Jump to content

Intarziere MARE livrare Superb Combi

atre2003
 Share

Postare recomandată

Buna ziua,

Incep acest topic spunandu-va ca am comandat o Skoda Superb Combi la Avia, pe 6 Noiembrie 2010. Initial mi-au spus ca masina va fi produsa in ianuarie 2011, probabil saptamana 3. Dupa putin timp, miau spus ca va fi livrata in saptamana 15. Da...DAR!!!, din cauza plafonului panoramic, nu mi se poate da o saptamana de fabricatie. E cel mai mare termen de livrare de care am auzit!!! Deci care e termenul? Nu e.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alexdumi

18

• ady2san

13

• mariusx

9

• Quino

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

stai linistit, se mai intampla. Este o mare problema cu panoramicul ala, daca doamne fereste se-ntampla ceva cu el, dureaza vreo 4 luni pana vine piesa de schimb

Link către comentariu

Buna ziua,

Incep acest topic spunandu-va ca am comandat o Skoda Superb Combi la Avia, pe 6 Noiembrie 2010. Initial mi-au spus ca masina va fi produsa in ianuarie 2011, probabil saptamana 3. Dupa putin timp, miau spus ca va fi livrata in saptamana 15. Da...DAR!!!, din cauza plafonului panoramic, nu mi se poate da o saptamana de fabricatie. E cel mai mare termen de livrare de care am auzit!!! Deci care e termenul? Nu e.

Deocamdata nu e nici o intarziere cu masina.

Citeste contractul pe care l-ai semnat, vezi termenul de livrare care il ai si ce penalitati sunt stipulate in cazul nerespectarii contractului (inclusiv termenul de livrare).

Daca ai vrut neaparat plafonul panoramic s-ar putea sa ai de asteptat mai mult. Am citit in sectiunea Tiguan un caz in care clientul a renuntat la comanda dupa ce termenul de livrare s-a prelungit de doua ori pentru ca optase pentru sistem de navigatie...nu stiu ce volan de piele...

Oricum, ca o consolare, sunt unii care au asteptat 6 luni pentru un Opel Corsa D, concluzia: daca iti doresti ceva cu ardoare, nu precupetzesti nici un efort de asteptare...

Daca tot astepti atata, pana una alta, da-ne si noua relatii despre configuratia completa, pret final, discount obtinut si...ma rog ce mai vrei tu sa ne spui.

Modificat de Diesel
Link către comentariu

eu am comandat la porsche aviatiei pe data de 11 octombrie 2010 si o astept dupa 15 decembrie .chiar ieri am fost la ei si mi-au arata ca are emisa serie de sasiu si ca este in productie. sper sa nu spuna ca apar intarzieri.am urmatoarele dotari comandate 3T593C10/PE3/9T1/0NM/PJ2/PH2/PT3/RAB/7X2/4KF/PL2/PLD/3X3X/TG. Am fost si la avia si au dat termen prin februarie-martie.

post-72756-0-70836100-1291390928_thumb.j

Link către comentariu

@ady

sunt 2 variante

1. Fie ai prins o masina care urma sa intre in productie si in felul asta ai avut noroc de un termen bun.

2. Te-au mintit frumos

Link către comentariu

Salut,

si multumesc pentru raspunsuri. Masina, Superb Combi 2.0 TSI Elegance, are urmatoarele dotari:

PE3 Airbag-uri laterale spate 223,-- 276,52

PDA Alarma cu controlul habitaclului si senzori de inclinare, sirena cu acumulator

PPA Asistent parcare laterala, senzori parcare fata/spate si display Maxi-DOT

9T1 Duze stropitoare parbriz incalzite

0NM Fara inscriptionare motorizare pe caroserie

YG0 Garantie extinsa la 4 ani, in limita a 60.000 km

PJ2 Jante din aliaj usor Trifid 7.5Jx17"

PK7 KESSY - sistem access keyless

WBD Pachet Dinamic (sasiu sport, volan 3 spite imbracat in piele si pachet sumar piele, pedalier sport, eleron trapa portbagaj)

