Jump to content

Intarziere MARE livrare Superb Combi

atre2003
 Share

Postare recomandată

Nu merci. 4X4 am nevoie ca de aer. Cel putin de vreo 2-3 ori pe an cand se gezgheata si ingheata un drum de 150 m in panta unde voi avea casa :D.

Mi-am pus si PDG ca sa mi-o ridic si voi avea 16 cm garda la sol.

Oricum nu imi place cu automata. Daca uni zic ca de ce sa care dupa ei 100 kg sistemul 4x4 (care de fapt sunt doar 50) eu zic de ce sa car dupa mine cutie automata ca pe langa faptul ca ma plictisesc la volan si consuma mai mult si oricand mergi cum vrei mai lejer mai accelerat fara sa apesi butoane etc.

Configuratia masinii este :

Noul Superb Combi Elegance TDI CR 4X4 , 170 CP/ 125 kW, 6, Cutie de viteze manuala

PE3 Airbag-uri laterale spate 226,-- 280,24

PK1 Carlig pentru remorcare, detasabil, cu 334,-- 414,16

adaptor

0TD Covorase din material textil 33,-- 40,92

9T1 Duze stropitoare parbriz incalzite 21,-- 26,04

PAR Hill Hold Control si TPM - monitorizarea 58,-- 71,92

presiunii in pneuri

PJ2 Jante din aliaj usor Trifid 7.5Jx17" 6,-- 7,44

PSW Pachet drumuri grele 120,-- 148,80

PKV Parbriz incalzit 145,-- 179,80

PH2 Plafon panoramic semi-mobil, actionat 913,-- 1.132,12

electric

PT3 Pregatire telefon GSM II (antena, 207,-- 256,68

cablaj si Bluetooth)

RAB Radio-CD & MP3-player Bolero 2 DIN cu 232,-- 287,68

touch screen, afisaj color si CD-changer

(6 CD-uri) integrat

7X2 Senzori parcare fata / spate 245,-- 303,80

4KF SunSet (geamuri laterale spate si 168,-- 208,32

luneta in nuanta inchisa)

PL2 Tapiterie piele+piele 1.085,-- 1.345,40

artificiala+Alcantara Emory, suport

pahare in cotiera spate

PK6 Trapa portbagaj cu inchidere/deschidere 313,-- 388,12

electrica si sistem rulant acoperire

portbagaj cu retractare automata

PLC Volan multifunctional (comenzi radio si 98,-- 121,52

telefon) in 4 spite imbracat in piele

incl. pachet sumar piele (schimbator

viteze, maneta frana de mana)

3X3X culoare: Amethyst Purple 378,-- 468,72

TG tapiterie: Alcantara/Piele, Crem Ivory 0,-- 0,--

culoare plansa de bord (superior/inferior): Negru - Crem Ivory

Pretul a fost de 33.290,40 incluzand o reducere de 2% + 4 revizii gratuite 2 itp-uri gratuite si garantie la motor pe viata :D.

Din ce am inteles azi abia intr-o saptamana voi avea cel putin o data aproximativa. Deocamdata am saptamana 999 :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alexdumi

18

• ady2san

13

• mariusx

9

• Quino

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Chiar iti dau garantie la motor pe viata? Adica daca pica ceva din compartimentul motor il faci pe garantie? Banuesc ca daca vrei sa beneficiezi de aceasta garantie trebuie sa faci reviziile numai la skoda

Link către comentariu

ady2san vad ca masina ta e seamana ca si configuratie cu a mea.

Nu mi-am dat seama ce fel de tapiterie ai. Cum se comporta la intretinere daca e din piele?

Garantia e data de dealer si nu de skoda si ea se va da atat timp cat eu voi face reviziile la ei.

Cam asta ar insemna garantie la motor oricum e o chestie care m-a surprins imi inchipui ca se bazeaza pe fiabilitatea motoarelor CR.

Ramane de vazut.

O oferta asemanatoare este si in Piatra Neamt: http://www.uniservicegraitaru.ro/oferta-aprilie.html

Eu i-am starnit si asa a devenit promotia celor in iasi : http://skoda.openservice.ro/promo/fluturasi_martie_2011.jpg

Modificat de mariusx
Link către comentariu

ESTE DIN PIELE LA FEL CA SI LA TINE.atentie la hainele care iese culoarea din ele gen blugi,in restul se sterge.

Link către comentariu

Am inteles. Masina ta arata super :P

Nu mai am rabdare .. dar am de asteptat ceva timp.

Eu sper ca masina sa imi ajunga pana la finalul lunii iulie ca pana pe 10-12 august sa o pot inmatricula sa plec in concediu cu ea afara din tara.

