu

In privinta masinii destul de buna alegerea. Este spatioasa. Pe vitor daca ai putea sa o prezinti si cu cateva poze. Succes in continuare la modificari!

Link către comentariu

Poze o sa ii pun maine dupa ce o spal! Am venit de la un drum de Bucuresti si e extrem de murdara! :)

Link către comentariu

Multumesc! Cred ca pana de sarbatori o sa cumpar si injectoarele, capul de pompa si distributia. :D

Link către comentariu

Arata foarte bine B5ul,interiorul e splendid in culoarea crem(partea proasta ar fi ca e extrem de pretentios)

Niste jante nu-i pui?

Link către comentariu

Acum iarna o sa stau cu jantele de tabla... de aliaj o sa imi iau la primavara. Deocamdata mai am de bagat vreo 1000E in motor :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!