Jump to content

CW MK VI

Rave

Postare recomandată

Si jos la baza ii la fel? Ca din poza cu interiorul de Golf 7 nu ar parea.

Link către comentariu

Din pozitia aceea pare de GTD 100%. Arata-ne din fata unde e textura ca de minge de golf :D

Link către comentariu

nu :))

Om rau... :(

Oho. Foarte frumos. 

As vrea sa il vad la pipait.

Dai un semn inainte :)

A si venit? Cum e? Merita banii?

Deocamdata da. E o mini-bijuterie :)

Si jos la baza ii la fel? Ca din poza cu interiorul de Golf 7 nu ar parea.

Nu. Bazele sunt diferite. Astea ma dispera momentan.

post-12783-0-04681900-1370611318_thumb.j

Si modul in care e prinsa pielea de baza interioara e diferita. Cel de Golf VII e lipit pe unde sa vad gaurelele mici si prins in colturi:

post-12783-0-07533100-1370611320_thumb.j     post-12783-0-93722300-1370611322_thumb.j     

Cel de Golf VI e prins in capse:

post-12783-0-53298400-1370611321_thumb.j     post-12783-0-43111900-1370611324_thumb.j

Cine a inventat metoda asta de prindere clar nu s-a gandit ca cineva odata o sa vrea sa le si desfaca.

Meh, nu pot sa mai pun poze...

Schimbatorul e foarte ok. E piele pe spate:

post-12783-0-30985300-1370611759_thumb.j

Sau un plastic de foarte buna calitate ;) si bucata argintie e din aluminiu

post-12783-0-74364600-1370611760_thumb.j

Cat despre schimb, inca mai injur. Recomand din toata inima urmatoarele:

post-12783-0-20127400-1370611783_thumb.j

Nu stiu cum ma descurcam fara ele, abia sunt la jumatate si am lasat deja ceva sange pe piele. Dupa ce desfac nuca+pielea originala de pe baza de Golf VI trebuie sa gasesc o metoda de a pune noua nuca+piele pe ea. Bogdane, tu cum ai reusit? Cu ce ai lipit?

Link către comentariu

om rau... :(

Nu. Bazele sunt diferite. Astea ma dispera momentan.

foarte rau :))

lasand gluma la o parte, lasa baza si pielea... vezi daca prinderea nucii e aceeasi

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

E mai dificil de umblat la nuca. Si oricum, lui ii trebuie si fusta cu cusatura alba, ca se potriveste la fix cu interiorul.

Stai ca nu ma prind. Asta nou cum este prins pe rama aia ?

E cumva lipit ?

Modificat de Dun
Link către comentariu

Nu am pus noul schimbator peste tija din masina, acum mi-am dat seama ca poate trebuia... Dar ochiometric diametrul prinderilor e acelasi si plasticul e identic.

Si da, pielea de la asta nou e lipita de baza...

Link către comentariu

E hai ca asta e chiar tare.

S-au prins ca era prea usor cu clemele alea de metal si au trecut la nivelul urmator.

Pai ... nu am lipit. Am prins fusta pe rama cu clemele ramei originale. Am pastrat chiar si pozitia clemelor pe rama, ca sa imi fie mai usor.

Link către comentariu

De ce te-ai complicat nu stiu...daca il luai pe ala de R sau GTD dar 6 cu am avut eu era plug&play dar nu aveai aspectul de minge de golf, in rest era acelasi schimbator :P

Link către comentariu

Acum, dupa ce m-am chinuit atat cu el si nu am terminat inca - bine, cu pauze :P - n-as putea sa-ti raspund.

Cred ca m-am zgarcit la bani si am vrut ceva ce nu are chiar toata lumea... Acum, cred ca as plati un schimbator de GTD daca l-as avea in fata ochilor, dupa ce o sa termin o sa zic ca am luat decizia corecta :P

LE: Perfect? Nimic nu e perfect. Destul de bun cat sa nu ma deranjeze? Dap :D

post-12783-0-51006700-1370619687_thumb.j

Modificat de Rave
Link către comentariu

Well done  :icon_thumleft: .

Mai ai din luna de suspendare?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pana pe 21 mai am... :(

Poze:

8978478837_8e043b6929_b.jpg

Este foarte ok schimbatorul si in mers (nu ma judecati :( ) se simt foarte bine gaurelele. Ma asteptam sa fie acolo doar de design dar varfurile degetelor pica fix pe ele si dau o senzatie destul de interesanta

8978479969_ea2e726a07_b.jpg

Nuca in sine este mai subtire decat bila celui stoc si diferenta se simte prima data cand pui mana pe el, in rau. Odata ce te obisnuiesti cu ditamai biloiul asta micut pare fragil, si la senzatia asta ia parte si aluminiul, dar e mult mai interesant la folosire si cred ca o sa dispara senzatia dupa ceva timp.