Ramane de vazut. Cel mai crunt ar fi sa imi vina masina in august si sa nu reusesc sa pun numerele definitive in timp :)

Link către comentariu

mai bine renunta la 4*4 si pune dsg ,crede-ma merita toti bani

Eu sunt in asteptarea unui Superb TDI 170 CP Manuala cu tractiune fata (da, stiu ca e pleonasm :))

Sunt ingrijorat de cum se va comporta masina cu asa cuplu mare (350 NM) si putere de 170 CP fara 4x4...

Are torq stearing? Pot pleca repede de pe loc fara sa intre ASR si fara sa vireze stanga - dreapta? In viraje pot sa accelerez fara sa rupa aderenta?

Acum conduc Polo 1.2 TSI/105 cp (deci 100 cai per tona) si simt ca e prea puternica ptr tractiune doar fata... se simte in volan destul de ciudat la accelerari in forta in tr 1 si 2...

Sper ca Superbul fiind mai greu o sa stea mai bine pe asfalt si nu o sa patineze aiurea.

Link către comentariu

@ mariusx --- mare atentie la interiorul bej, mai ales in combinatia alcantara si mochete deschise la culoare.

Eu am facut cea mai proasta alegere si nu are decat 3 luni masina.

Link către comentariu

stiu.

Eu as fi vrut piele integrala perforata cu ventilatie .. dar numai la insignia se poate :(

Iar fara piele intoarsa vara ... e cam naspa .. mai ales cu pavilion.

De asta am ales piele intoarsa.

Acum sper sa nu se murdareasca foarte repede .. si daca se intampla sa se curete usor.

Carpetele deschise la culoare ... asta nu-i problema. oricum pe timp de iarna va trebui sa imi pun presuri de cauciuc.

Link către comentariu

@mariusx -- daca esti din bucuresti ne putem vedea si iti arat .

Superbul meu are aproape aceasi configuratie ca a ta.

Tocmai ca nu prea se curata usor si trebuie sa fii atent la orice lucru care il pui pe alcantara.

In legatura cu mocheta bej nu e tocmai cum spui tu . Si eu am spus la fel ca si tine ca pun presuri de cauciuc dar toate sunt cam inutile.

Link către comentariu

EU am comandat-o cu interior gri + negru adica: partea superioara a bordului, mocheta si marginile scaunelor sunt negre in timp ce fetele usi, parte inferioara bord, sezut scaune sunt gri deschis.

Sper sa tina mai bine la tavaleala.

Scaune ventilate o sa fie disponibile incepand cu MY 2012. (dupa august)

Link către comentariu

Gorillaz_Doktor

Stiu ca Elegance vine cu anvelope pe 17 standard, dar.... roti pe 17 si PDG....e doar impresia mea sau e un pic de nonsens acolo ?

Link către comentariu

Elegance vine cu roti de 17 dar PDG -ul e doar optional.

Nu toti il vor.

De fapt sunt 3 posibilitati.

Standard (adica fara ) 14 cm garda la sol.

Sport - mai coborat 12 cm garda la sol

si cu PDG (pachet drumuri grele) 16 cm garda la sol.

Eu ma refeream la covorasele crem. Mocheta da, dar asa e la orice masina cu interior crem.

Apropo de vanzari .. Superb-ul e pe locul 5 la vanzarile de masini diesel din romania in primele 3 luni cu 145 de unitati.

Eu zic ca e destul de bine.

Modificat de mariusx
Link către comentariu

Gorillaz_Doktor

Ma refeream la faptul ca rotile pe 17 (talon mic, dure, simti toate pietricelele, amortizarea socurilor se face in cea mai mare parte de articulatie ) se simt in largul lor pe autostrada (eventual cu suspensie sport) iar PDG (adaptat drumurilor denivelate, catre off road) ar merge cu roti pe 16 (talon mai mare, anvelopa preia si ea o parte a socului si "usureaza" munca articulatiei).

Te rog pune poze cu masina din lateral, cam din jumatatea ei si cam de la 1 m de la sol. Sunt asa de "pretentios" fiindca am avut la un moment dat o alta Superba cu PDG (roti pe 16 ce-i drept) si ni se parea ca arata ca o pisica speriata in varful ghearelor. O poza cu a ta ne-ar ajuta sa ne lamurim. Multumim frumos.

Sa o stapanesti sanatos.

P.S. amicul adso si-a luat si el una ca a ta dar fara trapa/sun roof. El spunea ca a facut drive-test intr-o dimineata, dupa o ploaie si cand a deschis trapa, i-a cazut o galetusa de apa in cap, fapt ce l-a determinat sa renunte la trapa.

