Jump to content

Intarziere MARE livrare Superb Combi

atre2003
 Share

Postare recomandată

Nu am avut restrictie , dar mi-ar fi crescut timpul de livrare cu minim 3 saptamani ( nfabrica nu putea sa onoreze comenzile --cred ca nu avea pe stoc :)) )

Modificat de xxnelu
QUOTE/REPLY inutil. Foloseste "Add Reply" pt. a raspunde mesajului anterior.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alexdumi

18

• ady2san

13

• mariusx

9

• Quino

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

:)) trebuia sa vorbeasca cu VOLKSPARTS si le duceai tu piesa

oricum stiu cum e sa astepti o masina, sper sa te sune si sa te informeze ca masina vine mai devreme ... n-ai idee ce mult o sa-l iubesti pe ala de la telefon :icon_redface: ce iti da vestea asta.

Link către comentariu

@quino - prima data am lansat in comanda cu preincalzitor si mi-a dat termen de livrare a 4 saptamana din 2011 cu recomandarea ca s-ar putea sa dureze mai mult.

asa dar am renuntat la ea:)

problema e sa ajunga la vama curtici ca de acolo o rezolv repede. Am prieteni la avia :)

Link către comentariu

problema e sa ajunga la vama curtici ca de acolo o rezolv repede. Am prieteni la avia :)

Nici nu-ti dai seama ce "serviciu" le faci celor de la AVIA cu aceasta afirmatie care, nu face altceva decat sa-mi confirme suspiciunile pe care le-am avut la vremea cand trebuia sa-mi vina mie masina :icon_cool: . Si eu am renuntat, de ex. la trapa, deoarece ar fi fost fabricata/livrata dupa anul nou. Chiar si asa, desi aveam initial saptamana de fabricatie 48, prin nu stiu ce "miracole", aceasta s-a modificat devenind saptamana 51 si chiar si asa, masina am luat-o dupa anul nou :D . Dupa 2 mail-uri la cehi (care probabil nu aveau raspuns la intarziere), mi-au raspuns tot cei de la AVIA (la mail-urile trimise cehilor, evident). Chiar daca masina era in tara inainte de Craciun, cum am spus, nu am vazut-o mai devreme de 8 ianuarie, pe motiv ca, "transportatorii nu lucreaza in perioada dintre Craciun si Revelion" :) .

Link către comentariu

nu stiu daca le fac un serviciu :)

Eu am avut saptamana de productie 48 si mi-a intrat in 50. Deci se intampla si din astea.

Si eu am primit acelasi raspuns ca si tine ca intre 23 decembrie si 6 ianuarie transportatorul oficial al lui Porsche Romania nu lucreaza .

Porsche are un sistem de livrare destul de ciudat. Faptul ca platesc eu personal platforma celor de la Avia , ca ma duc eu personal cu ea la RAR pentru omologare si faptul ca am facut ceva presiuni la porsche romania nu consider ca am primit vreun tratament preferntial. Am lucrat in sistem Am vandut Land Rover si Jaguar asa ca stiu ce inseamna anumite brese ale dealerilor si asta m-a ajutat.

Modificat de alexdumi
Link către comentariu

aaa cum adica platesti tu personal platforma ?!

cu rar-ul am luat-o si eu ca m-a costat omologare 380 lei ca deh omologare individuala ! dar m-au ajutat cei de la dealer si m-ai facut programare, m-au sunat cand sa ma duc, au stat cu mine cat am stat la coada...

Link către comentariu

Avand in vedere faptul ca, nu sunt la prima masina cumparata de la ei si precizasem de la bun inceput faptul ca aveam mare nevoie de masina inainte de Anul Nou, puteau sa-mi ofere alternativa. Si eu am spus ca sunt dispus sa ma duc sa o iau eu din vama, orice, numai sa o iau inainte de Anul Nou. Faptul ca ai lucrat in sistem si cunosti anumite "chitibusuri", nu inseamna ca NU te-ai bucurat/nu te bucuri de un tratament preferential. Eu, sau oricare alt "muritor de rand", de ce nu avem aceste "optiuni"? :rolleyes: De ce avem parte doar de "abureli"?

Desigur, sunt intrebari la care nu trebuie tu sa raspunzi. :icon_thumright:

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

@Quino -- toti au dreptul la concediu sau respecta un anumit program de sarbatori. O platesc singur ca vreau sa-mi vina masina inainte de termen.

Legat de RAR - la omologarea individuala in mod normal trebuia sa o faca Porsche Romania ca obligatia lor . Dupa ce exista 10 omologari individuale se trece la omologare tip si atunci Porsche poate elibera cartea de identitate singura fara sa mai fie nevoie de RAR.

@xxnelu -- inteleg ca tu ai luat masina anul trecut. Sunt uneori situati in care un dealer este numai la mana importatorului , in cazul de fata Avia _ Porsche Romania. Si ei mi-au spus cea ce ti-au spus tie si nu prea mi-au oferit multe variante, dar mi s-a precizat ca totul tine de Porsche Romania . Moment in care eu acolo am facut presiuni si interventi prin sitemul PCR "pile cunostinte relatii" si avand un ajutor verbal de la ei am oferit dealearului o varianta de back-up.

Am ales Avia tocmai din motivul ca nu am avut parte de multe "abureli" cum am primit de la alti. La Skoda de pe barbu vacarescu aceasi masina venea in martie ?????????????????

Link către comentariu

O fi si cum spui tu. Oricum, mie AVIA nu mi-a spus nimic de importator ci doar ca, este din vina fabricii care, a introdus restrictie la 1,8TSI + DSG. Restrictie care sa apara la 2 saptamani dupa CONFIRMAREA initiala a saptamanii 48!? Hmm...astea nu-s abureli, sa arunci in carca fabricii (care nu stia ce sa-mi raspunda)?! Nu era mai corect sa-mi spuna franc "vezi ce manarii or fi facut aia de la Porsche"? Faptul ca AVIA a picat la mijloc, ma lasa rece; eu nu am dat comanda la importator.

