Jump to content

CW MK VI

Rave

Postare recomandată

Mda... Concediul m-a convins ca e compromisul ideal masina asta.

Am cam tot ce am nevoie in ea fara sa pot cere prea multe intr-o parte sau alta. Cand o sa apara un copil in ecuatie cel mai probabil o sa iau un portbagaj de plafon sa suplimentez spatiul pentru bagaje si... cam atat!

Iarna asta trebuie sa rezolv cu suspensie si jante -  pe care le voi monta in primavara; incheierea leasing-ului - cu tot cu plata rezidualei; si in rest... vad ce-o sa ma mai taie capul la momentul respectiv... 

Link către comentariu

Oare sa schimb ornamentele de usa (unul oricum il schimb) cu cele de Golf Style?

$T2eC16FHJGoE9nuQeV9eBQpKmfK4rg~~60_1.JP     wcxi.jpg,,808,537,1,1,,-1,-1,-1,-1,-1,-1

5665680123_9413f1e04d_b.jpg     5665680105_ca24b529e1_b.jpg

Sau mai bine stau linistit... ?

Link către comentariu

M-am mai gandit, nu cred ca vreau sa-mi scrie Style pe masina degeaba...

Link către comentariu

Nu merita sa dai banii pe inca un ornament in plus.

Link către comentariu

Se vede urat parerea mea!

Modificat de quaresma91
Link către comentariu

Cred ca e cea mai buna alegere sa nu dai masina, chiar si cu un copil te descurci sigur, eu nu am probleme.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Faza cu farurile a picat, din pacate trebuie sa indrept fonduri spre alte chestii acum... :(

post-12783-0-98153100-1376733021_thumb.j

Link către comentariu

Da, le-am vazut si sunt superbe. Dar daca nu a fost momentul sa dau 500 de euro pe faruri OEM xenon si tot ce mai tine de ele (centrala, auto-leveling) cu atat nu e momentul sa dau 850 pe niste jante... :(

Link către comentariu

Mini-ul pica. In viitorul apropiat ar trebui sa-si faca aparitia un copil asa ca avem nevoie de spatiu.

Ar ramane in picioare doar ca o a doua masina ceea ce nu prea stiu daca vreau, Catalina oricum nu are permis si daca as lua Mini ar vrea sa-l conduca ea :) asa ca nu as putea sa-l fac pentru mine...

In schimb, financiar vorbind, asta e momentul oportun in care ar trebui sa dau masina. In Decembrie face 3 ani si inchid leasingul asa ca as putea sa o vand si sa dau ce iau pe ea ca 50% avans pentru o masina noua, cum am facut si cu Golful. Ma tot gandesc (foarte serios de altfel) la un Leon FR 1.4 TSI cu leduri, navi, scaune incalzite, sound system etc pe la 21.000 de euro din care sper sa raman la 20 dupa o mica reducere.

Mi-as dori un Golf 1.4 TSI R-Line dar ajunge pe la 25.000(si asta fara navigatie) si nu vreau sa dau atatia bani. Pe locul 3 e un Golf 1.2 TSI R-Line dar nu cred ca merita 23.000 si abia apoi un Golf 1.4 normal dar Golful, comparativ cu Leon-ul, e prea... fad, scump si slab echipat si asta la vreo 2-3.000 de euro in plus. Stiu ca interiorul e mai ok si are multe chichite care pot face diferenta (podea portbagaj reglabila, torpedo/buzunare usi captusite si diverse alte detalii) dar Leon-ul arata foarte, foarte bine si cred ca pot sa traiesc si daca nu am cotiera in spate...

Mi-as dori un FR la test-drive pe o perioada mai lunga, un week-end de exemplu, nu doar cele 10 minute in care nu poti sa vezi/simti mai nimic. Trebuie sa vad cum/unde as putea obtine asa ceva, daca are cineva vreo idee, va rog! :)

Leon.pdf

Link către comentariu

Leon e o alegere buna, best-buy la banii lui, clar. La capitolul design exterior nu ai ce sa ii reprosezi.

Cu toate astea, iti spun din experienta, portbagajul de 380l pare suficient, dar nu prea o sa fie asa in realitate.

In primii doi ani de viata ai copilului vei face vacantele cu masina pentru ca iti va fi mai usor asa, motiv pentru care o sa ai nevoie de cat mai mult spatiu si, mai ales, acces usor la el(aici hatchback-ul e la fel de bun ca break-ul). O sa ai de carat: carucior, pat pliant/ tarc, un bax de scutece, plus ale voastre.

Asta nu inseamna ca nu te-ai descurca si cu Leon-ul, doar ca vei injura in destul de multe cazuri.

De aceea, ti-as recomanda sa iei in considerare si B7 break SH, daca gasesti la dealeri. Bine ar fi sa gasesti un diesel. Ofera si mai mult confort pe care vei vedea, in calitate de proaspat parinte, ca este necesar si util.

Link către comentariu

Din experienta (tata de fetita de aproape 3 ani) pot sa iti spun ca <400l iti pot ajunge. La limita dar ajung... Primul an (cu cele mai multe accesorii) l-am facut cu 56-le - care are undeva la 380l si nici nu are hayon (in 3 volume) Dar sfarseam mereu cu caruciorul asezat orizontal intre scaunele fata si bancheta....

Acum cu bora (500l) este lux, imi ramane mereu spatiu, invatat fiind cu mai putin. :D Si nu mai am carucior si patut, insa am tricicleta...

Un G7 (din cate am vazut) pare sa aiba destul spatiu totusi.

Link către comentariu

Pai Golful asta are 350L asa ca Leon-ul e un pas inainte (mic ce-i drept) in ce priveste spatiul. SH, intrucat o sa vreau tot leasing, e mai complicat...

Ma gandeam la un Golf Variant sau Leon ST dar nu e genul meu de masina.

Cred ca un portbagaj suplimentar de plafon o sa-mi aduca fix acel putin spatiu in plus de care o sa am nevoie, cel putin asta era ideea si la Golful asta...

Link către comentariu

Nu vreau sa ma complic cu sehashuri. Daca renunt la Golf o sa-mi iau tot o masina noua, compacta, benzina, in jur de 20.000 de euro ceea ce-mi limiteaza cautarile.

Si de data asta nu o sa repet greseala facuta acum 3 ani, sa iau o masina de pe stoc prost echipata. O sa incerc sa inghesui cam tot ce mi-as dori in bugetul asta ca sa nu-mi ramana prea multe chestii la care as putea face retrofit, si nu ca mi-e frica sa desfac o masina noua, dar e mai multa liniste in casa in felul asta :p .

Si nu prea am ce alege in zona asta. Megane nu, Astra nu, Civic nu, Auris nu, Octavia nu, Bravo nu, Giulietta nu, Seria 1 nu, A3 prea scump, A-Klasse prea scump, i30 nu, Cee'D nu. As astepta lansarea noii Mazda 3, care arata foarte bine, sa vad ce e de capul ei dar motoarele ma dau inapoi. Practic am de ales doar intre Golf si Leon...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!