8979674772_7eec7d2e85_b.jpg     8979673254_a77d6b7e19_b.jpg     8979675316_f7dd58e0e5_b.jpg

Este foarte putin mai inalt decat cel stoc, nu foarte mult insa. L-am pus pe cel stoc la loc si am masurat de la marginea pe care se prinde.

8978484545_874df982a6_b.jpg

Dar culmea, diferenta de inaltime nu se simte... 

8978483773_de60d3a987_b.jpg

Nu m-am simtit deloc deranjat in mers asa ca, desi aveam de gand sa mai tai din el daca e prea inalt, o sa-l las asa cum e.

Am de gand sa iau si schimbatorul OEM de S3, care ar trebui sa mai reduca putin din cursa fata-spate a schimbatorului asa ca asta o sa ajute si mai mult. Eu oricum stau mereu cu mana pe cotiera si el vine fix unde trebuie acum.

Ma declar multumit! :) 

Link către comentariu

felicitari, arata foarte bine, mie sincer imi place foarte mult acest design cu gaurele; problema e ca eu am doar 5 trepte nu 6 si nu am cu ce model sa il inlocuiesc pe cel stock....

Link către comentariu

Dar cel stock a iesit usor din "bat" sau e ceva nevoie de forta si rasuciri?

In bat e mai larg, mai stramt sau e la fel? Poti sa-mi masori si mie ce diametru are gaura nucii si o poza cu ea? sar'mana ;)

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

felicitari, arata foarte bine, mie sincer imi place foarte mult acest design cu gaurele; problema e ca eu am doar 5 trepte nu 6 si nu am cu ce model sa il inlocuiesc pe cel stock....

Mersi! :p Si eu pe Seat aveam 5 trepte si tot am pus schimbatorul de Cupra R, care evident era in 6 trepte. Daca am de ales intre a avea un schimbator frumos si a scrie ce trebuie acolo, aleg schimbatorul...

Dar cel stock a iesit usor din "bat" sau e ceva nevoie de forta si rasuciri?

In bat e mai larg, mai stramt sau e la fel? Poti sa-mi masori si mie ce diametru are gaura nucii si o poza cu ea? sar'mana ;)

Cel stoc e prins cu un colier, se vede in poza asta(luata de pe net):

gearknobht3.jpg

Trebuie sa deschizi colierul ala ca sa poti sa-l scoti, si m-am chinuit ceva cu el. Apoi se trage pur si simplu in sus si atat.

Cel nou a venit si el cu un colier dar nu am reusit sa-l strang la fel de bine. El sta acolo destul de bine asa ca, daca nu trag direct de el in sus tare, nu sunt sanse sa raman cu el in mana.

Cand apuc sa-l masor o sa-ti zic ce diametru are gura deschisa, dar mai bine cauti pe net ca sa vezi ce diametru are si fierul in sine...

Daca vrea cineva o nuca+piele de Golf V/VI 6 viteze, spuneti-mi!

Link către comentariu

Am constatat ca interiorul este identic - schimbatorul original de Polo si cel de Golf VI. La fel si diametrul prinderii de teava schimbatorului. Presupun ca si cel de Golf VII este pe aceleasi dimensiuni.

Colierul de fixare nu isi are rostul. Si este si foarte greu de strans, nu mai zic de slabirea lui pentru demontaea maciuliei, care se fixeaza extrem de bine pe teava si fara fixarea cu colier. Eu am pus un colier reglabil de uz sanitar doar din scrupulosenie absurda, dar nu era nevoie. In utlizarea schimbatorului nu cred ca ajungi vreodata sa tragi de el in sus.

Arata extraordinar de bine. Ma cam roade nitel ciuda. Daca stiam un pic mai devreme de modelul asta luam si eu la fel. Daca te vei hotara sa il dai sa ma anunti. S-ar putea sa ti-l cumpar eu.

Sa il folosesti cu placere.

Link către comentariu

Nu ai de ce, mie-mi place bucata lucioasa de pe schimbatorul tau. Schimbatorul ideal cred ca le-ar avea pe amandoua. :p

Oricum, daca-l pui la vanzare nu cred ca nu ai gasi un cumparator pentru el asa cum e, cat sa poti sa-l iei pe cel pe care l-am luat si eu si sa repreti procedura...

Link către comentariu

cu cat dai nuca veche? oare s-o potrivi la mine?

a mea e tocita si ma gandeam sa o imbrac din nou...

Link către comentariu

Din pacate nu se potriveste la G4, s-a mai discutat intr-un topic de bazar, e diferenta de diametru al gaurii

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!