PH2 Plafon panoramic semi-mobil, actionat electric

4A4 Scaune fata/spate incalzite, cu reglaj termic separat

PL1 Tapiterie piele / piele artificiala Glamour, suport pahare in cotiera spate (copii mici, stiu ca pielea Alcantara arata mai bine, dar ciocolata e muuuuult mai greu de curatat de pe Alcantara)

PK6 Trapa portbagaj cu inchidere/deschidere electrica si sistem rulant acoperire portbagaj cu retractare automata

PLG Volan multifunctional (comenzi radio si padele selectare trepte de viteza cutie DSG) in 3 spite imbracat in piele incl. pachet sumar piele (schimbator viteze, maneta frana de mana)

Pret final: 31.706,80 EUR

Link către comentariu

Salut,

si multumesc pentru raspunsuri. Masina, Superb Combi 2.0 TSI Elegance, are urmatoarele dotari:

PE3 Airbag-uri laterale spate 223,-- 276,52

PDA Alarma cu controlul habitaclului si senzori de inclinare, sirena cu acumulator

PPA Asistent parcare laterala, senzori parcare fata/spate si display Maxi-DOT

9T1 Duze stropitoare parbriz incalzite

0NM Fara inscriptionare motorizare pe caroserie

YG0 Garantie extinsa la 4 ani, in limita a 60.000 km

PJ2 Jante din aliaj usor Trifid 7.5Jx17"

PK7 KESSY - sistem access keyless

WBD Pachet Dinamic (sasiu sport, volan 3 spite imbracat in piele si pachet sumar piele, pedalier sport, eleron trapa portbagaj)

PH2 Plafon panoramic semi-mobil, actionat electric

4A4 Scaune fata/spate incalzite, cu reglaj termic separat

PL1 Tapiterie piele / piele artificiala Glamour, suport pahare in cotiera spate (copii mici, stiu ca pielea Alcantara arata mai bine, dar ciocolata e muuuuult mai greu de curatat de pe Alcantara)

PK6 Trapa portbagaj cu inchidere/deschidere electrica si sistem rulant acoperire portbagaj cu retractare automata

PLG Volan multifunctional (comenzi radio si padele selectare trepte de viteza cutie DSG) in 3 spite imbracat in piele incl. pachet sumar piele (schimbator viteze, maneta frana de mana)

Pret final: 31.706,80 EUR

ce reducere ai primit,vad ca ai scos un pret apropiat de al meu si ai mai multe optiuni(pj2/ygo/4a4/pk6/pk7/pda/ppa/wbd)

Link către comentariu

ohohoo ce masini, abia astept sa le vad pozate le sectiunea "masina mea", mult chestii ciudate pe acolo !

cat si cum ati obtinut discout de la dealer ?!

cam mare termanul de livreare, mie de cand am dat comanda si pana am condus-o nu a durat mai mult de 6 saptamani.

Link către comentariu

Discount-ul obtinut a fost de 7%. Si cam atat.

Link către comentariu

Da! de ce intrebi? E prea putin, sau prea mult?

Link către comentariu

Foarte buna reduce ai obtinut.Unde ai comandat masina?

Link către comentariu

Da! de ce intrebi? E prea putin, sau prea mult?

Ai si culoare metalizata

Link către comentariu

Eu stiu ca 7% e un discount de vis, maxim e 5% din cate am auzit eu.

Link către comentariu

la fel stiam si eu : 4 % , poate 4 si un pic , max-max 5 ; de 7 % inca nu am auzit

Link către comentariu

eu am obtinut 5 prin unele mijloace si am mai scazut si voucherele da nah .. oricum nu am auzit mai mare de 5, doar daca reprezentanta e a fratelui si iti da 7 :D :icon_thumright:

Link către comentariu

doar daca reprezentanta e a fratelui si... poate sa mearga si pe minus ( poti primi masina drept cadou ... ) ;)

Link către comentariu

@ady

sunt 2 variante

1. Fie ai prins o masina care urma sa intre in productie si in felul asta ai avut noroc de un termen bun.

2. Te-au mintit frumos

au sunat in seara asta si au spus ca pana pe data de 18.12.2010 imi vor face livrarea.

