Jump to content

CW MK VI

Rave

Postare recomandată

reactia Catalinei "Chiar vrei iar Golf?" :))

Sună cunoscut asta, dar totul s-a transformat când am apăsat accelerația :10[1]:

Link către comentariu

Da! Urmatoarea masina, daca o sa fie o compacta hatchback, o sa fie rosie. Leon-ul oricum arata fantastic pe rosu.

Alta culoare care ma atrage e Alor Blue, dar la 900 de euro zic pas. Lima Green mai e interesanta dar nu o sa fie Catalina de acord cu ea si oricum arata mai bine pe Coupe, asa ca iar pas. Monsant Red e prea inchis pe viu, nu-mi place, asa ca Tomato it is :))

Am cerut la Welt Auto un calcul initial bazat pe datele masinii din sistemul Porsche (adica asa cum a iesit din fabrica), astept sa vad la cat o evalueaza asa si apoi la cat o evalueaza in stadiul in care e. Daca diferenta e mica intre ce ofera ei si ce as obtine la vanzare o sa o las la ei ca sa scap de bataile de cap.

Chiar daca o las la Welt Auto, chiar daca o vand in particular, o sa scot de pe masina scaunele si interiorul negru, cred ca ar trebui sa se bucure cineva pasionat de ele nu sa ajunga pe mana cine stie cui. In rest nu prea as mai scoate de pe ea, nu stiu daca merita si oricum, restul mi-ar aduce un pret mai bun de vanzare sau mi-ar asigura o vanzare mai rapida. Din acelasi motiv, daca o sa o vand separat, o sa iau un RNS 315. Bluetooth-ul si navigatia m-ar ajuta sa o dau mai repede la doar maxim 100 de euro diferenta intre RCD-ul meu si RNS 315 + microfon + montaj.

Link către comentariu

Bine, am inteles! ;))

Masina are 46.000 Km, cumva am ratat momentul asa ca m-am trezit pe la 46.013 sa fac o poza :((

Din motive scrise mai sus, dar care nu-si au locul in topicul de prezentare al masinii, probabil o sa primeasca un RNS 315 in perioada urmatoare.

Link către comentariu

incepi iar cu downgrade-uri? eu zic sa mai astepti...

... dar daca te razgandesti si vrei asa ceva la plafoniere, sa-mi zici si mie ;)

Link către comentariu

Eu ma inscriu la plafonul negru :D

Sent from my ApfelPhone

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Master_Blaster

Iau eu scaunele, desi nu sunt cu rosu tot arata bine modelul ala.

Asa ca deja poti face lista.

Link către comentariu

:)))) Ok, Ego ia plafonul si MB-ul ia scaunele. Gata!!

Dar momentan nu dezmembrez nimic, sa vad cand si cum dau masina mai intai si abia atunci o sa renunt la scaune si plafon.

RNS-ul 315 nu il vad ca un downgrade asa ca asta o sa vina mai repejor, adica dupa urmatorul concediu probabil. La planuri de suspensie/jante renunt evident. 

Dacă n-a cumpărat și el un interior de R. Îl luam acum de pe mașină :10[1]:

Tu vrei sa schimbi un interior de R cu un interior de... R? :)

Link către comentariu

Nu va mai stresati. Iau eu tot interiorul.  :blah_:

Imi place atat de tare, incat as fi in stare sa imi fac o sufragerie din el ...

Link către comentariu

Chiar... acum mi-a picat fisa, plafonul este negru, plafonierele sunt deschide la culoare... poti face o poza sa vedem cum dau, sau ai postat acum ceva vreme si n-am fost eu atent?

Link către comentariu

Dacă n-a cumpărat și el un interior de R. Îl luam acum de pe mașină :10[1]:

Tu vrei sa schimbi un interior de R cu un interior de... R? :)

Sunt conservator 10%5B1%5D.gif

Link către comentariu

Nope, totul e negru. Plafon, stalpi, manere, plafoniere fata/spate, parasolare etc.

Sunt conservator :10[1]:

Poti sa iei scaunele si sa pastrezi tetierele tale ca sa-ti ramana logo-ul .:R. Pierzi aripioarele albe dar castigi model. :)

Dar trebuie sa negociezi cu MB-ul pentru ele

LE: Am gasit si poze cu plafonierele.

post-12783-0-63669100-1377115711_thumb.j post-12783-0-53151000-1377115712_thumb.j

Modificat de Rave
Link către comentariu

Lasa ca si eu in iarna fac 2 ani de cand merg cu un prag infundat ca nu am avut cand sa las masina sa-l repare...

8557335114_1db3986626_c.jpg

Link către comentariu

Neah, cele de GTI sunt cu rosu, astea de GTD sunt gri. Si cele de Edition 30/35 sunt cu lateralele din piele.

Link către comentariu

Cel mai frumos feeling: noaptea tarziu, singur pe strada(aproape...), faza lunga aprinsa(deh, halogene...:( ), un mix bun in difuzoare si un drum  de la Potos la Limenas!  :D

Link către comentariu

Rave,am tot citit pareri,idei...daca esti hotarat,do it man!noul fr rosu si cu faruri led bate la coor orice golf 7 in materie de feeling si design.

Asta cu spatiul insuficient este o problema la romani,ei aleg sa mearga 350 de zile cu autobuzul gol,exceptand saptamana de concediu si caratul porcului de craciun!

Noi hecibecistii,am invatat sa fim mai practici.

Gandul meu necurat te-ar fi impins spre cel de 180 cai,orice tata mai merge si singur...orice ai alege,ia o masina cu cat mai multe dotari pe gustul si bugetul tau,de retrofituri cred ca ti-a ajuns.

Succes si numai de bine de la devill!

Brgds

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!