Jump to content

CW MK VI

Rave

Postare recomandată

N-am zis ca nu e bun, chiar imi place Rs-ul mai ales cel break, dar nu il poti compara cu niste masini adevarat sportive.

Am incheiat aici discutia

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

post-12783-13795096293713_thumb.jpg

CW MK VI-ul a luat o supradoza de hormoni. O sa-i treaca pana maine...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Link către comentariu

Doar la test-drive.

Prima impresie buna: imi place ca se pliaza oglinzile la inchiderea masinii si revin la deschidere.

Prima impresie proasta: stau prea sus fata de bord.

Link către comentariu

Nici chiar asa, dar e doar o impresie. Am mai facut 2-3 drumuri si m-am obisnuit cu pozitia la volan... Oricum, de la Toledo 1M nu am gasit masina in care sa stau atat de bine :(

LE: update a a venit seara. Luminile din oglinzi sunt degeaba pentru ca oglinzile sunt pliate mereu... Stupid!

Modificat de Rave
Link către comentariu

Lumina ambientala e alba? WTF?

post-12783-1379522541744_thumb.jpg

Sunt curios cum e pe intuneric... Si ditamai Elegance-ul nu are lumini la parasolare :(. Si luminile de la unitatea media sunt rosii :))

post-12783-13795226247283_thumb.jpg

Link către comentariu

Am citit intreg topicul, foarte util pentru toti cei care vor sa afle informatii despre retrofituri oem. Felicitari pentru tot ce ai facut masinii, un singur lucru nu pot sa inteleg, cum sa o vinzi la asa scurt timp dupa ce ai investit atata timp si bani in ea, sau chiar in timp ce te gandesti la alte retrofituri. Parca e pacat de atata munca, zic eu. Iar referitor la Octavia de mai sus, mie mi se pare un pas inapoi fata de Golf, e adevarat ca nu am mers cu ea, dar pare o masina pentru piata turceasca, iar inauntru nu e cu nimic mai presus fata de G6.

Link către comentariu

Lumina ambientala e alba? WTF?

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1379522540.363011.jpg

Sunt curios cum e pe intuneric... Si ditamai Elegance-ul nu are lumini la parasolare :(. Si luminile de la unitatea media sunt rosii :))

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1379522623.660849.jpg

Noile generatii au lumina ambientala alba. Tot astazi am aflat si eu ca si la G7 la fel este.

In schimb, Golf-ul are lumini la parasolare. :D

Link către comentariu

Mda, e interesanta lumina aia noaptea... Curata si eleganta asa... ma asteptam sa nu-mi placa.

De fapt, ma asteptam sa nu-mi placa multe la masina asta dar m-a surprins. Este dezamagitor de decenta si se misca foarte ok pe strada.

In afara de mici detalii chiar nu prea pot sa gasesc multe bube masinii, asta exceptand scaunele care sunt facute pentru persoane mult mai mari decat mine (dar eu vin deja cu niste pretentii ridicate...) si suspensia care e ciudata, si nu ma refer la cea spate ci la amortizoare mai ales. Pe curbe e moale si masina are ceva body-roll dar prin gropi e dura si zgomotoasa. Cea sport de pe Leon era mult mai buna si mai confortabila, culmea...

Altceva nu stiu. Motorul e mai zgomotos decat al meu, dar asa era si 1.4 de pe Leon, nu inteleg de ce. Se aude ca un mini-diesel din interior, la mine nu se aude nimic...

Cand deschid portiera spate am mereu impresia ca bancheta spate este foarte ingusta din cauza spatiului stupid de mare de la picioare (sau ca scaunele fata sunt trase la maxim in fata...)

Cand deschid portbagajul inteleg de ce o cumpara romanii in draci. Ai loc acolo sa bagi bagaje pentru 2 adulti, 2 copii, un caine si tot mai ramane jumatate gol...

Reactia Catalinei a fost ca nu e mai proasta decat Golful nostru si ca e mult mai eleganta decat Leon-ul. Si ei i-au placut mai mult butoanele luminate verde decat cele rosii ale Golfului. Mie nu...
Pe scurt, masina merita cumparata cu tot cu minusurile ei.

De ce vreau sa vand masina acum? Pentru ca tot o sa o vand odata si odata. Si daca mai astept X ani o sa mai pierd Y mii de euro la ea, acei Y mii de euro o sa trebuiasca sa-i scot din buzunar tot catre o masina noua, care va avea acelasi pret si acum si peste acei X ani. Cu cat o tin mai mult cu atat pierd mai mult la ea si cu atat o sa trebuiasca sa platesc mai mult catre urmatoarea masina. Prefer sa o dau acum, cat timp pot sa mai iau pe ea o suma decenta pe care sa o dau ca avans catre masina noua. Si apoi masina aceea la fel la randul ei si asa mai departe...

Si oricum, are 3 ani. Nu am tinut nicio masina pana acum mai mult de 2 ani :D (toate second ce-i drept)...

Link către comentariu

Suspensia este cel mai simplu de rezolvat, asa ca neajunsul asta il poti taia de pe lista.