:icon_thumright:

LE: sper sa-ti vezi masinuta inainte de sarbatori :icon_thumright:

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

@xxnelu -- cumnatu meu a luat comandat aceasi masina in 10 iunie, tot de la AVIA. I-au dat termen de livrare in august pe la jumatatea lunii. Dupa 1 luna de zile l-au anuntat ca masina vine dupa 15 septembrie ca sunt restricti de fabricatie la trapa panoramica. Din ce am mai citit si eu pe afara pe forumuri se pare ca skoda are probleme cu trapa si preincalzitorul la fabricatie ( posibil sa nu abia stocurile catitativ bine previzionate).

referitor la ce ai patit tu nu stiu ce sa zic , dar eu anul trecut am patit ceva similar cand eram vazator la Range Rover -- vine clinetu comanda masina ( tot felul de nebuni ) mi se da termen de fabricare si toate bune si frumoase:)) , dar inainte sa intre in fabricatie cu 2 saptamani primim de la fabrica ca din pacate nu mai au camere perimetrale pe stoc si ca comanda de fabricatie se amana vreo 4 luni pana le vin lor camere. Asta la o masina de 100.000 euro si in conditile in care nu se produce pe termene ( azi facem pt germania , maine pentru franta si poimaine pt Romania cum se intampla la grupul VW - si altele mai mari).

Oricum pe scurt tu ai dreptate . TU ai comandat masina si o vrei :)) .

PS: exista intalniri ale Skodistilor????

Link către comentariu

de cele generale stiu. eu intrebam de cele ale marci skoda, dedicate.

Link către comentariu

"Asta la o masina de 100.000 euro si in conditile in care nu se produce pe termene ( azi facem pt germania , maine pentru franta si poimaine pt Romania cum se intampla la grupul VW - si altele mai mari)." Sa inteleg ca masinile se fabrica separat pe tari? Adica astazi facem Germania, poimaine Romania si hai sa le facem una si alaora din Noua Guinee?

Link către comentariu

Avand in vedere experienta ta, atunci merg cu intebarea mai departe: Daca se produc separat pe tari si regiuni georgrafice este posibil sa fie diferite componentele?

Link către comentariu

@ Dragos-- referitor la intrebarea ta cu siguranta de 100% nu pot sa-ti spun , dar am vazut cazuri in care existau diferente notabile intre materiale de interior la Peugeot, Renault si din pacate am vazut si la Seat Leon 1p cumparat in 2007 din romania si una adusa din germania second-hand tot fabricatie 2007 ( aceasi echipare aceasi motorizare).

Totusi sunt diferente de pret destul de mari intre o masina achizitionata in romania si una de afara .

Ex: pret baza : skoda superb2 combi 2.0 TDI 4x4 125kw pachet elegance - germania :36.750,00

Link către comentariu

daca preturile spuse de tine sunt corecte atunci in mod sigur umbla la calitatea materialelor ... diferenta de pret e prea pare ...9000euroi :ceuameni:

Link către comentariu

intra pe skoda . de sau pe skoda .at

Modificat de alexdumi
Link către comentariu

baaaa stia-s nebuni ... din 1 ian 2011 baga taxe de poluare si pt euro 5 .. da is cretini la cap ..:RO flag:.. auloeouu tare bine era sa iti vina masina mai repede ....

m-am convins alexdumi ca in austria dadeam cred ca 35mii pe aceaisi masina ... pfff oare merita diferenta de pret !

Link către comentariu

@quino -- da cu euro 5 e o adevarata nebunie si cred ca au bagat-o sa mai scoata niste bani de la noi. Oricum la motor de 2.000cmc o sa fie undeva pe la 550-600 euro taxa.

Au pus un text in Ordonanta de Guvern ca masinile comandate achitate partial sau integral sunt exceptate de taxa si ai un termen de 20 zile de la intrarea in tara sa o inmatriculezi. Dupa aia platesti taxa.

in momentul de fata in romania sunt cam cele mai mici preturi la masini din europa - ma refer aici la pretul de lista cu pachete de baza. Stiu dealeri de afara care comanda masini la noi si le vand in germania.

Link către comentariu

in momentul de fata in romania sunt cam cele mai mici preturi la masini din europa - ma refer aici la pretul de lista cu pachete de baza. Stiu dealeri de afara care comanda masini la noi si le vand in germania.

Bine, bine dar, ai verificat si dotarile exacte? Recunosc, acum nu am cautat dar, cu ceva timp in urma, diferentele la dotari erau maricele, pentru acelasi pachet (elegance, etc.). La noi, elegance-ul (si nu numai... orice alt nivel/pachet) era/ este mai putin dotat.

LE:

totusi diferentele sunt de pret sunt prea mari si doar motivul "puterea de cumparare este mai mare" nu prea sta in picioare.

Tocmai ce ai spus chiar tu, ceva mai devreme ca, pachetele de baza difera de la o tara la alta :) .

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

o caut prin calculator . facusem o astfel de comparatie intre austria - germania si romania.

Link către comentariu

@ady2san -- sa o stapanesti sanatos fara incidente. Ai primit si Carte sau urmeaza sa te duci la RAR cu ea?

Link către comentariu

@ady2san -- sa o stapanesti sanatos fara incidente. Ai primit si Carte sau urmeaza sa te duci la RAR cu ea?

trebui sa merg la RAR . au spus ca trebui sa fac rar individual nu in grup

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!