Jump to content

CW MK VI

Rave

Postare recomandată

Am observat ca de la venirea iernii pe orice topic de Golf 6 intru se vorbeste de abur in diferite componente ale masinii,wtf? :))

Link către comentariu

Care ar fi alea? E vorba doar de farurile lui Ego, aburite pe interior... si camera lui Bogdan, care se abureste, dar pe exterior... ;) Mai sunt si altele si le-am ierdut eu?

Link către comentariu

Ar fi fost bine sa fie doar a mea.

Camera si la mine se abureste in primele 5-10secunde dupa care isi revine, dar e normal.

Banuiesc ca la Scirocco/Tiguan si altele care au camera in exteriorul caroseriei mai exista ceva care sa izoleze. Imi vine greu sa cred ca pentru o camera oem aburirea la temperaturi scazute in 99% din timp este acceptabila. Cat de grava e?

Link către comentariu

pe orice topic de Golf 6 intru se vorbeste de abur

Trebuie sa gasim si noi ceva de care sa ne plangem, nu? :))

Ar fi fost bine sa fie doar a mea.

Cat de grava e?

Nu e. Adica nu cat sa ma deranjeze sau sa nu o pot folosi, o ignor fara probleme. Nici nu prea am sters camera zilele astea, parca o singura data cand deszapezeam...

Link către comentariu

post-12783-0-73017700-1356381710_thumb.j

Pai din cate vezi transportul e... nimic. Nu pot spune de ce dar nici nu pot spune ca ma deranjeaza.

Incearca sa adaugi ledurile in cos si vezi cat e transportul...

Modificat de Rave
Link către comentariu

Am incercat sa cumpar si doar ledurile si prima optiune de transport e tot 0.01 euro. Asta e la o cumparare noua.

Din punctul meu de vedere, apare pe site 0.01 euro transport (prima optiune, urmatoarea e 12 euro), apare pe factura 0.01 euro, asa ca am platit 0.01 euro.

Poza e confirmarea de plata prin PayPal. Nu se plateste nimic in plus pe langa suma aceea. Asa ca transportul e 0.01 euro :)

Link către comentariu

confirm, e 0.01e pt anumite produse / de o anumita valoare...o sa primesti acasa plicul cu prioripost. vine repede, 3 zile lucratoare

Link către comentariu

Bre, OK, de acord: fiecare face ce crede de cuviinta cu banutii lui, da' asta n-am inteles-o niciodata: de ce ai vrea sa ti se vada mai bine numarul de inmatriculare? :huh: ...si sa si platesti 60 de Euro pentru asta? Nu dati cu pietre, nu-i misto, chiar nu inteleg care-i faza.

Link către comentariu

Eu am pus leduri la interior pentru ca, desi nu-mi plac cum se vad de afara - par putin de prost gust, ofera lumina mai buna la interior.

La numar am pus leduri pentru ca-mi place cum se vede, este o lumina mai curata, nu pot spune daca se vede numarul mai bine cu leduri sau nu, dar lumina e mai placuta si mai curata.

Cand ai masina curata, proaspat spalata, intr-o parcare luminata decent noaptea, si dai o tura in jurul ei iti sar in ochi intr-un mod neplacut lumanarile de la numar, cel putin mie imi sar, asa ca le-am schimbat.

Si acum le schimb pe cele pe care le aveam cu cele OEM din acelasi motiv pentru care o sa schimb si covorasele... imi plac lucrurile OEM! :D

Link către comentariu

Aseara cand m-am urcat in masina ma astepta un vizitator neasteptat :(

photothc.jpg

Dimineata l-am gasit tot acolo. Dupa ce am ajuns la munca, am dat o fuga la Mac sa luam ceva de mancare, cand m-am urcat in masina disparuse.

Banuiesc ca era o bucata de gheata sau o piatra care a ajuns la senzor...

Intre timp, nu am primit mail-ul ca ar fi plecat astea...

screenshot20121226at149.png

Asta e... Mai asteptam...!

Link către comentariu

Hai ca aia de la carsystems or fi avut de gand sa lucreze...da unde sa puna alea? ca astia la posta si-au luat liber multe zile...in mod normal pe 31 dec ar trebui sa fie la Bucuresti...da' lucreaza Posta Romana pe 31 dec?

Link către comentariu

Lasa posta, eu am avut probleme cu UPS=ul ,trebuia sa imi ajunga luni si cand am dat telefon la ei mi-au zis ca nu il pot lua de la ei ca le-au balotat si le predau mai departe sa le livreze fan-ul ca nu fac fata.Dumnezeu cu mila in perioada asta..

Cati km are masina?

La mine dupa ~51k placutele mai au cam 40% carne..

Link către comentariu

Nu ma asteptam sa le puna la posta inainte de Joi, dar ma gandeam ca ar fi fost frumos sa le primesc saptamana asta :)

Masina are 34.000 Km, placutele ar trebui sa fie intregi, cred ca a fost o piatra sau o bucata de gheata prinsa la senzor, am patit si la Seat asta...

Link către comentariu

Mie numai Fan Courier mi-a adus coletele de la polonezi trimise cu UPS...cele trimise cu AirMail International la care costa 0.01E transportul le-am primit acasa cu Prioripost (au ajuns in max 3 zile lucratoare)

Link către comentariu

TDR, corect :icon_thumright: . Plus de asta, suntem oameni, nu contabili...daca am sta mereu sa judecam daca nu e prea mult pentru x, y nu ne-am putea bucura de nimic in viata

Link către comentariu

Sunt cunoscut ca iau lucruri din impuls. Si atunci cand vreau ceva, trebuie sa-l am, indiferent de pret.

Este mult pentru niste luminite pe care nici macar nu le vad, dar am "buba" asta de mult timp.

Le-am vrut, le-am luat, sper sa merite... cat de cat :P

Link către comentariu

Sunt cunoscut ca iau lucruri din impuls. Si atunci cand vreau ceva, trebuie sa-l am, indiferent de pret.

Parca ai vorbi de mine... :winter:

Vorba lui Circo: Forza Rave +1!

Link către comentariu

Chiar aseara, pe A3 am fost depasit de un X6 cu LED-uri la numar, pardon, faruri la numar. Am mai vazut luminate puternic, dar omul ala...jesus, era zi in spatele masinii. Sper sa nu fie asa si ale tale... :)

Link către comentariu

sunt OEM, ele vin pe Golf/CC/Passat/EOS/Beetle din fabrica. Nu vor fi probleme de genul celei descrise de tine

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!