Cat priveste portbagajul ... de ce nu o iei altfel: tu si cu Catalina ati putea dormi foarte lejer acolo.

Link către comentariu

Imi place argumentația ta, pentru schimbarea masinii. :)

Apropo de lumini interioare, la g7 luminile de pe bord nu sunt albe, numai la g6 sunt roșii.

Suspensia nasoală de pe octavia o poti înlocui cu ce vrei tu oem sau nu. E f simplu si nu afecteaza garanția.

Legat de zgomot ar trebui sa încerci si un g7 sa vezi daca el este insonorizat mai bine, sau noile tsi-uri sunt mai zgomotoase.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2

Link către comentariu

Nu e vorba de motoare, cat de antifonarea mai slaba la Leon si O3. Motoarele noi ar fi chiar mai silentioase.

Link către comentariu

inca mai folosesc verdele ala in Octavia? credeam ca au scapat de el, nici eu nu il suport, dar cel putin poate fi schimbat....cum ti se par materialele din interior, plasticele mai ales? si farurile alea mari si goale iar arata cam aiurea, cu xenon sunt sigur ca arata mai bine...

Modificat de mik15
Link către comentariu

Eu am ramas impresionat aseara de antifonarea Golf-ului si de sunetul si senzatia cand inchizi usile. Asa se aude si se simte si la A8.

La interior si confort e sensibil peste G6.

Link către comentariu

trebuie sa ma duc sa fac un test-drive cu noul GTi, am mers in RO cu G7 diesel 1.6 si mi-a placut, antifonarea pare intr-adevar mai buna ca la G6. Ceea nu mi-a placut la noul GTi e offset-ul rotilor care par mici din anumite unghiuri, le trebuie niste distantiere, si gemuletul ala mic din fata usilor fata, ca la monovolume, imi e mie greu sa ma acomodez cu el...

Link către comentariu

Eu tind sa cred ca motoarele sunt mai zgomotoase. Nu numai ca se aude motorul mai tare in habitaclu ci se aude si diferit fata de al meu.
Oricum, nu e deranjant, adica e departe de cum s-ar auzi un TDI PD inauntru, dar nu ma asteptam la lucru asta... O sa incerc sa iau si un G7 1.2 TSI la o plimbare prin Bucuresti sa vad daca e la fel.

Plasticele sunt ok. Sunt peste Leon, asta e clar, dar nu peste Golf. Leon-ul, cand te urci in el, lasa o impresie de ieftin. Asta nu, ceea ce e bine! Sunt cateva detalii, ca manerele de la usi in continuarea insertiilor argintii de pe usi, care dau chiar bine in masina. Sunt si alte lucruri care nu sunt cine stie ce, de exemplu schimbatorul, bleah. Usile nu sunt deranjante, nici nu le bagi in seama...

Per total masina e corecta si la pretul ei nu prea are concurent, pentru cineva care cauta spatiu. Din interior lasa o impresie de spatiu absolut stupid. De pe scaunul soferului cand te uiti la pasager nu poti sa nu realizezi ca puteau sa taie vreo 2 cm din latime si vreo 3 din lungime si masina ramanea tot mare... Spatiul pentru picioare al pasagerului fata cred ca e mai mare decat portbagajul unui Up! si nu glumesc...

Masina tinde sa para "prea mare" la interior, daca asta e bine sau rau tine de fiecare in parte. In schimb, desi e mai mare decat cea veche, pare mai mica la exterior si mai eleganta, ceea ce e bine.

Se conduce foarte usor si frumos, chiar pare mai usoara si fasneata decat masina mea, culmea. Nu cred ca e dar lasa o impresie foarte ok...

Nu stiu ce sa mai zic, m-a surprins masina asta. Pot sa inteleg de ce unii au impresia ca e peste un Passat sau alte modele ceva mai sus pe scara decat ea. Nu este... dar impresia pe care o lasa soferului si pasagerilor este foarte, foarte buna si te poate pacali sa crezi asta.

Link către comentariu

Uite ca mai vorbesc oameni si de bine masina asta. :)

Eu m-am convins cand am vazut masina lui yellow_pwr ca am facut alegerea buna. Sotiei nu-i venea sa creada cat spatiu este in spate, mai ales ca nici in Leon nu stai inghesuit in spate. Portbagajul e cat o pestera, iar un Combi pe alb arata f elegant.

Cred ca o sa-ti fie din ce in ce mai greu sa alegi, fiecare masina avand cate ceva cu care incearca sa te agate.

Link către comentariu

post-12783-13797130563119_thumb.jpg

Tot butonele rosii sunt mai frumoase. Si acum am mai multe! :)

Modificat de Rave
Link către comentariu

Ai reusit sa vinzi atat de repede Rcd-ul 510? Acum iti mai trebuie microfon si vei putea folosi si telefonul. Sa o folosesti cu placere, este urmatorul up-grade si in lista mea. :)

Link către comentariu

Da, la pretul la care l-am pus (avand in vedere ca avea si intrare video) era imposibil sa nu se dea repede.

Un microfon iau de la un prieten, mai trebuie doar cablat :) Trebuie sa ajung la Cristi sa activez camera si pana atunci ma bucur de stream audio.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!