Modificat de Gorillaz_Doktor
Link către comentariu

Gorillaz am sa pun poze cu ea dupa ce am sa o primiesc. Adica poate in cazul fericit peste 3-4 luni. :D

Referitor la PDG inteleg ce zici numai ca am avut de facut un compromis.

Deci eu am avut nevoie de o masina cu care sa pot urca cam tot timpul anului o panta lunga de ~ 200 m drum pietruit si din cand in cand cu noroaie.

Ce mi-ar fi trebuit ar fi un suv sau un break inaltat ambele avand 4x4.

Ideea de suv nu mi-a placut nici o data din cauza mai multor factori si am ramas la break.

La break au fost mai multe variante cea mai stralucita la performante offroad ar fi fost subaru outback dar skoda arata mai bine.

Eu zic ca superb-ul cu pdg-ul oricum se va misca mai bine si e mai confortabila decat orice suv.

Oricum pe perioada de toamna iarna primavara voi avea jante de 16 din cate inteleg 205/55/R16 - ca la avensis cu cauciucuri de iarna , exact in perioada gropilor mai mari :D

Eu nu vreau trapa pentru a o deschide. ci mai mult ca si confort interior.

Am facut multe concedii cu un x3 (o masina urata si inconfortabila) dar trapa panoramica a facut toti banii, mai ales prin orasele europene dar si pe la munti, peisaje etc.

Modificat de mariusx
Link către comentariu

Mi-a venit prima estimare de livrare: saptamana 35.

Oricum aceasta e orientativa depinzand si de alte comenzi pana atunci.

Eu sper sa mai scada 3-4 saptamani sa ma incadrez :D

Link către comentariu

Gorillaz_Doktor

la mine perioada a fost de 12 saptamani si am ridicat masina in 10. Cand ai optiuni ca DSG si trapa/panoramic, creste perioada considerabil. Stiu caz in care masina a stat 3 saptamani in plus la producator (ford, ce-i drept) pentru ca furnizorul de cutii automate a intarziat livrarea lor (s-a explicat ca din cauza nush' carei greve de prin japonia nicic aia nu au primit nush ce componente electronice pt cutie). Totusi, eu zic sa speram :D.

Link către comentariu

• 1 month later...

Mi-a venit prima estimare de livrare: saptamana 35.

Oricum aceasta e orientativa depinzand si de alte comenzi pana atunci.

Eu sper sa mai scada 3-4 saptamani sa ma incadrez :D

salut

Am urmarit topicul sperind sa se discute un pic mai mult despre comenzi, intirzieri si livrari,dar... e bine si asa.

Am citeva intrebari punctuale pt

mariusx:

1. la cine ai dat comanda

2. cum se poate vedea pe Briskoda cind se fabrica pt o anumita tara?

3. care mai este stadiul "asteptarii"

multam

nsm:si atre2003

1 unde si CIND ai dat comanda, ce configuratie? ( interesant pt item-urile care zice-se lungesc perioada de asteptare: DSG, 4x4, trapa, etc)

salut din nou.

Sunt dator pt cei interesati sa dau detalii si despre "problema mea.

Comanda: 20 IAN 2011 la Avia

Masina : Superb Combi 2.0 140 CP DSG Ambition+11 optionale (Amethist...)

Data initiala estimata de fabricatie: 11/2011

Plecind de aici au inceput sa curga alte si alte termene, acum dealerul spunanu-mi ca este posibil sa nu se fabrice anul acesta.cu restul va las sa va imaginati singuri ce stare de spirit am

va tin la curent

Link către comentariu

Salut,

Eu am dat comanda in iasi la Open Service.

Inca nu am data de productie .. dar acum 2 saptamani data estimativa era saptamana 47/2011 (comanda data 15.04.2011)

Ref la briskoda ia si citeste : http://briskoda.net/forums/topic/201560-how-long-from-order-to-delivery/

cam la fel si la ei .. la uni vine mai repede la alti mai tarziu totul e in functie de optionale.

De exemplu langa comanda mea era o comanda data 13.05.2011 un superb combi ambition tsi 125 cai alb cu 4 echipari in plus si deja avea confirmarea de productie si data de livrare 27/2011.

Din cate imi dau seama totul se invarte la fabrica .. si nu la dealer.

Eu tin sa cred ca nu se doreste ca variantele full full (adica 4x4 170 cai cu trapa cu piele etc. ) sa ajunga repede , pentru a reorienta clientii catre vw passat sau audi a6, alta explicatie nu vad :D .

Pai la tine chiar ca e destul de jenanta situatia .. 11 luni ... si trebuia deja sa ajunga.

Vezi sa nu o fi vandut altuia .. sau sa o fi botit-o la transport.

Ce data de livrare initiala ai avut ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!