Jump to content

Intarziere MARE livrare Superb Combi

atre2003
 Share

Postare recomandată

sa o stapanesti sanatos fara incidente ... mare belea astia cu raru .. uite asa te mai curata de 4 mil .. offf

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alexdumi

18

• ady2san

13

• mariusx

9

• Quino

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

imi cer scuze ca intreb, dar ce se intampla la RAR? de ce e nevoie de ei?

sa o stapanesti sanatos :)

Link către comentariu

imi cer scuze ca intreb, dar ce se intampla la RAR? de ce e nevoie de ei?

trebui sa merg la RAR . au spus ca trebui sa fac rar individual nu in grup

Cred ca se refera la "omologarea individuala".

Link către comentariu

Omologarea de tip se obtine dupa omologarea individuala a cel putin 10 exemplare.

Link către comentariu

sunt sigur ca skoda are certificare de tip pentru fiecare varianta.

Cum poti fi atat de sigur? adymentosan spune altceva :) si ca idee, sharanul meu din 1998 avea omologare individuala. Incurcate sunt caile RAR-ului.

Modificat de SHARANEL
Link către comentariu

the_punkreas2003

Multi au facut omologare individuala pt ca nu au fost aduse 10 exemplare identice pana la acel moment. Vezi Kostas si altii ...

Link către comentariu

cred ca e o problema de comunicare/armonizare aici.

skoda nu poate pune pe piata niciun model necertificat nu numai UE, ci UNECE (http://www.unece.org/). de aici intra pe rol tratatele UE si actele privind piata unica (ceva vandut legal in orice stat al UE e automat legal in orice alt stat - cu exceptii, desigur, insa mici).

http://en.wikipedia.org/wiki/Motor_vehicle_type_approval

ma rog, e complet off-topic, imi cer scuze. insa mi se pare ca RAR pune oamenii pe drumuri degeaba.

Link către comentariu

credeti ca trebui sa platesc eu la RAR.oare nu ei trebuiau sa-mi scoata cartea.

Link către comentariu

ady2san procedura este sa te duci tu la RAR cu masina si sa vina un reprezentant cu tine de la dealer-ul de masini de la care ai luat-o si sa plateasca ei omologarea individuala de tip. Fiecare tara

are procedurile ei de omologare de tip si nu sunt recunoscute cele din alte tari europene asta asa ca o paranteza. Fa scandal si spune-le ca nu dai nici un ban pentru ca SUNT OBLIGATI conform

legii si contractului sa-ti dea Cartea de Identitate a Vehiculului cu folia de secretizare aplicata pe Cartea de Identitate. Da-mi pe PM sau pe mess (vezi in profil) un nr. de telefon si iti explic

procedura pentru ca ar trebui sa scriu un roman aici.

O seara buna

Modificat de macristian1
Link către comentariu

Si eu mi-am omologat superbu individual la rar, ca era printre primele combiuri. Cum am luat otomobilu din alt oras, am platiti eu.

Noi sa fim sanatosi (pe bune)!

Link către comentariu

Nu mai retin, da parca nu a fost atata. N-as putea baga mana in foc.

Link către comentariu

mi-a ajuns si mie superbul.

Maine ma duc sa-l ridic.

post-3571-0-30258300-1293572722_thumb.jp

Link către comentariu

FERICITULE! :lol: S-o stapanesti sanatos si ... :Driver: safe !

Link către comentariu

@xxnelu -- mersi . Azi o sa fac si primul drum mai lung cu ea si o sa vad cum se va comporta.

Link către comentariu

ady2san procedura este sa te duci tu la RAR cu masina si sa vina un reprezentant cu tine de la dealer-ul de masini de la care ai luat-o si sa plateasca ei omologarea individuala de tip. Fiecare tara

are procedurile ei de omologare de tip si nu sunt recunoscute cele din alte tari europene asta asa ca o paranteza. Fa scandal si spune-le ca nu dai nici un ban pentru ca SUNT OBLIGATI conform

legii si contractului sa-ti dea Cartea de Identitate a Vehiculului cu folia de secretizare aplicata pe Cartea de Identitate. Da-mi pe PM sau pe mess (vezi in profil) un nr. de telefon si iti explic

procedura pentru ca ar trebui sa scriu un roman aici.

O seara buna

ma-u chemat la porsche nord cu masina,sa uitat cineva de la rar la serii si gata am si plecat fara sa platesc nimic.multumesc pentru ajutorul oferit.

pentru alexdumi Sa te bucuri de ea la maxim.eu plec la plimbare in fiecare zi cu ea din placerea de a o conduce.daca aveai si dsg era nemaipomenit schimba atit de silentios incat nici nu simti cand schimba

Pentru sarbul Primi 1000km nu am depasit 120h si atunci am urcat incet in turatii.parerea mea e sa aiba rabdare in perioada de rodaj cu toate ca iti doresti sa incerci ce poate masina

Modificat de ady2san
Link către comentariu

Va rog sa pastrati discutia On-Topic. Pentru prezentarea masinii, exista aria "Masina mea" cum, tot asa, exista topic-uri in care gasiti discutii sau, explicatii, care sa va ajute in cunoasterea masinii...si de ce nu, pentru acest ultim aspect, exista si cartea masinii :) .

Multumesc pt. intelegere.

Link către comentariu

• 1 month later...

Am fost anuntat luni, 21 feb., de cei de la Avia, ca masina e in Curtici. Deci s-ar parea ca la sfarsitul saptamanii sau saptamana viitoare o sa pot pune mana pe ea. Abia astept!!!

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut,

Si eu mi-am comandat superb combi 4x4 saptamana trecuta.

Si mi-au dat 6 luni, dar sper sa vina mai repede- are trapa si am vazut ca exista restrictie de productie pe trapa :D .

Nu stiu exact dar din ce am citit pe briskoda in saptamana 14 au fost fabricate multe superb-uri si pentru romania si pentru anglia de exemplu.

Ramane de vazut cand va fi urmatoarea saptamana cand se vor fabrica superburi :D sper in 30. :D

Link către comentariu

6 luni ? adica 180 zile ? maica - mia

ref la 4*4 - am , dar nu mi-as mai lua ; as opta pt DSG

Modificat de sarbul
Link către comentariu

mai bine renunta la 4*4 si pune dsg ,crede-ma merita toti bani

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!