Jump to content

Ajutati-ma sa aleg!

Andrei_Tdi
 Share

Postare recomandată

Salutare colegi! Am renuntat la pacatosul BKP si acum va cer ajutorul in vederea alegerii viitoarei masini. Vreau ceva tot diesel, dar sa fie fiabil. Merg pe vechile 1.9-uri sau 2.5-uri. Un 2.5 am in familie si sunt multumit de el. Nu vreau masina model nou, cele 2000-2004 sunt foarte ok. Vreau sa dau maxim 10000 pe ea, desi targetul ar fi un 7-8mii. Mi-ar surade sa fie tot un passat, dar b5.5 sau a4 b6, eventual tot integrala. Sau daca e cva mai mic, un golf, octavia 1 sau leon 1m 1.9, preferabil ARL dar si avf e ok. voi ce spuneti?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca poti alege noile TDI CR. Stii ca si eu am avut BKP si acum am Passat cu motor CR de 2.0 cu 110 cp si este net superior celui PD chiar daca are mai putini cai, nu se simte acest lucru. Incearca macar un test drive si te vei convinge.

Link către comentariu

ALH, AXR gasesti pe Golf, Octavia, PASSAT(eventual 4motion)...

Link către comentariu

Daca poti alege noile TDI CR. Stii ca si eu am avut BKP si acum am Passat cu motor CR de 2.0 cu 110 cp si este net superior celui PD chiar daca are mai putini cai, nu se simte acest lucru. Incearca macar un test drive si te vei convinge.

Nu imi permit..

Link către comentariu

1.9 tdi st recunoscute pt fiabilitate, si in plus 2.5 te omoara la impozit, asigurare, etc:P

Link către comentariu

1,9 fata de 2,5 e mult mai fiabil, 2,5 are o gramada de bube.

Link către comentariu

ia-ti nene octavia 1 cu ALH sau AHF...eu personal am ahf cumparata de noua in 2001...are 225.000km si nu am schimbat ABSOLUT nimic la ea, in afara de ulei filtre si bucse pe fata 1 singura data...in rest NIMIC, nici amortizoare, e tanc masina! ps.are pachet de drumuri grele..

Link către comentariu

astea cu pompa mecanica nu sunt foarte rafinate... am una si stiu.... mizeaza pe audi sau passat awx sau AWF... sau daca iti place o masina mica... Leon ARL .... daca se poate 4x4.... dar nu prea mai sunt

Link către comentariu

Daca vrei o masina cu ceva mai multi cai alege un 1,9 tdi de 131 avf sau awx sau unul de 150 cai Arl, n-o sa fii dezamagit de motoarele astea daca gasesti o masina buna, curata, neaccidentata, dar 4x4 sunt cam rarute si ori nu le gasesti, ori sunt prea scumpe(crede-ma ca daca ar fi avut masina mea 4x4 nu cred ca as fi vandut-o vreodata).

Personal as pune in balanta si un A4 de 2003 de 2.5 tdi si quattro, chiar daca e chestia cu impozitul cam marisor, combinatia dintre motorizare si tractiune face toti banii.

De asemenea un Passat b5.5 ai sanse sa il gasesti mai usor cu 4motion si chiar recomand sa iei asa ceva daca gasesti o masina buna si totodata ar mai merge adaugat la lista ta de masina o skoda superb de 2004-2007(doar ca sa fie ceva cu foarte multe dotari).

Daca esti tentat sa treci la alta marca si nu te deranjeaza tractiunea spate recomand sa iei un bmw 320 de 2003-2004 dar neaparat sa fie de 150 cai si 6 trepte, alta senzatie, trage f f bine.

In caz ca gasesti ceva care te tenteaza sa ne pui link sa vedem si eventual sa ne dam cu parerea.

Link către comentariu

Eu as merge pe 1.9 tdi motor awx exact cum am eu de 131 cp.Sunt motoare foarte bune,merg multi km,ai si putere si consum cit de cit decent.Daca prinzi si un 4motion bun,nici nu iti mai trebuie altceva

Modificat de sorin mihai
Link către comentariu

Salut. Ca fost posesor de Superb, Passat si actual de Audi, la bugetul de care dispui iti recomand cu toata increderea o Skoda Superb. Cand o sa fii hotarat sa dai 18 20 de mii iti recomand A6, si crede-ma ca nu o sa il regreti.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!