Link către comentariu

felicitari ! nu pot decat sa-ti spun ca asteptarea a meritat si ca , incepand de azi , nu mai beau nimic , ma pastrez pt tine ( cand / daca faci cinste )

Link către comentariu

foarte bine pastreazate,mai este putin

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

Salutare la toata lumea.

ma bag si eu in discutie referitor la livrarea masinilor pe care le am comandat.

in 26 octombrie am comandat si eu o skoda superb combi 2.0 tdi cr 4x4 elegance la avia.

Mi s-a dat termenul de livrare prima saptamana din 2011.Din ce stiu eu masina se va produce saptamana viitoare si vor incerca sa mi-a livreze pana in anul nou.

masina are configuratia :

skoda superb combi 2.0 tdi cr 4x4 elegance Mocca Brown cu piele alcantara ivory.

dotari optionale -

Dotari optionale

Airbag-uri laterale spate PE3

Duze stropitoare parbriz incalzite 9T1

Fara inscriptionare motorizare 0NM

>caroserie

Jante din aliaj usor Themisto PJ3

>7.5Jx18"

MDI (Mobile Device Interface) UF6

Parbriz incalzit PKV

Plafon panoramic semi-mobil, actionat PH2

>electric

Plase fixare bagaje in portbagaj 6M3

Podea compartiment portbagaj, variabila PK5

>si extensibila, cu benzi de aluminiu si

elemente de fixare, compartimente

depozitare cu capac in portbagaj,

lateral in spatele pasajelor rotilor

Pregatire telefon GSM II (antena, PT3

>cablaj si Bluetooth)

Scaune fata/spate incalzite, cu reglaj 4A4

>termic separat

Senzori parcare fata / spate 7X2

Sistem de navigatie Columbus cu touch RNA

>screen, afisaj color, modul dinamic si

display Maxi-DOT

Sistem rulant acoperire portbagaj cu 3U7

>retractare automata

Sound System (10 difuzoare si egalizator 9VJ

>digital)

SunSet - geamuri laterale spate si 4KF

>luneta in nuanta fumurie

Tapiterie piele+piele PL2

>artificiala+Alcantara Emory, suport

pahare in cotiera spate

Volan multifunctional

(comenzi radio si PLC

>telefon) in 4 spite imbracat in piele

incl. pachet sumar piele (schimbat

viteze, maneta frana de mana)

@atre2003 --- cu plafonu panoramic este o problema mare de tot. Un amic de al meu a comandat masina in iunie si i-a venit dupa jumatatea lui septembrie tot din cauza plafonului panoramic. avea termen in prima saptamana din august. Nu e cel mai mare termen de livrare:) "la range rover pe 2010 au bagat 2 optiolnale "tari" - camere perimetrale si ecran cu dual view -- dupa ce avut priza la public au avut termene de livrare si de 6 luni din cauza ca fabrica nu era pregatita pentru un numar asa mare de comenzi.

Link către comentariu

wow ! ce masina misto ti-ai configurat .

adysane , mai astept mult ? ca mi s-a uscat instalatia ...

Link către comentariu

mersi , dar mai erau cateva utile de pus pe ea:)) preincalzitorul si park asist si ce bine era daca avea si DSG

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

deci suuuper mult timpul de asteptare cum spuneam , hai ca am gasit comanda mea, la masina din semnatura cu optionalele:

elegance+culoare rosu brunello cu interior negru negru, tapiseria stofa neagraa (nu suport pielea :blink: )

radio cd + mp3 bolero

airbag-uri laterale spate

hill hold control si monitorizarea presiunii in pneuri

asistent parcare laterala, senzori parcare fata/spate

duze stropitoare parbriz incalzite

jante aliaj triffid 17

volan multifunctional(comanzi radio si telefon)

sun-set (laterale spate si luneta)

fara inscriptionare motorizare

parbriz incalzit

plase fixare portbagaj

sound system 10 difuzoare+egazator

pregatire telefon gsm2(antena+bluetooth)

elemente decorative efect metalic mirage

covorase material textil

am asteptat 6 (sase cai) saptamani frumoase ... si astea mi s-au parut luuuuungi.

alexdumi daca nu ma insel aveai restrictie la preincalzitor, ca am vrut sa imi pun si eu si nu se putea :( si acu imi pare rau

Modificat de Quino
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!