Jump to content

CW MK VI

Rave

Postare recomandată

Meh, scaune sport am! :))

Asta daca nu te referi la cele de GTI sau Recaro-urile de R... :(

Link către comentariu

Iti dau eu volanul meu... :) contra airbag-ului tau daca merge pe cel de GTI

Link către comentariu

Pai nu ai deja volanul de GTI pe masina? Airbag-ul meu merge pe cel de GTI dar nu pe cel normal multifunctional... :)

Link către comentariu

Nu, il am pe ala de highline, ala de gti imbracat in alcantara zace pe un scaun prin casa in asteptarea unui airbag...

Link către comentariu

Si eu aveam impresia ca-l ai pe ala de GTI pe masina... acum vreo cateva zile a fost unul la vazare prin Bazar, 250 euro cu tot cu airbag... pe el, fara airbag il dadeai lejer in 150-170 si ramaneai cu airbag la pret bun

Mai bine te avertizam :(

Link către comentariu

Suna interesant! Zi-mi mai multe pe PM! :)

Sau daca n-ai ce face eu ma duc sa-mi spal masina. Da-mi un telefon si stam la o cafea cat se spala!

Modificat de Rave
Link către comentariu

Nu aveam ce sa fac cu ala care era la vanzare, avea cablurile de la comenzi taiate. Unde speli masina ca eu abia am spalat-o? Da-mi tu un telefon daca era vorba de mine ca din pacate nu mai am numarul tau.

Link către comentariu

Buuun, a venit noaptea asa ca am iesit sa fac poze. Au iesit foarte prost primele poze (iphone sucks) asa ca am renuntat.

O sa incerc alta data cu un aparat... Ce a iesit urmeaza:

6902377236_6a550d6cb7_c.jpg

Asta este cu flash. Dupa cum era de asteptat nu se vede mare lucru(in poza). Asa ca mai incercam odata, fara flash:

7048467143_533e80377f_c.jpg

Aici se intelege ceva mai bine cata lumina face lampa, dar nici pe departe cum e in realitate. Nu spun ca se face ziua langa masina dar e ok.

Se face lumina fix unde pui piciorul si suficient de multa cat sa se distinga ce e pe jos. Si o poza facuta de pe scaunul soferului:

7048466509_38130459e8_c.jpg

Luati in calcul si faptul ca luminile din interior sunt toate led si lumineaza destul de puternic.

Totusi, dupa cum se vede in a doua poza, lumina de usa acopera lumina data de led-uri. Eu ma asteptam sa fie mai multa lumina alba si mai putina rosie, dar nu ma deranjeaza lucrul asta.

Per total ma declar multumit. Nu e un must-have, cel putin nu si-a demonstrat inca utilitatea, dar are timp!

Si o poza facut azi ca sa fie si ceva pe lumina!

7048497171_2e98742878_c.jpg

Link către comentariu

No way! iPhone for life! Le-am aut pe toate pana acum! :))

Si mai niciun telefon nu are wb ok asa ce meh...

Trebuie sa-mi iau un aparat, de un an tot zic ca-mi iau altul...

Link către comentariu

Ofcourse! Si desi nu pare, masina era curata cand am facut poza, cred ca tocmai ma intorsesem de la spalatorie... :)

Link către comentariu
Master_Blaster

Pai ala e pretul pe ebay.de . Deci nu ne spui pana iti ajunge coletul. ;)

Link către comentariu

Pai scrie pe pagina asa ca nu e mare secret! :P

Da! Acum am vazut ca atat sunt arcurile. tare!

Modificat de Rave
Link către comentariu
Master_Blaster

O fi scris alb pe alb sau ceva :D, eu nu vad unde scrie pe ce ai dat 137.85 euro.

Link către comentariu

Hai ma... scrie pe aici ce urmeaza sa schimb. De pe ebay am luat calculatorul necesar schimbului...

Link către comentariu

Foarte misto luminile din portiere.. poate ne luminezi si noua trotuaru cand ne urcam in masini :))

P.S. : eu zic sa facem 2 echipe, ca tot suntem aceleasi culori. Iceman007 si The_Ego vs. Rave si Master_Blaster.. sau variatiuni pe tema asta

On : :coolpics:

Link către comentariu

@PBN pentru schimbul de anvelope si actiunea 24V9 CRT 02. Asta e aia pe care a facut-o toata lumea?

Modificat de Rave
Link către comentariu
Master_Blaster

Oau faci schimbul de cauciucuri la PBN, nu stiu daca merita....

Tie iti pun sigur saiba ca nu o ai si probabil iti schimba si soft-ul.

Link către comentariu

Pai, ma costa 80 de lei la colt de strada schimbul de anvelope(pe aceleasi jante) si ma costa 100 de lei la PBN pe factura (cu tot cu TVA). Plus ca ei sunt la 1 minut de unde lucrez.

Despre actiune, au zis ca pun un distantier la turbina(? nu cred ca s-a exprimat bine...) si fac update la soft.

Faza tare e ca cel care a preluat masina dupa ce s-a uitat ciudata la husele de anvelope, luminile din usi si mai ales la key cover-ul Osir, m-a sunat, cam la o ora dupa ce am lasat masina, si m-a intrebat pe un ton foarte ciudat daca are soft masina.

Ca ei fac update de soft si s-ar putea arde calculatorul daca masina are chip tuning. :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!